ki schou

En lille julekonkurrence

119 indlæg i dette emne

vi skal holde juleaften hos min mand søster, der kommer næsten alle hans søskende og deres unger :loveshower der kommer ialt 6 børn som er i alderen 4-17 år og min mand skal for igen være julemand :jul4:

1. juledag er også med svigerfamilien :jul3:

og 2.juledag er med min familie :jul6:

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi skal holde jul med min kærestes familie, bliver 8 stk. Vores datter og hendes fætter glæder sig helt vildt allerede. De er næsten jævnaldrene. :jul3:

Så står den på hygge herhjemme 1. juledag, så Lærke rigtig kan lege med hendes nye julegaver, og jeg slappe lidt af. Er gravid med nr. 2 og er lige kommet ovenpå efter en lille måneds sygdom (ligesom da jeg ventede Lærke)

2. juledag er det julefrokost hos svigerinden, manden og fætter med bedsteforældre og et hold older.

Hvad der så sker resten af ferien finder vi ud af i morgen, for der ved vi om kæresten har fået arbejde igen og om der skal arbejdes ml. jul og nytår.

Men ligemeget hvad, skal vi besøge mine forældre midt i ferien, hvor hun har en enkelt fridag fra legebutikken og gavebytteræset. Nytår fejres med nogle naboer som de foregående år.Så er der heller ikke langt hjem ;-)

Rigtig glædelig jul til jer alle

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

uha vores jul kommer virkelig til at stå i hyggens tegn.

22 dec. skal jeg hente min to ældste piger på 15 og 12 år i lufthavnen(de bor ved deres ar på færøerne så ser dem ikke ligefrem hver 2 weekend).

23 dec julebag og hygge med alle 5 børn :)

24 dec. lækker middag og ren hygge juleaften

25 dec kommer min lillebror forbi og skal nyde mere lækkert mad

26 dec skal er også bare hygges

31 dec skal også holdes herhjemme med god mad, rundt og ønske naboerne godt nytår og fyres lidt krudt af.

2-3 jan. tager vi så den tunge vej til lufthavnen igen og sender pigerne hjem. og så ser vi den igen til sommer først :( så hele julen skal bare nydes så meget den overhovedet kan

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

uhh elsker konkurrencer :loveshower

Juleaften skal jeg holde herhjemme sammen med min mor og lillebror, jeg har ikke holdt jul med de 2 sammen siden 2007 så det glæder jeg mig rigtig meget til. Vi skal ikke have traditionel julemad for jeg kan ikke li and, flæskesteg, brune kartofler og ris ala mande.

Så jeg tror vi skal ha et lækkert stykke rødt kød og kartofler med grøntsager. Til dessert skal de to andre ha ris ala mande og jeg skal ha citronfromage :)

Bagefter skal vi lege pakkeleg og bare hygge os sammen. Og selvfølgelig ha vores julegaver, som vi åbner en af gangen :)

Jeg glæder mig rigtig meget, det er så hyggeligt med en juleaften der ikke er fyldt med stress :) :jul5:

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Juleaften skal vi være her. Udover os 3 kommer min moster, onkel, mor mormor og svigerforældre. Havde egentlig overvejet at aflyse det da mit overskud er ret lille. Men men min moster, mor og mormor har lovet at komme og hjælpe med madlavning :)

1. juledag skal vi til julefrokost hos min moster og onkel. Vi bliver 22 og vi skal smovse lækker mad, spille pakkeleg og finde klodsmajor mesteren anno 2011 :)

2. juledag står den på afslapning herhjemme.

D 27 skal min mor ind på hospitalet og have fjernet en kræftknude på korsbenet :(

Så vores jul byder på lidt af hvert....

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Super med sådan en.

Vi skal holde jul hjemme med mine forældre, min lillebror, mandens førældre og hans storebror :jul12:

Det plejer at blive superhyggeligt :jul5:

1. og 2. juledag skal vi til julefrokost hos henholdsvis mandens faster og så hans mostre.

Rigtig god jul til jer alle og et godt nytår :jul3:

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi kan komme til forskellige ting

1) børneafdelingen med Astrid August Manden og mig selv

2) hjemme med mine svigerforældre + os fire

3) hjemme hos mine svigerforældre ( hvis vi skulle være så uheldige at være indlagt og blive udskrevet på selve dagen

Første juledag er der julefrokost hos mine forældre

Anden juledag er der julefrokost hos mine svigerforældre

Hvis vi er heldige tager vi i sommerhus med et hold venner og fejre nytår :-)))))))

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Den 24. starter vi med at tage til frokost hos min mands fætter, sammen med svigerforældrene.

om aftenen skal vi være hos min mor, sammen med min søster og min morfar. Så det bliver stille og roligt.

