3 bedste apps til graviditet og baby

Få styr på din graviditet, livet som nybagt mor og dit barns tigerspring med disse 3 apps til din iPhone eller tablet, der giver dig overblik og informerer.

Det kan til tider virke som en jungle at navigere rundt i diverse graviditets- og baby apps. Mange af dem kan måske det samme, mens mange af dem måske skiller sig fuldstændig ud.

For at gøre det lettere for dig, har vi nedenfor samlet de 3 bedste apps til din graviditet og baby. Alle apps kan downloades nemt og hurtigt til din iPhone via App Store, så du altid har dem lige ved hånden.

Gravid

Appen Gravid giver dig det store overblik i løbet af din graviditet. Appen viser dig, hvad der sker i maven uge for uge, og hvilke nye færdigheder din baby tilegner sig.

Derudover giver appen dig de officielle sundhedsanbefalinger i forbindelse med graviditeten, og er udviklet af Jordemoderforeningen sammen med Komiteen for Sundhedsoplysning.

Appen har også en funktion, der kan give dig en reminder om jordemoder- og lægeaftaler. I appen kan du også se fødselsforberedelsesfilm, øve dig i at trække vejret korrekt og roligt, finde vejviser til stedet hvor du skal føde, og mange flere fantastiske funktioner der gør dig klar til din babys ankomst.

Annonce ♥

Appen Gravid koster 19 kr. og kan hentes i App Store til din iPhone.


Min baby

Appen Min baby er også med til at give dig det store overblik – denne gang i forbindelse med dit nyfødte barn. Den hjælper dig med at huske på, bl.a. hvornår du skal bestille en tid til undersøgelse hos lægen og hvornår du skal tage vitamintilskud.

Appen viser desuden forskellige emner, som passer til dit barns udvikling og alder, fx amning, flaske, gråd, søvn, mad, sygdom, osv. Min baby er en app udviklet af Komitéen for Sundhedsoplysninger, og stemmer derfor overens med sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Annonce ♥

Appen har funktioner som dagbog og kompas, som kan hjælpe dig med at finde et sted at amme, en legeplads/legestue eller et puslebord i nærheden. Appen omhandler kun barnets første år.

Appen har et lækkert layout, og passer derfor perfekt til en iPhone 7, 8 eller X. og koster 35 kr. og kan hentes i App Store til din iPhone.

Vidunderlige uger

Appen Vidunderlige uger er en forlængelse af bogen med samme navn, skrevet af Hetty Van de Rijt og Frans Plooij. Appen beskriver de 10 udviklingsspring (også kaldet tigerspring) dit barn gennemgår de første 20 måneder af deres liv, baseret på 35 års forskning.

Annonce ♥

Appen giver en god oversigt over disse udviklingsspring, og fortæller præcist hvornår disse sker, fx hvornår dit barn er inde i en ”sort sky/stormfuld ” periode, hvor du måske vil opleve mere gråd, dårligere søvn, at de spiser mindre eller er svære at trøste.

Dette giver dig god mulighed for at forberede dig på sådan en periode, og hjælpe dig med at forstå, hvad der foregår i barnet.  Appen Vidunderlige uger koster 17 kr. og kan hentes i App Store til din iPhone.