Sjove aktiviteter til babyshower

Babyshower bliver stadig mere populært herhjemme. Måske står du og skal afholde et babyshower men er lidt på bar bund omkring, hvad I skal lave? Her giver vi dig nogle forslag til aktiviteter, som er velegnene til et babyshower.

Skriv gode ønsker til baby

Alle deltagere skriver hver sit ønske for baby’s fremtid. Man kan enten skrive på små papirsedler og lægge sedlerne i en box eller man kan skrive på sten, som fx lægges i en stor glaskrukke. Super fint og dejligt for baby at have med sig i fremtiden.

Tidskapsel

Et andet minde som kan skabe meget sjov senere hen er en tidskapsel, som fyldes og så åbnes den når barnet fylder 18 år. En tidskapsel kan fx indeholde

– et lille stykke populært legetøj
– hilsner fra familien
– dagens avis
– et ugeblad
– billeder af huset, af omgivelserne, af familien
– pengesedler, mønter og frimærker
– kvittering fra det lokale supermarked
– liste med musiknumre der er populære lige nu
– liste med film der har haft premiere samme år som baby fødes
– en reklame for en bil
– en tom emballage, fx slik eller morgenmadsprodukt for at se, hvordan designet har ændret sig med tiden

Male på bodystockings

Alle får hver deres hvide bodystocking, gerne i lidt forskellige størrelser, og så skal I have fat i tekstil maling og nogle pensler eller tekstiltuscher, hvor farven ikke går af i vask. Man kan enten skrive et sjovt citat eller male en sød tegning.

Det kan ende med at blive nogle rigtig fine bodyer til baby. Og skulle nogen blive så grimme, at de ikke tåler dagens lys, så er det jo også bare sjovt.

Annonce ♥

tegnet elefant-på-body

ABC bog til baby

I skal kreere en ABC bog til baby. I kan enten anvende en tom malebog eller A4 ark papirer, som I bagefter sættet i en mappe. Der skal laves en side for hvert bogstav.

Hvis nogen er rigtig gode til at tegne, så kan I jo selv tegne de figurer, som skal repræsentere de forskellige bogstaver. Og ellers kan I lave en scrap udgave, hvor I klipper billeder ud. Fx billede af en agurk, bil, citron, dromedar osv.

Annonce ♥

Sjove beskeder på bleer

Dette kræver blot nogle bleer og sprit penne. Skriv nogle sjove beskeder på bleerne, og så gemmes de til når baby engang bliver stor nok til at passe dem. Det vil garanteret give mor og far en masse grin, når de står i de sene nattetimer og skifter bleer.

tekst-på-bleer

Lav en drømmefanger til baby

En drømmefanger stammer fra indianernes kultur. Drømmefangeren består af en ring, hvori man laver et net, og så hænger man snore med genstande i, fx. fjer, ned fra ringen. Hvis I vil lave en forenklet udgave, så kan man anvende en pap- eller plast tallerken som ring.

Annonce ♥

En drømmefanger hænges traditionelt over sengen, og trådene sorterer de onde drømme fra mens de gode drømme slippes igennem.

drømmefangere

Gæstebog

Lav en fin gæstebog fra babyshoweret, hvor alle deltagere skriver en hilsen til baby. Hvis nogen har et polaroid kamera, så er det også rigtig hyggeligt, hvis I klistrer billeder fra dagen ind.

Annonce ♥

Sig ikke ordet baby

Når gæsterne kommer, så får alle en pin eller en brik. Det spiller egentlig ikke så stor rolle, hvad det er, man får, bare alle får en form for genstand. Og så får alle besked på, at de ikke må sige ordet “baby”.

Hvis en deltager kommer til at sige ordet baby, så må den af de andre deltagere, der først opdager det, tage vedkommendes pin eller brik. Den der ender med flest pins har vundet.

Toilet papir ble

Del jer op i 2 eller flere hold afhængigt af antal deltagere. Hvert hold får en rulle toilet papir, og så skal en fra holdet være den person, som får en toilet ble på. Der skal altså kreeres den flotteste ble ud af en rulle toilet papir.

Annonce ♥

toilet-papir-ble

Besøg også vores debat forum hvor du kan finde svar på alt hver der har med graviditet og baby at gøre, det er selvfølgelig helt gratis at anvende.