Fossflakes Comfort U pude

Ja den er lækker den nye Fossflakes Comfort U pude!

Lad det være sagt med det samme: Når du først har prøvet den enorme støttepude fra Fossflakes, så er den rigtig svær at vænne sig af med igen.

Vi sendte puden med en af vores gravide skribenter hjem og lige så forelsket hun var, ligeså jaloux var hendes mand.

Og det var ikke på grund af hendes hengivenhed over for det store vidunder – nej, nu vil han også have en støttepude!

Er puden – need to have or nice to have

Som gravid med diagnosen ”bækken-dysfunktion”, trætte og ømme muskler og en stadigt voksende mave der umuliggør en del sovepositioner, var jeg meget spændt på at stifte bekendtskab med Fossflakes Comfort U puden.

Af omtale har jeg kun hørt godt om puden, men jeg skal ærligt indrømme, at jeg havde tænkt, om puden ikke var mere en nice-to-have end en need-to- have ting – og om ikke en foldet dyne kunne opfylde det samme behov?

Annonce ♥

Bedre søvn med støttepude

Efter bare et par nætter i ske med puden, må jeg erkende, at jeg tog fejl; al respekt for foldede dyner, men hold nu op Comfort U er i en klasse for sig.

Jeg har sovet som et spædbarn, liggende på siden i det omvendte ”u”, med den ene halvdel af puden mellem benene og den anden halvdel som støtte i ryggen.

Puden er tilpas fast og holder formen natten igennem, mens den samtidig er blød og komfortabel at ligge på. Og som bonus er toppen simpelthen den perfekte hovedpude, i den – for mig – perfekte højde og tykkelse.

Annonce ♥

Fossflake COmfort U pude

Fossflakes Comfort U er ikke kun til den gravide

Og lad mig bare afsløre at jeg ikke har fået lov at have min nye ven i fred herhjemme. Hvor min mand først rystede lidt på hovedet af den ret-så-store pude, krævede det kun en enkelt afprøvning på sofaen, førend han var hooked.

Lige siden har han forsøgt at overbevise mig om, at vi simpelthen er nødt til at købe sådan en til ham.

Annonce ♥

Han har endda været så fræk at argumentere for sin sag ved at henvise til, at han ved at lægge den ene ”pølse” over hovedet slet ikke ville blive generet af mit gravide snorkende jeg (jeg er sikker på, at det bare er noget han finder på i sagens tjeneste!).

Jeg skal dog ikke afvise, at han får sin vilje – for jeg forstår ham godt.

Comfort U puden er multifunktionel

Puden er virkelig en fantastisk støtte, uanset om der skal soves i sengen, sumpes på sofaen eller du ønsker et godt underlag og ryglæn, når du sidder og hygger med en bog.

Annonce ♥

Ligeså kan jeg læse mig til, at den også kan være en rigtig god støtte når baby er ekstern og skal lære at sidde op. Altså er pudens levetid ikke begrænset til din graviditet (eller til den gravide).

Det er et stort plus i min bog med investeringer, der også kan bruges efterfølgende.

Babyklar´s konklusion

Når vi sammenholder vores skribents oplevelse med de unikke evner Fossflake-fyldet har, ender vi med uden tvivl med tommelfingeren vendt opad.

Annonce ♥

Her er tænkt på både komfort, holdbarhed, allergivenlighed og multifunktionalitet i designet – og i praksis fungerer puden også til UG. Særligt den faste, men stadigt bløde form er et hit. Vi er fans. Simpelthen.

“Vi tester og skriver kun om produkter, som vi selv vil eje, eller som vi er begejstrede for. Derfor vil alle vores produkt vurderinger bære præg af “det her er fedt” eller “det her er et must have”.


Fakta om Fossflakes Comfort U puden:

Design

Selvom Fossflakes Comfort-U kan bruges af både mand og barn også, er der ingen tvivl om, at særligt du som gravid, vil kunne have rigtig stor gavn af den store u-formede pude.

Annonce ♥

Vi kan faktisk ikke sige det bedre end Fossflakes selv:

”Især gravide oplever ømme muskler og ledsmerter. Brug Fossflakes Comfort-U støttepuden som et velfortjent frikvarter til at få løftet hævede ben og fødder, lave venepumpeøvelser, snakke med maven, eller pleje en øm lænd og hofte”.

Som vores skribent også har erfaret, kan det være rigtig svært at finde en god sovestilling som gravid.

Annonce ♥

Derfor er Comfort-U en megen kærkommen hjælp til hvile og søvn, når kroppen efterhånden begynder at lade sig mærke af den ekstra belastning, en graviditet alt andet lige er.

Med mulighed for støtte både foran, bagpå og under kroppen, kan du bruge den som det passer dig (og dine eventuelle skavanker) bedst.

Materiale

Fossflakes er lavet af 100 % extenderede polyethylen polymerer. Det er et syntetisk materiale med samme gode egenskaber som fjer og dun.

Annonce ♥

Men som samtidig er utroligt allergivenligt og derfor et oplagt valg også til allergikere og astmatikere. Noget vi på babyklar.dk ser som en stor kvalitet for både mor og baby.

Samtidig er Fossflakes pga. de store luftlommer ikke kun med til at give fasthed og spændstighed – og dermed støtte – i puden men også til at give en god temperaturregulering.

Dette er bestemt ikke er at kimse af med graviditetsrelaterede hedeture og hvad der ellers hører sig til.

Rengøring og vedligehold

I det daglige vedligeholder du bedst din Fossflakes pude ved at ryste den ben for ben i bølgebevægelser for at bevare volumen.

Derudover kan puden vaskes ved 60 grader i maskine (uden skyllemiddel!) og efterfølgende tørretumbles ved <60 grader.

Dette ikke kun for at mindske forekomsten af støvmider, men en vaske- og tørretur har også positiv indvirkning på pudens fortsatte luftighed.

Vi har hørt et rygte om, at at puden kan vaskes op til 50 gange, uden at det har indflydelse på form og fasthed!

Altså kan den sagtens holde igennem flere graviditeter – og der er ingen grund til panik, selvom graviditetskvalme eller babygylp skulle resultere i lidt pletter. Du kan læse mere om rengøring og vedligehold på Fossflakes egen hjemmeside.

Hvad koster puden

Puden koster 1.590 kroner i den store størrelse (Sr.), mens den mindre junior variant sælges til 1.290 kroner.

Tilbehør

Fossflake puden leveres uden betræk og kan i princippet også benyttes uden dette. Men som med alle andre puder, har også denne pude godt af den ekstra beskyttelse fra et betræk for at minimere slitagen.

Betrækket til den store variant som vi her har testet koster 390 kroner. Til den lille variant står betrækket til 330 kroner. Betrækket er af ren bomuld, og kan når du først har monteret det, blive siddende på ”for good” – også under vask.

Andre Fossflakes produkter

Udover Comfort-U puden står Fossflakes også bag både dyner, almindelige puder, sengetøj, monteringspuder, andre støttepuder og i denne sammenhæng måske allermest relevant: ammepuder og topmadras til baby.

Du kan finde hele udvalget på producentens hjemmeside