Tripp Trapp stol tilbehør

Se hvilket Tripp Trapp stol tilbehør du kan købe og læs om hvordan du får mest glæde af din populære højstol fra Stokke.

Lækkert tilbehør til din Tripp Trapp stol

Læs om NewBorn og Baby set, Stokke sele og stokke table top samt lækre aftermarkeds produkter som PlayTray og puden fra Konges Sløjd.

Tripp Trapp Newborn Set

tripp trapp newborn set

Tripp Trapps NewBorn Set er en lille ergonomisk stol, som du spænder fast direkte på højstolen. Den lille kan så ligge ned, men stadig være med ved bordet helt fra start.

Du kan købe NewBorn Set for 749 kr. hos Babysam her.

Tripp Trapp Baby Set

Tripp Trapps Baby Set er tilbehør som monteres på højstolen for at hjælpe baby med at få den rette støtte og sikkerhed, når den lille selv har styrke nok til at sidde oprejst.

Annonce ♥

Baby Set tilbehøret gør at barnet selv kan sidde med til bords sikkert og behageligt. Baby Set fås i farverne Rød, hvid, sort, pink, aqua blue, hazy grey, neutral, valnød, lava orange, stormy grey, wheat yellow og white wash præcis som højstolen, du kan derfor bibeholde det smukke klassiske look af Tripp Trapp stolen.

Se farvescalaen på nedenstående billede

Tripp Trapp Baby set

Annonce ♥

Det må gerne vaskes i opvaskemaskinen hvilke er en stor fordel da små børn sviner.

Du kan købe Baby Set for 399 kr. hos Babysam her.


PlayTray Bord til Tripp Trap højstolen

Play Tray bord til tripp trapp

Annonce ♥

PlayTray er en robust bakke, der er designet til Stokke Tripp Trapp stolen. PlayTray kan bruges både når barnet skal spise og lege. PlayTray er ikke et originalt Stokke produkt med det fungerer rigtig godt og giver barnet god plads til at udfolde sig, uden at hele spisebordet eller gulvet omkring stolen bliver svinet til. Den originale version fra Stokke hedder “Stokke Bakke”.

Du kan købe den originale version fra Stokke for 349 kr. hos Babysam her.

Læs mere om Tripp Trapp stolen

Annonce ♥

Stokke Sele

Som ekstra sikkerhed har Stokke udviklet en smart sikkerhedssele som kan bruget alene eller sammen med baby settet. Selen giver barnet bevægelses frihed men sikre samtidigt, at barnet ikke kan falde ud/ned af stolen.

 

stokke tripp trapp sele

Annonce ♥

Du kan købe Stokke Sele for 299 kr. hos Babysam her.

Stokke Table Top

Stokke Table Top er reelt bare en bakke som sættes fast på bordet foran barnet. Bakken er gennemsigtig, og der medfølger 4 udskiftilige motiver som barnet kan sidde og kigge på.

Stokke table top 4 motiver

Annonce ♥

Fordelen ved dette tilbehør er at barnet har noget hyggeligt at kigge på, samtidigt med at I beskytter jeres spisebord imod mad, mælk, tusch, maling mm.

Stokke Table Top koster omkring 400 kr.


Tripp Trapp Pude – original

Som ekstra tilbehør kan du også få en dejlig blød Tripp Trapp pude. Puden kan købes i 12 forskellige mønstre og er både blød og behagelig for dit barn.

Annonce ♥

Tripp Trapp Pude

Du kan købe Tripp Trapp pude for 339 kr. hos Babysam her.

Konges Sløjd Cushion Children Chair

Super lækker pude til tripp trapp stolen fra Konges sløjd i 100% økologisk bomuld. Fås i farverne offwhite og oldrose.

Annonce ♥

Tripp Trapp hynde fra Konges sløjd

Prisen for denne fine hynde er omkring 400 kr.

Tripp Trapp Bakke

Praktisk bakke som kan sættes på højstolen sammen med Stokke “Baby Set” Fåes kun i farven hvid og koster omkring 350 kr.

Tripp Trapp bakke

Passer til børn 6 måneder til 3 år. Du kan købe Tripp Trapp bakke for 349 kr. hos Babysam her.

Tripp Trapp Glider sæt

Vi anbefaler at I benytter et glidersæt til at stabelisere stolen. Dette kan gøre det endnu mere sikkert for barnet, da højstolen får endnu sværere ved at vippe bagover.

Tripp Trapp Glider sæt