Børnesikring af vinduer

Når børnene bliver omkring 1½-2 år, begynder de at blive rigtigt dygtige. Mange børn er allerede her i stand til at trække en stol hen, kravle op og åbne et vindue.

Hvis du bor højt oppe, er det derfor meget vigtigt at foretage en børnesikring af alle de vinduer, som kan udgøre en sikkerhedsrisiko for barnet.

Det kan selvfølgelig også være, at du bor i et 1 plans hus, men bare ikke ønsker, at børnene triller ud i haven.

De fleste nyere vinduer er fra vinduesfabrikken allerede børnesikret. Hvis du har gamle vinduer, kan du nemt børnesikre dine vinduer selv.

Sådan børnesikrer du vinduerne

Det er forholdsvis nemt at børnesikre dine vinduer. Ofte køber du et lille sikkerhedsbeslag som skal monteres på selve vinduet.

Der er et hav a forskellige sikkerhedsbeslag til vinduer. Her viser vi et lille udvalg af nogle forskellige modeller, vi finder gode.

Annonce ♥

Læs også: Se det fine babypynt her

Vinduessikringen med Låsebeslag

Smart vinduessikringen fra Baby Dan der sikrer at vinduer maksimalt åbnes 10 cm, og hjælper til med at sikre at dit barn ikke kommer til skade. Den kan købes hos Babyshower her for kun 58 kr.

Vinduessikring Babydan

Annonce ♥

Låsehaspe til børnesikring af vindue

Låsehaspe til børnesikring af vindue

Låsehaspe til at børnesikre vinduer med hasper. Denne låsehaspe kan fås i de fleste byggemarkeder. Se evt. Silvan, Bauhaus, XL Byg mf. Denne er set hos jemogfix og er godkendt til børnesikring

Låsehåndtag til sikring af vindue

Almindeligt låsehåndtag som virker ved at du skal trykke på en knap samtidig med at du drejer håndtaget. Kan fås i de fleste byggemarkeder. Se evt. Silvan, Bauhaus, XL byg mf.

Annonce ♥

Dette smarte låsehåndtag med kode er set på bygxtra.dk og koster ca. 290 kr.

håndtag til vindue med kodelås

Annonce ♥