Sådan finder du den bedste babyolie

Som nybagt forælder er det vigtigste i verden at passe på sin lille baby. Babys hud er tynd, og dermed mere sart, og derfor skal man være ekstra opmærksom på, hvad man smører på sin babys hud. En babyolie er et multifunktionelt produkt, dog er der stor forskel på kvaliteten på babyolier.

Her er 3 gode råd til at finde den bedste babyolie til din baby. Psst. Sidst i artiklen røber vi genvejen til, hvordan en træt mor kan snyde sig til en smuk hud med en sund glød.

1. Babyolie uden parfume

Man bør altid undgå parfume og duftstoffer i hudplejeprodukter til sin baby. Det er vigtigt, fordi man risikerer, at baby udvikler allergi. Man skal både undgå kunstig parfume og naturlig parfume fra f.eks. æteriske olier. Begge dele er allergifremkaldende, og faktisk er æteriske olier oftest årsagen til udvikling af allergi.

flasker med økologisk babyolie

Den lækre økologiske babyolie fra Naturligolie fåes i 2 størrelser fra kun 155,- kr.

2. Høj kvalitet

En olie er ikke bare en olie. Ligesom når man køber olier i supermarkedet, er der forskel på en koldpresset økologisk olivenolie og en billigere version i en gennemsigtig plastflaske. Med andre ord er der ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Og det samme gør sig gældende med babyolier.

Annonce ♥

Koldpressede olier er fremstillet ved en nænsom proces uden brug af kemikalier, og det er derfor det bedste og sikreste valg til dit barn. En babyolie, der er baseret på koldpressede olier, er af højeste kvalitet og den mest naturlige olie. Det er også grunden til, at mange jordemødre anbefaler en babyolie baseret på koldpressede olier.

mor holder babys fødder

Din babys hud vil elske den dejlige økologiske babyolie

3. Økologisk indhold

Vi vælger økologi, når vi køber fødevarer og mad til vores små. Men det er også vigtigt at gå efter økologisk indhold, når du køber hudpleje til din baby. Ved at vælge økologisk indhold minimerer man risikoen for at smøre kemikalier og pesticider på babys fine hud.

Annonce ♥

Denne babyolie fra danske Naturligolie er baseret på lækre koldpressede og økologiske olier og er selvfølgelig uden parfume. Babyolien er udviklet i samarbejde med familier og deres skønne små babyer. Resultatet er en multifunktionel babyolie, som faktisk er det eneste produkt, du behøver til din baby. Læs mere om, hvordan du bruger babyolie og dens mange fordele her.

baby holder flaske med babyolie

Kun det allerbedste er godt nok til din baby

Mor, sådan får du gløden tilbage

Lange nætter med afbrudt og begrænset søvn sætter sine spor. Træt hud er ofte en uønsket følgesvend i livet som mor. Derfor er ansigtsolien Glød din nye bedste ven. Ved at påføre 3-4 dråber morgen og aften får du en strålende og smuk glød, som skjuler alle spor fra søvnløse nætter. Olien er let og trænger hurtigt ind og kan bruges uanset, hvilken hudtype du har. Og så er den økologisk og helt naturlig. Utallige mødre sværger til denne ansigtsolie, og det er bestemt ikke uden grund.

Annonce ♥

økologisk ansigtsolie

Denne skønne ansigtsolie bliver hurtigt din bedste ven