Kamika

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Kamika

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Tak for svarene :) Jeg ringede til Skive i dag og fik at vide, at de har under en måneds ventetid, så vi endte med at henvisningen blev lavet til Skive. Så nu håber jeg bare, at vi snart kommer i behandling og at det hele går godt :)
  2. Hej alle :) Min kæreste og jeg har netop været ved gynækolog, som vil sende os videre til reagensglasbehandling. Vi har mulighed for at blive henvist til Skive eller Skejby, så kunne godt tænke mig at høre om der er er nogen af jer derude, der har erfaring med behandling på Skive eller Skejby og evt. hvor lang tid I ventede på at komme i behandling?
  3. Tak for svarene :) Det er dejligt at vide, at det godt kan lade sig gøre at blive gravid selvom man ikke har mens, så nu krydser jeg bare fingre for, at der snart sker noget :)
  4. Tak for svaret! :) Jeg var til en undersøgelser for ca. fire år siden for at tjekke om jeg havde pco og det har jeg ikke. Gynækologen sagde, at der var meget lidt at se, kun lidt på min ene æggestok (kan ikke huske hvad det præcist drejede sig om). Jeg har dog en del symptomer for pco og er derfor ikke helt overbevist om, at jeg ikke har det. Men er glad for at høre, at man godt kan blive gravid selvom man har pco :)
  5. Hejsa :) Jeg har aldrig prøvet at skrive herinde før, men står med et problem, som jeg håber, at der er nogen af jer, der kender til og som måske kan give et godt råd med på vejen. :) For over et år siden stoppede jeg med p-pillerne. Lidt af et uheld faktisk, da jeg havde glemt at tage dem et par dage i træk og tænkte derfor at jeg ville stoppe helt med at tage dem resten af måneden og så vente med at tage dem til jeg fik min menstruation. Sagen er så bare den, at jeg siden da kun har haft menstruation én gang og der gik næsten et år før, at det skete. Min kæreste og jeg besluttede os så for, at selvom jeg havde fået min menstruation, at jeg ikke skulle starte med p-pillerne igen, da der nok ikke ville gå så lang tid før vi ville prøve at få børn. For nogle uger siden begyndte vi så på projekt baby. Jeg synes, at jeg har nogle symptomer på, at jeg er gravid, men er usikker på om det bare er noget jeg forestiller mig. Jeg har taget en del tests, som alle har været negative, og der er jo også kun gået to-tre uger siden vi startede med at prøve. Jeg har været ved lægen flere gange. For et år siden sagde hun, at det nok bare var noget psykisk og at min menstruation nok skulle komme. Men da den ikke var kommet for en måned siden, besluttede jeg mig for at tage til lægen igen. Jeg skal til en gynækologisk undersøgelse, men det er først til januar. Min læge siger, at jeg sagtens kan blive gravid selvom jeg ikke har min menstruation, men jeg tænker stadig, at mine chancer må være meget formindskede. Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre om der er nogen af jer, som har stået i en lignende situation med udeblevet menstruation, men stadig er blevet gravide??? Jeg håber rigtig meget, at jeg snart bliver gravid eller allerede er det, og jeg kan mærke, at jeg bliver helt tosset af at forestille mig en masse symptomer selvom det nok er meget usandsynligt, at jeg er gravid. Håber der er nogen af jer, som kan komme med nogle god råd eller erfaringer :)