Gravid fotografering af Charlotte Trippetti

Går du og dagdrømmer om at få taget billeder af din flotte gravide mave? Det ville ikke være underligt, hvis du gør det. Mange kvinder vælger at få taget billeder af deres gravide mave, det er et smukt minde som du kan se tilbage på med glæde og stolthed.

Charlotte Trippetti er en dygtig og erfaren fotograf, med hende bag kameraet er du sikret super gode billeder. Hendes speciale er kvinder, og hun er god til at få det bedste frem i de kvinder, som hun fotograferer.

I denne artikel kan du læse lidt mere om, hvordan det foregår, hvis du booker Charlotte til en fotosession.

gravid kvinde i gennemsigtig kjole

Forevigelse af din smukke mave

“Gravide kvinder er noget helt særligt, den kvindelighed og sensualitet, som et gravid billede rummer kan meget vel være med til at styrke selvtilliden, hvis du fx går rundt og føler dig tung og usexet. Det er du ikke, du er smuk, og det skal jeg nok hjælpe dig med at indse.

Det kan virke grænseoverskridende at skulle tage tøjet helt eller halvt af foran en fremmed person, og stå og ligge i forskellige positioner. Men det handler bare om at turde tage springet og komme i gang. Jeg lover, at der ikke vil gå længe, før du er helt tryg i situationen. At turde gennemføre er en sejr.

Annonce ♥


Og når billederne så kommer efterfølgende, vil du pludselig se dig selv i et godt lys fra den rigtige vinkel og tænke ‘Gud, ser jeg så godt ud?”.

gravid kvinde griner og dækker sine bryster

Hvilke fotolocations anvendes

“Jeg anvender mange spændende locations til mine fotograferinger. Fx et skønt gammelt loft med smukke vinduer og rustikt gulv. Eller en flot bøgeskov eller hvorfor ikke blive fotograferet i et badekar midt ude på en mark.

Annonce ♥

Jeg har masser af idéer. Det vil være en god hjælp, hvis du sender mig et billede af dig selv inden din fotografering, så finder jeg på noget, som passer til lige netop dig, hvis du ikke selv har nogle klare tanker omkring, hvad du kunne tænke dig”.

gravid kvinde i undertøj på trægulv

gravid kvinde i sort underkjole

Annonce ♥

Vigtigt du føler dig tryg

“Jeg hjælper dig igennem det hele, du er aldrig overladt til dig selv, og jeg guider dig igennem hele fotograferingen ned til mindste detalje. Og jeg bruger selvfølgelig de helt rigtige kameravinkler og lys, som får dig til at se allerbedst ud, og som fremhæver din krops fantastiske former.


Jeg har mange års erfaring, og jeg får altid ros for at være behagelig at samarbejde med under fotograferingen. Det betyder meget for mig, at mine kunder er trygge i mit selskab, og at de har tillid til mig. Derved opnåes de bedste billeder”.

gravid kvinde dækker sine bryster

Annonce ♥

gravid kvindes overkrop

Bestil tid til fotografering mindst 4 uger før termin

“Jeg anbefaler som udgangspunkt, at vi tager billederne ca. 4-6 uger før termin, det kan også godt lade sig gøre lidt senere hen mod terminsdato.

Du er altid velkommen til at tage din partner med og/eller søskende til babyen i din mave. Jeg laver meget gerne familiebilleder også. Dog skal du blot huske at gøre mig opmærksom på dette når du booker en tid.

Annonce ♥


En fotosession varer ca. 1 time, og bagefter tager vi hen på en hyggelig café i nærheden af locationen. Her vælger vi dine favorit billeder ud, som jeg så efterbehandler og leverer til dig på et nærmere aftalt tidspunkt. Billedudvælgelsen tager også ca. 1 time”.

mand holder om gravid kæreste

gravid kvinde med mand og barn

Annonce ♥

gravid kvinde og barn på mark

Hvorfor vælge en professionel fotograf

“Hvorfor ikke bare lade min mand tage en masse billeder af min gravide mave? Det kan vel være ligeså godt, tænker du måske. Og svaret er nej. For retter han på dit hår, og beder han dig om at skyde venstre skulder lidt frem og samtidigt se forelsket på maven? Og får han opvasken og tøjstativet i baggrunden med?

Din elskedes amatørforsøg kan være nok så velment, men du får et helt andet resultat, når du booker en professionel fotograf. En graviditet er noget der kun sker få gange i dit liv, måske endda kun en gang. Og tiden som gravid går enormt hurtigt.

Annonce ♥

Så forkæl dig selv med et pragtfuldt minde. Und dig selv den gave det er, at få lavet nogle smukke billeder af dig selv som gravid”.

Hvis du vil høre mere om gravid fotografering eller vil booke en tid hos Charlotte, så kan du besøge hendes hjemmeside for mere info – kunstfotograf.dk

Alle billeder i denne artikel ejes af Charlotte Trippetti og må ikke anvendes andre steder uden hendes tilladelse.

Annonce ♥