Hårtab efter graviditet

Er du også én af mange kvinder, der oplever hårtab efter graviditet? Så kan du her læse om, hvorfor det sker samt få de bedste råd til, hvad du selv kan gøre for at modvirke hårtab efter fødslen.

Hvornår i graviditeten taber man håret

Det mest almindelige tidspunkt for kvinder, der begynder at miste håret, er omtrent tre måneder efter fødslen, men hårtabet kan også indtræffe før eller senere. Mange kvinder siger ofte, at deres hår og hud aldrig har været smukkere, end det var under deres graviditet.

Nogle oplever endda, at hårets struktur ændrer sig for eksempel fra at være glat til krøllet.

Derfor bliver håret tyndt efter fødslen

Hårtabet begynder ofte på grund af de store hormonelle forandringer. Det er især østrogen, der får håret til at befinde sig i en længere vækstfase end normalt. Efter fødslen begynder hormonerne at stabilisere sig til et normalt niveau, hvilket betyder, at håret falder af, så det kan komme tilbage til den naturlige vækstfase.

Hårets naturlige vækstfase forløber i tre stadier, hvor 85% af alle hårene er i en vækstfase, 1% er i en overgangsfase og de resterende 14% i dvale på vej til at blive skubbet ud af et nyt hår.

Efter en graviditet vil ca. 60% af de hår, der er i vækstfase, gå i dvale. Perioden med tyndt hår kan vare op til et år, men der findes produkter, der kan afhjælpe dette. Produkterne kan benyttes hver for sig, men har den bedste effekt i kombination.

Annonce ♥

Det handler netop om at styrke håret både indefra og udefra. Det skaber det bedste fundament for håret, så det er klar til den nye vækstfase.

De bedste produkter mod hårtab efter graviditet

En måde du kan styrke håret indefra er med et kosttilskud specielt udviklet til hår, hud og negle. For at forbedre det tynde hår er det vigtigt, at der bliver tilført den rigtige næring. Når du får de rigtige vitaminer, hjælper det til at opnå den rette balance, så håret vender tilbage til sit naturlige stadie.

Når du oplever at tabe håret efter graviditeten, er det vigtigt, at du får et tilskud af biotin, der er et B-vitamin, som bidrager til normal hårvækst. Du finder blandt andet biotin i Priorin, der er et anerkendt kosttilskud til hår. Du kan købe priorin kapsler hos HairBoost.dk

Annonce ♥

priorin pakke

Hvis du vil supplere med at styrke dit hår udefra, kan du benytte en intensiv hårkursbehandling. Hair Loss System fra HairBoost.dk er 100% naturligt og fyldt med aminosyre, sojaprotein, E-vitamin og flere lækre naturlige ingredienser.

Den nærende serum bliver direkte påført i hovedbunden og hjælper med at stimulere hårsækkenes produktion. På den måde får du vækket de hår til live, der er gået i dvale.

Annonce ♥

hair loss system produkter

Begge produkter har vist gode resultater, så hvis du oplever at begynde at tabe håret, efter du har været gravid, så er der altså hjælp at hente.

HairBoost.dk kan du finde mange andre produkter, som er velegnede til dig, der gerne vil styrke dit hår.

Annonce ♥