Dechoker – red dit barns liv

Dechoker er et revolutionerende nyt førstehjælpsudstyr, der er specielt udviklet til at redde livet på personer, der har fået et fremmedlegeme galt i halsen. Det er let og intuitivt at anvende, og produktet er godkendt som medicinsk udstyr af FDA i USA, og det er CE-godkendt i Europa.

Det sker desværre for ofte, at folk (børn som voksne) får ting galt i halsen og som følge af dette enten får hjerneskader eller dør. Derfor er det en rigtig god idé at sikre jer i hjemmet, så du kan yde hurtig førstehjælp, hvis uheldet er ude.

Hvad er Dechoker

Dechoker består af en maske og et suge aggregat, og den er et supplement til Heimlich metoden, som er den traditionelle metode til at redde folk, der får noget galt i halsen.

Problemet med Heimlich metoden er, at ikke alle forstår at udføre den korrekt, og du kan ikke altid med succes bruge Heimlich på fx små børn, gravide, svært overvægtige eller kørestolsbrugere. En Dechoker derimod kan anvendes på alle.

dechoker førstehjælpsudstyr

Sådan anvendes Dechokeren

Masken på Dechoker placeres over næse og mund, og når den sluttet tæt til tilskadekomnes ansigt, suger førstehjælpsudstyret forsigtigt luften ud af personens luftveje, hvilket fjerner  det fremmedlegeme, der blokerer.

Herunder ser du en video, der viser, hvor effektiv en Dechoker er. Som du kan se i videoen, så tager det ganske få sekunder at suge det fremmedlegeme ud, som havde sat sig godt og grundigt fast.

Dechoker fåes i 3 størrelser, en til børn i alderen 1-5 år, en til 5-12 årige og en til 12 år og opefter.

Køb din Dechoker her