Sund med detox

Der er flere forskellige årsager til, at sundhed er super vigtigt efter din fødsel. Bl.a. fordi du nu skal tage dig af en helt anden person og ikke har tid til at være syg. Af den grund er det helt essentielt, at du gør alt, hvad du kan for at holde kroppen sund og styrke dit immunforsvar – for både din og din babys skyld.

Hvad er detox

Detox er blevet en mere og mere populær trend, som går ud på, at du renser kroppen for diverse skadelige toksiner.

Ordet ”toksiner” implicerer, at diverse affaldsstoffer og giftstoffer bliver udrenset fra kroppen. Disse finder efterhånden vej ind i vores system på helt problemfri vis, da vores omgivelser og fødevarer er fyldt med dem.

Moderniseringen har resulteret i, at flere og flere fabrikerede elementer indgår i vores dagligdag. Heriblandt er de nedenstående ting klare indikatorer og eksempler på, hvorfor du kan have godt af en udrensende detox kur:

• Luftforureningskomponenter fra industri, udstødninger osv.
• Konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, pesticider, sødemidler osv. i vores mad
• Mange make-up, parfumer og andre kosmetikprodukter indeholder konserveringsmidler og kemikalier, der kan betragtes som værende skadelige. En detox kur vil også forbedre din hud, da toksiner i høj grad også kommer til udtryk gennem huden.
• Tungmetaller, pcb og dioxin fra store rovfisk som helleflynder, tun osv.
• Alkohol, cigaretrøg m.v.

Hvordan kan detox øge min sundhed

Mens det godt kan være sandt, at nogle af de ovenstående ting som eksempelvis alkohol er vandopløsende og i store træk vil blive ”skyllet” ud af kroppen, så vil der altid være forholdsvis skadelige toksiner, som vil blive lagret i kroppens fedtvæv, hvilket nødvendiggør en effektiv udrensningskur.

Annonce ♥

Ved at eliminere affalds- og giftstofferne kan du på effektiv vis forbedre din overordnede sundhed, hvilket bl.a. kommer til udtryk i et stærkere immunforsvar, så du kan undslippe trælse sygdomme efter fødselsperioden.

Detox fremmer også dit energiniveau og mentale overskud. Det mentale fokus efter en detox kur afspejles i, at der kan forekomme en indre ro og klarhed, når kroppens systemer er velfungerende efter en udrensningskur.

En regelmæssig detox kur kan hjælpe dig med at styrke immunforsvaret og bekæmpe eventuelle infektioner. Endvidere er det påvist, at diverse miljømæssige toksiner kan medvirke til forskellige former for hjertesygdomme, kræftformer, neurologiske sygdomme, slagtilfælde m.v., hvilket kan forebygges med en udrensende detox kur.

Annonce ♥

Desuden genopretter det en balance i kroppens organer. Vores fordøjelsessystem er essentiel for at opretholde en sund balance. Idet de bliver belastet med usunde fødevarer og toksiner, fungerer vores organer ikke helt optimalt, hvilket muliggør diverse sygdomme. Med en detox udrensningskur kan de blive bragt tilbage i naturlig balance.