Tripp Trapp stol

Tripp Trapp stolen er den absolut mest populære højstol i Danmark. Stolen har eksisteret siden 1972, hvor den norske designer Peter Opsvik fra Stokke i Norge begik en genistreg med sit innovative design. Højstolen er nu folkeeje langt ud over Norges grænser – og det er ikke uden grund.

Du kan købe Tripp Trapp stolen hos BabySam for 1.599 kr. her. (Den bedste pris vi kunne finde)

Tripp Trapp stolens design og funktion

Tripp trapp stol blå

Tripp Trapp stolen er lavet i et tidsløs design og kvaliteten er absolut helt i top. Du kan med det rette tilbehør, bruge stolen lige fra dit barn er helt spæd til han eller hun flytter hjemmefra.

Både stolens sæde og fodstøtte kan justeres i både højde og dybde. Idéen med dette er at barnet uanset alder kan tilpasses i bordets højde med behagelig og ergonomisk korrekt siddestilling.

Stolen er lavet i I europæisk bøgetræ som sammen med designet giver en meget solid og slidstærk konstruktion. En Tripp Trap “børnestol” den derfor bære en person op til 85 kg.

Annonce ♥

Tripp Trapp stolens farver

Højstolen fra Stokke findes i følgende farver: Rød, hvid, sort, pink, aqua blue, hazy grey, neutral, valnød, lava orange, stormy grey, wheat yellow og white wash.

Tripp Trapp stolens farver

Her kan du se stolen i alle de forskellige farver.

Annonce ♥

Trip Trapp stol i 12 farver

Det koster Tripp Trapp stolen

Du kan købe Tripp Trapp stolen hos BabySam for 1.599 kr. her. (Den bedste pris vi kunne finde)

Se også Tripp Trapp stol tilbehør

Annonce ♥