Skilte på børneværelset

Når det gælder boligindretning, er der nok ligeså mange forskellige meninger om god og dårlig smag, som der er mennesker i verden. Men sikkert er det dog, at visse tendenser har det med at overstråle andre.

Sådan gælder det i øjeblikket den industrielle stil. Og det gælder også på børneværelset.

Det er svært at indrette et børneværelse

Når det gælder indretning af børneværelset, er det de færreste børn, der har specielt meget at byde ind med, det er en opgave for mor og far. I hvert fald indtil barnet når en vis alder, og gerne selv vil være med til at sætte sit præg på indretningen.

Derfor vælger mange at forlænge den øvrige boligindretning i hjemmet til også at omfatte børneværelset, og her er specielt den industrielle stil blevet meget moderne.

Rå vægge, gamle fabrikslamper og skilte er blevet højeste mode, og det kan man i den grad se smitter af også i børneværelset.

Indretning med skilte

Faktisk er idéen om at indrette med diverse skilte slet ikke så tosset, og der findes rigtig mange forskellige typer af skilte.

Annonce ♥

Men især gadeskilte og fortovsskilte dem der i fagsprog kaldes for ”A-skilte”, er uhyre populære som en del af interiøret på et moderne børneværelse anno 2016. Indretning med skilte er smart af flere årsager.

Dels er skiltene oftest af metal, hvilket gør, at man kan sætte magneter fast på dem. Det er smart, da der så er et sted at hænge tegninger og plakater. Derudover er gadeskilte meget nemme at pakke sammen, så de ikke fylder alverden og hurtigt kan gemmes væk.

Og sidst, men absolut ikke mindst, er skiltene gode som tavler, så børnene kan tegne, skrive, male osv.

Annonce ♥

Sort tavle med skrift

Firmaet Skiltex der er blandt de største leverandører af skilte i Danmark fortæller, at især ét af deres gadeskilte er meget populære på børneværelset nemlig deres Wood-Line gadeskilte i træ.

Dette gadeskilt er egentlig tiltænkt restaurationsbranchen, men fordi skiltet er med gammeldags kridttavle og i øvrigt passer godt ind i de fleste hjem, er skiltet et absolut hit hos børnene.

Annonce ♥

Hos de mindre børn 3-5 år er det fedt at lege skole og forberede sig til den hverdag, de snart skal forholde sig til, og for de lidt større børn er tavlen en sjov måde at øve sig i at skrive og stave og regne.

Husk børnenes ønsker

Selvom det er fristende, at lade sin egen personlige smag dominere hele hjemmet, er det vigtigt at involvere børnene i indretningen af deres eget værelse. I hvert fald når de bliver gamle nok til at have en mening om tingene.

Det kan godt være, at du synes værelset skal være lyserødt eller lyseblåt, men hvis dit barn hellere vil have en anden farve og stil så husk at give plads til det. Og også til din mand, for den sags skyld.

Annonce ♥