Den 26. skal vi til julefrokost hele dagen, i min mors familie, hvor alle mostre, onkler, fætre og kusiner inkl. påhæng er inviteret, så der bliver vi 30-35 personer. Heldigvis bliver det holdt ikke så langt fra hvor vi bor, så jeg forbeholder mig ret til at tage hjem og få en lille lur hvis behovet skulle melde sig. :zzz

Til den tid er der nemlig kun 6 uger til min termin.

Den 28. skal vi så til julefrokost om aftenen hos svigerforældrene, sammen med svigerinder, svogre, nevøer og niecer, der bliver vi 14 personer, så det bliver nok lidt nemmere at holde til.

Den 29. skal vi måske til min farfars 90 års fødselsdag, til frokost, ved det ikke med sikkerhed endnu da hans helbred ikke er for godt.

Til sidst holder vi så en stille nytårsaften hos svigerforældrene.

Glædelig jul og godt nytår til jer alle!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi tilbringer juledagene i vendsyssel - nærmere bestemt Lønstrup og Hjørring - hvor vi kommer fra. :)

Juleaften skal vi være hos min søster, svoger og to skønne nevøer sammen med min mor og storebror + svoger. :) Jeg glæder mig sååååå meget! Og jeg håber virkelig på at komme en tur i kirke.

1. juledag skal vi nyde hinanden, gå en dejlig lang tur i Hjørring med vores hund, besøge nogle af vores bedste forældre på kirkegården, og ellers bare hygge med svigerfamilien.

2. juledag er der stor julefrokost med svigerfamilien.

Jeg glæder mig sådan til nogle dejlige dage! Mest af alt glæder jeg mig til at tilbringe juleaften med min mand for første gang! :o Sidste år var manden nemlig på arbejde, og året før holdt vi hver for sig, så nu skal det endelig være! :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sjov ide.

Vi skal holde jul hjemme, som vi plejer.

Den 23 tager vi træet ind, og den 24 pynter vi det i fælleskab. :jul5:

I år kommer farmor og farfar og min svoger, det plejer at være rigtigt hyggeligt. Vi spiser tidlig og pakker gaver ud :jul3: inden rigsallamenten, så vi får klaret alle gaverne mens pigerne er friske. :jul8:

1 juledag slår vi mave, og ungerne leger med deres nye ting.

2 juledag er vi hos mine svigerforældre, hvor min mands kusine også kommer.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal holde jul i det mørke Jylland i år, hos mine svigerforældre. De er dejlige traditionelle, så der bliver sunget en masse og danset om juletræ :jul3:

Vi bliver en lille flok på 6 mand - min kæreste og jeg, hans forældre, hans lillesøster og hans mormor (vi plejer at være en del flere, da hans bror og dennes kæreste, samt deres lille barn plejer at være med også).

Jeg glæder mig rigtig meget, da jeg elsker gode gammeldags traditionelle jule - med massere af hygge, samvær, sang, dans, gaver og MAD i lange baner!! :sandie

Vi vender næsen hjemad til Sjælland allerede 2. juledag, da kæresten skal på arbejde i hverdagene mellem jul og nytår.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Juleræset starter d. 22 med gløgg og æbleskiver hos min far. Jeg holder fri d. 23. december, hvor jeg sikkert skal rende rundt og pynte juletræ og julepynte hele huset ;) Heldigvis er alle gaver købt og pakket ind, så dem er der styr på :jul8:

D. 24. holder vi jul hjemme for os 4, svigerforældrene samt Daniels søskende og farmor. Vi bliver 10 i alt. Maden er uddelegeret, så tror ikke det bliver så slemt.

Jeg håååber jeg får tid til at se Disneys juleshow, men tror det desværre ikke. Elskerat se det, men det er SÅ mange år siden jeg har nået det sidst :(

2. juledag skal vi til julefrokost hos min far, og så har jeg også fri d. 27. - derefter står den på arbejde igen.

Vi har endnu ikke aftalt noget jul med min mor, men det må blive d. 23. eller 25...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Min jul starter allerede på Lørdag... :jul8:

Lørdag d. 17: Holde jul for min brors datter (E), da hun skal fejre den "rigtige" jul i Spanien sammen med sin mor. Så vi skal udveksle gaver og spise aftensmad sammen oppe hos vores forældre. Så får Luca og E gaver der.

Fredag d. 23: Skal fejre jul sammen med mandens mor og søster. Regner med at vi skal have flæskesteg og ris ala mande, også åbner vi hinandens gaver.

Lørdag d. 24: Skal manden, Luca og jeg op til mine forældre, hvor min bror og søster og farmor og farfar også kommer. Der har været en del ballade i år omkring jul da min mors ene søster og hendes mand valgte at de ville holde jul hjemme (fint nok)... De glemte så bare lige at sige at de havde inviteret min anden moster, hendes datter og min mormor også.... Som min mor jo forventede kom hjem til hende da det jo var aftalen...

