Ren baby uden skrig og skrål

Vi kender det alle sammen. Vores dejlige baby skal bades, og have vasket hår. Men det som burde være en dejlig hyggestund kan hurtigt forvandles til en vrælende omgang, fordi baby ikke lige er med på idéen.

Vi har fundet Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash – et fantastisk produkt, der gør badning af babyer og børn nemt, gør dem lækre rene, men det bedste af det hele er, at det er uden skrig og skrål, da sæben ikke svier i øjnene.

Naturens gode egenskaber

I århundreder har indfødte forældre i Sydøstasien og Centralamerika anvendt særlige blomster og planter til at vaske deres babyer.

Den viden har Nu Skin® i samarbejde med etnobotanikere brugt til at skabe Epoch-serien og Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash.

Produkterne er udviklet til børn i alderen 0-3 år, men kan anvendes af personer i alle aldre. Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash indeholder udtræk fra planer med masser af gode egenskaber:
• Hibiscusblomst – lindrer og fugter huden. Renser håret og bevarer en sundt udseende hovedbund.
• Hyldebærekstrakt – kendt for dets rensende og fugtende egenskaber.
• Morgenfrue – lindrer huden.
• Havreekstrakt – fugter og beskytter huden.

Epoch®-Baby-Hibiscus-Hair-and-Body-Wash

Gør badet nemt og unikt

Sæben doseres som skum fra en brugervenlig dispenser, hvilket gør det nemt af fordele med en hånd og dermed lettere at bade din baby. Støt din babys skuldre og hals med den ene arm og hold barnet i armhulen i et sikkert greb. Brug din frie hånd til at fordele den ønskede mængde skum på dit barns våde krop og hår.

Produktet masseres blidt ind i håret og på kroppen, hvorefter det skylles af. Epoch-serien har masser af fantastiske produkter fx Baobab body butter, der beriger både mors, fars og babys hud med shea butter og frugten fra det afrikanske baobabtræ.

Udover at være et glimrende produkt, så går en del af indtjeningen fra Epoch-serien til et godt formål.

Der doneres $0,25 fra hvert solgte produkt til Nu Skin Force for Good Foundation®, en almennyttig organisation, som engagerer sig i at skabe en bedre verden for børn ved at forbedre menneskers liv, bevare indfødte kulturer og beskytte skrøbelige miljøer.

Køb din flaske Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash her – din baby vil elske dig endnu mere for det.