Bibelip

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    12
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Bibelip

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Ja nemlig tror du så jeg kan stole på testene?
  2. Det er også der jeg har talt fra... Så er jeg 3+5 idag??
  3. Tusind tak for jeres svar. Blodprøven er først D.20. Det skulle have været D.18, men det er en lørdag, så får først svar D.21 og det synes jeg er længe at gå med en hemmelighed. Jeg vil gerne overraske ham med bogen: Sådan holder du din kones graviditet ud og så nogle sutter eller noget som jeg pakker ind. Men ved ikk om det bliver for meget af det godt, hvis det nu viser sig at jeg ikke er gravid. Har som sagt testet positivt på 5 teste på de sidste to døgn... Er ved at blive skør tror jeg:D jeg havde menstrations første dag, sidste gang D.19. Marts, så vil I ikke også mene at jeg er 3+5 idag?
  4. Jeg har for en uge siden fået en blastocyste (5dage dyrket æg) op. Det er 16 dage siden jeg har taget otrivelle og jeg har haft 5 positive tests indenfor 2 døgn. (Der ligger et par stykker på min profil) hvornår turde i fortælle manden det? Først efter blodprøven? Eller så snart I havde en positiv test? Jeg tænker mere i forhold til om jeg virkelig kan være sikker på at det ikke er otrivellen da den jo først er ude af kroppen 10-13 dage efter man har fået den? Hvad synes i?
  5. Helt vildt !!!!!!
  6. Ej tusind tal alle sammen!!! Jeg er ved at dø af spænding
  7. Tak har taget en mere. Er den ik bedre...
  8. Eej det er altså spændende!! Tør ikk tro det endnu...
  9. Hej jeg har fået en blastocyste op (5.dage dyrket æg) for en uge siden. Kan man få en falsk positiv? Jeg har ikke fået homonbehandling, men fået den lagt op i en naturlig cyklus. Hvis I har tid så kig billede på min profil og se om I også kan se en bette streg nummer to. Vil være 3+4 i dag, hvis den er der. Hvad tror I?
  10. Mange tak... Det er selvfølgelig kun 2.dag den er udeblevet, så kan være jeg lige skal give det et par dage mere så.
  11. Hej Nogen der har været på nedregulering og oplevet at menstruationen er udeblevet når den normalt ellers er næsten på minuttet? Istedet har jeg bare fået en del helt hvidt udflåd (ja undskyld billederne) :/ Jeg har taget en graviditetstest, men den siger negativ. Nogen der har nogle gode råd?
  12. Hej Jeg er insemineret for 13 dage siden og har i morges blødt, men kun lidt og så er det stoppet igen. Der var lidt friskt blod og lidt brunt. (Undskyld detaljer) Normalt bløder jeg meget på dag 1 og 2 og jeg synes derfor det her er mærkeligt. Jeg har taget en test i morges og den var negativ. Jeg har stikken i brysterne og mine brystvorter er smadder ømme. Så har jeg ondt i maven på en lidt anden måde end når jeg har menstruation normalt. (Svært at forklare) Nogen der har prøvet at stå i samme situation??? Del gerne jeres erfaringer! Jeg er meget forvirret.