BERG Toys Champion trampolin

Babyklar har testet den topfede Champion trampolin fra BERG Toys. Læs om vores oplevelse med trampolinen.

• Læs om BERG Toys store udvalg af kvalitetstrampoliner
• Læs om samling af trampolin og sikkerhedsnet
• Læs vores vurdering af trampolinen i praksis

BERG Toys trampolin

Efter mindre heldige oplevelser med billigere trampoliner måtte jeg på jagt efter en mere holdbar løsning til junior. En søgning på ”god og sikker trampolin” sendte mig vidt omkring, men ét firma gik igen: Hollandske BERG Toys.

Kvalitet og sikkerhed i top, stort udvalg og noget for både den store og den lidt mindre pengepung var nøgleordene.

Udover den prisvenlige Favorit-model, den ekstra sikre Champion-model og Elite-modellen finder du også trampoliner til nedgravning i jorden.

BERG Toys Champion – topmodel til privat brug

Champion modellen er den mest solgte model hos den danske importør og forhandler, JE-BO legetøj, og derfor også den oplagte model for min lille familie.

Annonce ♥

Den adskiller sig fra den billigere Favorit model ved at have en bredere og tykkere kantpude (= større sikkerhed), samt at være udstyret med Goldspring fjedre, som er udviklet specielt til trampoliner med tanke på en god hoppekomfort.

Derudover lover producenten også, at Goldspring fjedrene er med til, at også de små børn, kan ”få gang i trampolinen” pga. en lavere for-spænding.

Læs også: Alt om skostørrelser til børn

Annonce ♥

Samling af trampolinen

At få samlet og monteret stel og springmåtte er sådan set simpelt nok med hjælp fra manual og det medfølgende værktøj. MEN! Sørg for at alliere dig med et par stærke mænd til montering af måtten.

Det kræver en vis mængde armkræfter at trække den på plads på fjedrene – og jeg skal blankt indrømme, at jeg som normalt-stærk-kvinde, ikke ville kunne klare det selv.

Montering af sikkerhedsnet og stige

Montering af sikkerhedsnettet kan til gengæld fint klares af en enkelt voksen, ligesom stigen også nemt samles og hægtes på. Vi anbefaler ikke brug af trampolin uden sikkerhedsnet!

Annonce ♥

Test af trampolinen

Og så til det allermest spændende – hvordan er trampolinen i praksis? Jeg må sige, at hele familien bøjer sig i støvet. Trampolinen er usædvanligt robust, og springmåtten helt i top til HØJE hop.

Den blev indviet til en familiemiddag i haven og alle mand var på skift om bord (de voksne fortsatte sågar efter børnenes sengetid).

Og selvom min 3årige kun lige har rundet 15 kg, kan han sagtens få godt gang i hoppene, og han er ikke til at drive ned igen.

Annonce ♥

Derudover er sikkerhedsnettet virkelig en stor pointtager ved BERG Toys trampolinen. Det er virkelig kraftigt, og det er super godt tænkt med ”indslusningen”, som man skal kravle ind og ud af.

Jeg føler mig i hvert fald tryg ved, at det kan holde mit barn (i flyvende fart) indenbords.

Læs også: Anmeldelse af Hape legekøkken

Annonce ♥

Stor grøn trampolin

Valg af størrelse

BERG Toys trampoliner findes med en diameter fra 270 cm til 430 cm. Jo større diameter = jo større hoppeflade og dermed større sikkerhed, fordi dit barn sjældnere vil komme ud til kanten.

Modellen vi har testet har en diameter på 380 cm og er dermed den næststørste model.

Annonce ♥

Ingen tvivl om at det har været super fedt for både de hoppende voksne og børn med det store areal, men mindre ville helt sikkert også kunne gøre det , hvis det kniber lidt med pladsen på græsplænen.

Kan tåle at stå ude hele året

Trampolinen fra BERG Toys kan stå ude hele året, hvilket jo giver flere fordele.

Du slipper for at skulle pakke den ned om vinteren, og du slipper for at skulle investere i ny kant, net eller springdug, da materialerne er beregnet til netop at stå udenfor året rundt. Helt klart et stort plus.

Annonce ♥

Babyklar´s konklusion

Slidstærke materialer, genialt sikkerhedsnet og god hoppekomfort? Ja, vi ved ikke hvad man mere skal ønske sig af en trampolin.

Prisen er måske højere end de trampoliner, du ser i reklamerne, men til gengæld er vi heller ikke i tvivl om, at denne trampolin kan overleve op til flere af de billigere modeller.

Og ikke mindst er underholdningsværdien bare i top. Vi er overbeviste.

Annonce ♥

Læs også: Sådan behandler du feber hos dit barn

“Vi tester og skriver kun om produkter, som vi selv vil eje, eller som vi er begejstrede for. Derfor vil alle vores produkt vurderinger bære præg af “det her er fedt” eller “det her er et must have”.

Fakta

• Størrelse Champion trampolin: Ø270 cm – Ø430 cm
• Pris Champion trampolin: 3199 kroner – 4875 kroner
• Pris sikkerhedsnet: 1799 kroner – 2099 kroner
• Producent: bergtoys.com
• Forhandler: JE-BO legetøj