10 gode barselsgaver

Artiklen er skrevet i samarbejde med Kids-World.dk

Kender du én, der er gravid og skal forkæles med en barselsgave, eller har din bedste veninde lige født en lille guldklump? Så læs her og find den helt perfekte gave til den kommende mor eller til den lille ny, vi har plukket nogle forskellige fine ting fra Kids-world.dk

Milepælskort

milepælskort

Et sikkert hit er de populære milepælskort. Her får du et sæt med 30 flotte kort, der beskriver de første måneder i babys liv og de mange mindeværdige milepæle, der skal foreviges.

Der er fx et kort til, når barnet får sin første tand, tager sit første skridt, siger sit første ord eller oplever sin første jul. På kortene kan du notere, hvornår det skete, og der er også plads til, at du kan skrive lidt om, hvordan det skete, eller hvordan du oplevede det.

Du kan også nemt dele den store begivenhed med venner og familie ved f.eks. at tage et billede af barnet sammen med det babykort, der passer til.

Annonce ♥

Fødselsdagstog

fødselsdagstog

En fødsel skal fejres, og det skal barnets kommende fødselsdage selvfølgelig også. Kids by Friis har lavet de fineste fødselsdagstog, der kan dekorere fødselsdagsbordet. Togene fås med forskellige temaer til både drenge og piger.

Med flag og lys kan den store dag fejres, og man kan sætte tal i togets vogne, så alle fødselsdagsgæster kan se, hvor gammel den lille guldklump bliver.

Annonce ♥

Lækker uld

uldne elefanthuer huttelihut

Hvis du overvejer en mere praktisk gave til det lille pus, så er uldtøj super lækkert. Mange forbinder uld med noget, der kradser, men man kan få rigtig mange fine ting, der er strikket i en fin og lækker kvalitet, der føles blødt og dejligt mod den sarte babyhud.

Elefanthuer fra Huttelihut er simpelthen så fine, og du kan få dem i flere forskellige modeller og i skønne, afdæmpede farver, der passer til både en lille dreng og en lille pige.

Annonce ♥


Bodystockings

bodystockings i forskellige farver

En anden praktisk gave er en sød bodystocking. Bodyen er nærmest uundværlig i spædbarnets garderobe. Den bruges som inderste lag på de kølige dage, hvor der skal flere lag tøj til, men den er også super smart sammen med et par bukser eller leggings.

Til de allermindste er det smart med foldeskuldre (også kaldet en amerikansk lukning eller konvolutlukning). Så er det let at trække bodyen over babyens hoved. Nogle foretrækker også en slå-om-body, så man helt bliver fri for at trække tøjet over hovedet på barnet.

Annonce ♥

Bodyer findes i et hav af modeller, farver, materialer og prislejer, så det er en barselsgave, der er let at tilpasse netop det barn, du skal købe gave til.

Ammeindlæg

sorte uldne ammeindlæg

Hvis vi holder os i den praktiske ende af forslag til en barselsgave, så er ammeindlæg til mor også en mulighed. Ja, det lyder måske en smule kedeligt, men enhver ammende mor vil skrive under på, at de er guld værd.

Annonce ♥

Engangsammeindlæg er praktiske, fordi man blot kan smide dem ud efter brug, og de er lige til at have med i pusletasken. En anden mulighed er ammeindlæg af uld fra Joha, som er bløde og virkelig absorberende. Samtidig luner de, så chancen for, at den nybagte mor undgår brystbetændelse, er større.

Uldammeindlæggene fra Joha er lavet af den blødeste merinould, og de kan bruges igen og igen, hvis de bliver vasket i kogende vand.

Hårbørster

hårbørster fra HH simonsen

Annonce ♥

Mange gravide oplever, at deres hår opfører sig anderledes under graviditeten, og efter fødslen føles det heller ikke helt, som det plejer. Her er det skønt at kunne pleje sit skøre hår med en lækker hårbørste, som skånsomt glider gennem filtret hår og masserer hårbunden.

Hårbørsterne fra HH Simonsen er specielt udviklet til skånsomt at rede gennem den uregerlige manke, og de er velegnede til alle typer hår – selv det mest krusede og filtrede.

De laver også hårbørster til børn og babyer, så børns bløde hår kan børstes uden skrig og skrål. Og babyens fine lokker kan redes ud, samtidig med at hovedbunden bliver masseret, så man forebygger arp.

Annonce ♥


Aktivitetsstativ

aktivitetsstativ

Vil du gerne give en barselsgave, som både mor og baby vil sætte rigtig stor pris på, så er et aktivitetsstativ lige sagen. Aktivitetsstativer kan være en lidt dyrere barselsgave af slagsen, men det er sjældent et problem at finde et vennepar eller andre, som vil slå sig sammen.

Ikke desto mindre er et aktivitetsstativ god til at stimulere enhver baby, og de små kan få mange timers leg ud af dem – babyer vokser, så lad jer endelig ikke skræmme af, at aktivitetstimerne kan være forholdsvis høje. Det gør kun, at de kan anvendes i længere tid.

Annonce ♥

Aktivitetslegetøj og barnevognsophæng

aktivitetslegetøj og barnevognsophæng

Bliver vi i samme boldgade, finder vi aktivitetslegetøj og barnevognsophæng, som normalt er en sikker vinder. Det er altid rart at have nok af begge, sådan at der lidt at vælge mellem, så det ikke altid er det samme legetøj – især når noget af det skal vaskes, så kan det andet tage over.

Der findes et utal af varianter af aktivitetslegetøj og barnevognsophæng, så har du en god idé om, hvilken slags dyr, farvetone og stil, som falder i parrets smag, så er det helt sikkert muligt at finde.

bObles-produkter

bobles

bObles er noget af det mest populære lige for tiden. Stort set alle kender dem, og du kan finde dem i rigtig mange hjem. De forskellige bObles tumlemøbler har et dyrenavn – et godt eksempel er bObles kylling.

Tumlemøblerne kan bruges fra barnet er helt lille, til de kommer op i alderen, og kan leges med på mange forskellige måder. Den helt store fordel ved kyllingen er, at den både kan bruges af børn og voksne.

Vender man kyllingen om, kan man som forældre eksempelvis stå og øve sig på sin egen balance – hvilket er godt for både store og små.

Badeklodser

baby med badeklodser

Sidst men ikke mindst, badeklodser. Badeklodser er bløde og kan bruges til lege både på land og i vand – så at sige. Badelegetøj er ret så hyggelig at lege med, og det er muligt for de små at gumle i badelegetøjet, uden at de går i stykker. Badeklodser kan købes til en fornuftig pris, som for mange matcher rigtig godt til en barselsgave.

Gå på opdagelse på kids-world.dk og se hele det kæmpestore sortiment af tøj, sko, legetøj og møbler til børneværelse fra mere end 380 brands.