siffaistrup

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    3
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About siffaistrup

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 09/09/1995

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Er nu 4+2 (hvis jeg er gravid). Negativ test igår, stadig symptomerne på graviditet, nu også flere. Stadig ingen mens. Skal man ringe til lægen? Eller bare vente endnu? :-)
  2. Mange tak for svar! Da fandt ud af graviditeten sidst (med den ufrivillige abort), var det også først 3-4 dage efter menstruationen skulle være kommet. Testede to dage efter, med et negativt resultat, og så igen yderligere to dage, hvor den så var svagt positiv, og fik det så bekræftet det hos lægen. Jeg må bare være tålmodig så :-) Vi får at se imorgen :-)
  3. Hej alle sammen. Har fulgt med herinde i et godt stykke tid, og fundet en masse gode råd - så tak for det. Nu er det så min tur til at bede om hjælp :-) Jeg har forsøgt at blive gravid siden min ufrivillige abort 7/10-14, uden held. Jeg skal have min menstruation imorgen, ifølge min kalender. Men de symptomer jeg har er ikke lig mens. Jeg tager dagligt tilskud af folsyre på 400 mg. (tror det er mg :-D) Jeg har: Lidt kvalme, ømme bryster, ømme brystvorter, øget udflåd, træthed, hovedpine, metalsmag i munden (har tungepiercing, men har aldrig haft metal-smag i munden før), smerter i maven, og lettere oppustethed. Jeg testede negativ idag, nærmest bragende negativ, og også to gange før, har de været negative. Hvis min menstruation ikke kommer imorgen, ville jeg så kunne teste der? Eller skal jeg vente et par yderligere dage? Håber virkelig på at den er her denne gang. Jeg takker på forhånd for jeres hjælp, og ønsker jer alle en god dag!