tineditte

Efter p-piller, hvornår fik i mens?

34 indlæg i dette emne

Jeg stoppede med P-piller i december 10. og tabte så 2 kg i december, og kunne pludselig holde mig vågen om aftenen. så jeg anbefaler heller ikke p-piller til andre... det er noget skidt..

Lige siden har jeg ikke haft regelmæssig mens overhovedet. jeg blev alligevel Gravid i 2 forsøg i Nov.11. selvom vi ikke kunne finde rede i min cyklus overhovedet... så man har lov at være heldigwhistling.gif

Det er sjovt du nævner det med du tabte dig 2 kg og pludselig kan holde dig vågen om aftenen..

Jeg har også tabt mig efter p-pille stop her til nytår og har os nemmere ved at holde mig vågen om aftenen...

Min mand nævnte det faktisk lige igår om det ku være noget med de p-piller som havde drænet mig så meget for energi.... :rolleyes

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Min første mens efter stop med nuvoringe kom efter 9 mdr og det er aldrig blevet regelmæssigt siden. Det er 3 år siden nu.

Blev så gravid med hjælp i december, men baby døde, det blev opdaget 3 dage inden nakkefold, så fik kirurgisk abort start marts. Nu render jeg så og venter på hvornår det har tænkt sig at dukke op igen.

SKAL NEVER EVER fylde mime krop med p-piller og diverse præventionen igen...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

ja det var meget sjovt at det betød så meget at stoppe med dem. så jeg skal heller aldrig tage den slags igen. Det er bare helt sikkert.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg stoppede med p-piller i februar efter at have brugt dem i ca. 10 år uden stop.

Fik ENDELIG min menstration i sidste uge, hvilket vil sige at der gik 3½ måned uden mens... Så er max lettet og håber at vi nu er på vej!? Spændende om mens. dukker op næste gang også, eller allerbedst om jeg finder ÆL på tests og har heldet med os... men føles mere rigtigt at være i gang efter den første mens! Men føler med jer der venter, synes at ventetiden var ulideelig selvom det "kun" var 3½ måned, men det føles som en evighed når man er klar!!

Så hold humøret højt, så kommer mens pludselig imens man mindst venter det... nu er det bare "kom så ÆL, kom så ÆL" ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nu ved jeg ikke rigtig noget om PCO, men betyder det at man har svært ved at blive gravid? Jeg har jo to børn allerede og blev hurtigt gravid begge gange, men tænker da på om der måske er noget der har ændret sig i mon krop siden..

Tror lige jeg skal google PCO...

:(

Jeg arbejder med en som fik 2 sunde drenge og det gik forholdsvis hurtigt.. meeeen med deres lille nr. 3 gik der 2-3 år, da hun havde fået en form for midlertidig PCO form. (Det hun selv fortæller at hun fik at vide fra lægen..) så man skal aldrig sige aldrig.. :goodluck

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg fik min mens efte 2 måneder så det gik forholds hurtigt:-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er netop begyndt på 3. cyklus efter p-pille stop. Jeg har taget p-piller i 10 år og var meget nervøs over hvad de ville gøre ved min krop.

Første cyklus efter p-pille stop varede 31 dage og den efterfølgende 32 dage. På piller var min cyklus på 28 dage. Så jeg håber sådan at den fortsætter med at være lige så stabil :)

Mindes dog at der aldrig var problemer med min cyklus inden jeg begyndte på piller, så håber at det stadig er tilfældet.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg husker ikk præcis hvor mange dage der gik efter at jeg smed p-pillerne efter 5 års brug, men jeg havde kun 3 cyklusser på et halvt år og henvendte mig til min læge, som sendte mig videre til en gynækolog der kunne konstatere at jeg havde pco.

Hos mig var det via en scanning det kunne ses. Det er meget forskelligt hvor svært det er blive gravid i forhold til pco .

1. Gang skete naturligt efter 2 års kamp meget uventet, det endte dog med en abort. 2. Gang var med hjælp et halvt år efter aborten.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Er nu i 5. cyklus efter p-pille stop til nytår....så synes tiden er lang inden min krop bliver normal....hader så lange cyklusser når man forsøger at lave baby.... :rolleyes

Skal ikke på p-piller igen før vi har fået de børn vi ønsker ihvertfald...måske aldrig mere p-piller hvis det er....det er noget skidt for kroppen..!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER