Ur i barselsgave

Som nybagt mor er det virkelig god stil at din mand/kæreste forærer dig en barselsgave som tak for indsatsen. Det kan være en større eller mindre ting, men vi her på redaktionen mener helt bestemt, at du har fortjent en fin barselsgave.

I denne artikel har vi valgt at fokusere på ure af mærket Seiko fra Urkompagniet.dk, så hvis du drømmer om et sådan ur, så læs videre og se flere eksempler på de flotte ure.

Og hvis du har en fornemmelse af, at din partner ikke aner, at der er noget, der hedder en barselsgave så send ham et link til denne artikel.

Hold styr på tiden med et lækkert ur

Når din baby er kommet til verden, er der mange tidshorisonter og intervaller, du skal holde styr på såsom spisetider og sovetider. Med et lækkert ur bliver let at holde styr på tiderne, da du altid har det lige ved hånden.

Hvilket ur du kunne tænke dig, er selvfølgelig i høj grad et spørgsmål om individuel smag men et godt bud kunne fx være et af de mange Seiko ure til kvinder, som udover at være flotte at se på også byder på en lang række funktionaliteter.

Fx kan du med de fleste Seiko ure sætte alarmer, lave tidstagninger og meget, meget mere. Så måske et af de mange Seiko ure kunne være et rigtig godt bud på en barselsgave til dig.

Annonce ♥

Seiko Classic Swarovski

Stilren, lækker og feminin serie af ure, der består af flere forskellige modeller. Fælles for urene er, at de er belagt med funklende Swarowski sten og urene har et robust mineralglas, som beskytter mod ridser og stød.

Urene er producerede med meget tynde urkasser, hvilket giver dem et flot eksklusivt look. Den lave profil gør urene velegnede til fx skjorter og andet tætsiddende tøj.

Seiko ur med guld lænke

Annonce ♥

Ovenstående ur er med guldfarvet lænke og modellen hedder SFQ808P1. Vejledende pris er 2.500,-

Seiko ur med sort rem

Ovenstående ur med sort læder rem er model SFQ811P2. Vejledende pris på denne model er 1.800,-

Annonce ♥

Seiko ur med stål lænke

Ovenstående model har en lænke der består af et mix af sølv og rødguld hedder SFQ810P1. Den vejledende pris er 2.500,-

Seiko Solar Swarovski

Dette er et virkelig elegant ur både i udseende og funktion. Solar uret er et batteridrevet kvartsur, der får energi fra alle former for lys (og ikke kun sollys). Energien lagres i et genopladeligt batteri, som aldrig behøver at blive udskiftet.

Annonce ♥

Urets lænke af rustfrit stål med Swarowski sten giver det et klassisk kvalitetslook og gør det hårdført, langtidsholdbar og elegant.

Seiko ur med stål lænke og krystaller

Ovenstående model er med sølvfarvet lænke og har model navn SUP295P1. Vejledende pris er 2.200,-

Annonce ♥

Seiko ur med lænke i sølv og guld

Ovenstående ur har en lænke med mix af guld og sølv. Model nr. er SUP296P1 og den vejledende pris er 2.400,-

Seiko Lord

På trods af sit maskuline navn er dette faktisk et dameur. Det er belagt med Swarowski sten og både viser tid, dato, ugedag på de små skiver i urets midte. Vejledenden pris er 2.300,-

Annonce ♥

Seiko ur kraftig model i rustfrit ståll

Vi håber at du kunne lide de ure, som vi har vist dig. Held og lykke med det hele.