joju321

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    17
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About joju321

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - prøver igen
  • Terminsdato
    07-06-2014
  1. Efter utrolig travlt de sidste par uger melder jeg mig nu endelig tilbage. Jeg blev rykket til d. 5. marts og vi venter ønskebarn nr. 2. Kender også kønnet, men manden vil ikke vide det, så det forbliver hemmeligt ;)
  2. Jeg var til blodprøve i går og skal scannes d. 25/8. Skal også på Herlev, håber dog at jeg får lov til at føde på Hvidovre igen.
  3. Tillykke og velkommen til ☺ Kan godt forstå dig og har det lidt på samme måde i den her graviditet, selvom jeg ikke har mistet før.
  4. Så vil jeg også melde mig ind i gruppen nu ☺. Jeg er i dag 8+6 med termin d. 7/3. Tror dog, at jeg nok ender med at føde i februar, da jeg også fødte næsten 3 uger før termin med vores første.
  5. Stort tillykke!!! Så må vi være ca. lige langt
  6. Den ligner rigtig meget resultatet fra min rema 1000 test fra i går. Jeg tog så både en strimmeltest og en clearblue i dag som begge to var positiv. Krydser fingre for dig ☺
  7. Stort tillykke med din lille pige! Jeg låner lige tråden for at dele med jer, at jeg fødte min lille prinsesse tirsdag d. 20/5 i uge 37+3. Hun vejer 2994g og er 49cm lang. Fødslen gik dejlig nemt og hurtig. Havde vandafgang natten før og fødte hende knap 3 timer efter den første ve :-)
  8. Jeg venter også en pige. Har termin d. 7/6.
  9. Tillykke! Så vil jeg der også melde mig ind i juni-gruppen :) Jeg har termin d. 9. juni. Indtil videre har jeg ikke så mange symptomer. Kun lidt oppustet mave om aftenen og tissetrang om natten. Hvad med dig?
  10. Indtil videre har vi slet ikke delt det med nogen. Vi vil helst vente til omkring uge 11.
  11. Velkommen og tillykke med graviditeten! Du er en dag længere end jeg er i dag (4+6), så det kunne være dejligt at følges :)
  12. Ja, det er vores første barn :) Hvad med dig?
  13. Jeg har regnet mig frem til d. 9. juni 2014.
  14. Tillykke! Så kan vi følges ad :-)
  15. Sådan så min test også ud, da jeg testede i søndags. Og nu bliver den tydligere med hver eneste dag :-) Jeg er 4+2 i dag.