Carriwell graviditets lingeri

Læs vores anmeldelse af det komfortable undertøj fra Carriwell, der bla. har støttetrusser, mavestøtte, sømløs amme bh og sømløs bh til graviditeten i deres produktsortiment.

Tiden før Carriwell

Jeg ved ærligt talt ikke, hvorfor det ikke tidligere i min graviditet er faldet mig ind, at der fandtes noget så smart som graviditetslingeri?! Jeg må tilskrive det præ-ammehjerne og så huske at tippe alle mine veninder samt jer læsere om det.

For HALLELUJAH en opdagelse! Nu har jeg i 30+ uger kæmpet med trusser, der ikke helt kunne følge med mavens hastigt voksende facon – og bh´er som har strammet liiige rigeligt i omkredsen.

Brysterne ændrer sig nemlig allerede fra den helt spæde graviditet, og derfor er der god grund til at investere i nyt og mere komfortabelt undertøj allerede tidligt i graviditeten.

Vi har testet lingeriet fra Carriwell, og her får du en kort introduktion af favoritterne.

Sømløs graviditets BH – 99,95 kroner

Selvom bøjleløse BH´er har været udgået af min samling siden de tidlige teenageår, er det et dejligt gensyn.

Annonce ♥

Det er virkelig rart, at der ikke er nogen stiv bøjle, der gnaver og strammer, men at brystet stadig støttes pga. den brede elastik og samtidig er materialet i microfiber også bare rigtig behageligt.

Carriwells graviditets BH i hvid

Sømløs støttetrusse – 149,95 kroner

Det er en seriøs befrielse at iføre sig Carriwells støttetrusse efter flere måneder med stadigt ”skrumpende” trusser. De er fantastisk behagelige, former maven smukt og giver en god følelse af støtte ved at ”holde sammen på” det hele.

Annonce ♥

Faktisk er de så dejligt et nyt bekendtskab, at jeg efter at have prøvet et enkelt par en enkelt dag skyndte mig direkte ind for at købe 4 par mere.

Carriwell graviditets trusse hvid

Sømløs graviditets top – 219,95 kroner

Dejlig pasform og god støtte af især maven. Den giver meget den samme følelse som støttetrussen, at maven bliver holdt godt på plads og formet smukt.

Annonce ♥

Jeg ved ikke, om det er fysiologisk eller psykologisk, men den får mig i hvert fald til at rette ryggen og strutte endnu mere med min store mave.

Sømløs amme BH – 219,95 kroner

Amme-bh´en fungerer rigtig godt med den smarte drop-cup funktion. Den er nem at åbne og lukke med én hånd, hvilket er en stor fordel, når du samtidig skal balancere med en sulten baby.

Annonce ♥

Brystet bliver med drop-cup´en ”blottet” meget, så der er stor hud-til-hud kontakt med den lille, hvilket jeg ser som en rigtig positiv ting.

Carriwell amme bh hvid

Graviditets badedragt – 199 kroner

Hvis du ligesom jeg har haft svært ved at klemme dig ned i din vanlige badedragt, så har Carriwell designet en flot og klassisk badedragt.

Annonce ♥

Pasformen er super for en gravid mave, og som en bonus er den v-formede udskæring perfekt, hvis du og lille pus skal gå til babysvømning, mens du stadig ammer.

Og så synes jeg, det er lidt fantastisk, at den kun koster 199 kroner – det kan man jo knap nok få en ”normal” badedragt for?

carriwell graviditets badedragt

Annonce ♥

Find den rigtige størrelse

Carriwell.dk kan du finde en guide til at vælge den helt rigtige BH til din graviditet. Her får du vejledning til at finde både din nye skålstørrelse og din omkreds.

Samme sted finder du gode råd til, hvordan du tilpasser din BH, så stroplængde osv. passer optimalt.

Carriwell har desuden i deres design lagt meget vægt på fleksibilitet, og at amme BH´en skal kunne støtte både det mælkefyldte bryst før amning og det tømte bryst, således at den samme BH tilpasser sig dine bryster i løbet af dagen.

Annonce ♥

Babyklar´s konklusion

Vi er imponerede over Carriwells brede og gennemtænkte sortiment, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Samtidig er det et plus, at flere af produkterne kan bruges både i graviditeten og efterfølgende.

Bemærk: Vi publicerer kun test resultater af produkter, som vi selv vil eje og som vi er begejstrede for. Derfor vil alle vores produkt vurderinger bære præg af “det her er fedt”, eller “det her er et must have.