Oppustelig selepude

Begrebet oppustelig selepude var nyt for mig, indtil jeg fik et tip om, at der er et alternativ til de klassiske hårde selepuder. Den fungerer som alle andre selepuder, men er som skrevet oppustelig, så den kan foldes sammen og nemt tages med.

Vores gode samarbejdspartner babadut.dk donerede en oppustelig selepude fra BubbleBum, som vi nu har testet. Vi er jo ret nysgerrige, om den nu er lige så god som en almindelig selepude.

Oppustelig selepude er smart i kufferten

Vi rejser på ferie flere gange om året, hvor vi lejer bil, og vores søn på 6 år, skal selvfølgelig sidde på en pude i lejebilen.

Men det koster ca. 450 kr. om ugen bare at leje en selepude, hvilket er virkelig opskruet. Den hopper vi ikke på. Så vi plejer at have vores egen selepude med hjemmefra – klemt ned i kufferten mellem badetøj og klipklappere.

Derfor blev jeg ret glad, da jeg så denne her smarte oppustelige selepude, som fylder ganske lidt, når den ikke er blæst op.

Den er nem at anvende, du blæser den op med munden via en lille ventil, og så skal bilens sele igennem 2 metalspænder på selepuden, og så er den monteret.

Annonce ♥

Når du er færdig med at bruge puden, så presser du luften ud, folder den sammen og lægger den i en medfølgende pose og vupti tilbage i kufferten, hvor der nu også er god plads til ferie-shopping-tøjet.

Oppustelig sele pude

Vores mening om den oppustelige selepude

Den fungerer næsten lige så godt som den selepude, vi ellers har medbragt hjemmefra. Funktionen med at den løfter barnet op virker efter hensigten. Selepuden er dog lidt for blød efter vores mening, barnet sidder ikke super komfortabelt på længere køreture.

Det at den kan pakkes så let i kufferten har en meget høj værdi for os, der rejser meget.

Annonce ♥

Men det kunne også være, at du skal have den med til bedsteforældrene, med i taxen eller bare med ud til vennerne som en ekstra pude, når man skal spise aftensmad.

Så til alle disse formål er den oppustelige selepude rigtig smart. Til længere køreture eller som permanent selepude anbefaler vi helt klart at du vælger en “rigtig” hård selepude eller en rigtig autostol.

Læs også: Swimfin – super sej svømmehajfinne

Annonce ♥

Puden er selvfølgelig godkendt

BubbleBum selepuden er sikkerhedsgodkendt til generel brug i biler i enten oppustet eller flad tilstand efter europæsik standard 44/04, og den er også godkendt til brug i USA.

Den kan anvendes fra 15-36 kilo.

Her kan du købe den smarte selepude

Du kan købe den oppustelige selepude via Babadut.dk

Annonce ♥