Søndag d. 25: Skal vi ud til mandens far, hvor vi skal holde jul med hans 2 søstre + kærester, far, stedmor og stedmorens mor. Der plejer vi at spise alm. frokost og udveksle gaver.

Mandag d. 26: Skal vi ud til mandens fars søster og resten af deres familie - de er ret mange søskende så vi bliver en del mennesker samlet, til julefrokost, hvor alle har en ret med.

Også er det ellers bare ferie til d. 2. Januar!

Jeg må indrømme at jeg ikke er kommet i julestemning endnu, pga. alt det her familie-jule-ballade.... Men regner med at det kommer snart.

Jeg glæder mig i hvert fald til at se Luca pakke alle sine gaver op, da han har forstået ideen med at pakke ud og se at der er legetøj.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Denne jul bliver speciel på mange måder!

Den 23 skal vi til MD scanning og forhåbenlig havde at vide om vi venter en lille dreng eller pige. Derefter går turen hjem til Skagen hvor vi begge kommer fra. Det her bliver den sidste jul vi holder hver for sig. Næste år er den lille kommet og vi begynder med en ny juletradition sammen.

Det bliver lidt vemodigt men også spændene at skulle sige farvel til det gamle og dav til det nye.

Den 23 om aften skal vi vanen tro pynte juletræ og have risengrød.

Den 24 ligger der altid en gave fra julemanden under træet til min lillebror og jeg (selvom at jeg er 23 og han er 20). Derefter går tiden med at hygge med spil og julefilm. Vi skal bare være os 4 (mine forældre, min bror og jeg). Det er vi som regel, så det er dejligt stille og roligt. Efter aftensmaden er der den årlige pakkespils leg hvilket er helt fantastisk.

Den 25 eller 26 skal jeg lige et smut hen i den anden ende af byen og sige dav til svigermekanikken.

Den 27 er det hjemad igen da jeg skal tilbage til eksamens gruppen og fortsætte arbejdet <_<

Nytårs aften skal fejres i selskab med to gode venner hos dem!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi holder ikke jul sammen i år - det bliver nok sidste jule hver for sig! I hvert fald hvis mine planer holder stik... Jeg skal holde jul hos min søster, der holder jul for første gang og S hos hans forældre sammen med hans søskende!

Jeg tager over til vestjylland sammen med manden den 22. efter arbejde - krydser fingre for at togene kører ordentligt til den tid. Den 23. drikker min mor og jeg formiddagskaffe hos min svigerforældre og så tager vi op til min søster i Århus sammen så hygger vi og gør klar til jul :jul13:

Den 24. skal vi for første gang nogensinde i kirke juleaftens dag og det bliver rigtig spændende.. Vi åbner en gave inden maden og så skal vi have lækker mad, spise and, flæskesteg og aaaalt tilbehør... :jul2: :jul12:

Jeg skal desværre arbejde mellem jul og nytår, så skal hjem igen den 26. og når derfor ikke julefrokost hos svigerfamilien, men mon ikke det går :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

På søndag, 4. søndag i advent, skal vi op til min bror og svigerinde. Der kommer min mor og hendes mand, hvor vi skal julehygge og bytte gaver, og ønske dem en glædelig jul.

Selve juleaften, skal min kæreste og jeg, ud til min far og hans kone. Hvor min bror og svigerinde også kommer. Jeg ved ikke om nogen af C's (fars kone) børn, svigerbørn og børnebørn kommer. Jeg håber det ikke :blush

Jeg regner med vi kører derud først på eftermiddagen. Så vi sammen kan se disneys juleshow. For mig er der ikke jul uden :jul5:

Imens står far og hans kone i køkkenet, da de begge laver fantastisk mad, og er virkelig gode til at komplimentere hinanden i et køkken :loveshower Der udover håber vi på at intet går galt, da vi før har oplevet at deres store holmegaards glaslampe faldt ned over det dækkede bord. Og et andet år, tog anden en kurretur hen over køkkengulvet :lol

Så skal vi selvfølgelig smovse al den gode mad, slå lidt mave, spise ris a la mande, slå lidt mere mave. Derefter tændes alle de levende lys på træet, lyset dæmpes, jule salmehæfterne findes frem, og vi skal nu danse om træet. En underlig tradition jeg/vi har fået opbygget er, at jeg helst skal gå ved siden af min bror, og HVER gang ender han med at gå at prutte, så jeg bliver gasset! Den er sikker hver gang. Så for mig er der næsten ikke jul uden :lol

Når der er sunget og danset, skal vi pakke gaver op. Vi plejer at lade den yngste vælge en gave først og give den til den person den nu er til. (hvis ikke der kommer andre i år, er jeg den yngste :P ) Derefter vælger den person der har fået en gave, en ny, osv.. Når vi langt om længe er færdig med gaverne, er der konfekt, julegodter og kaffe. Vi plejer at slutte engang over midnat.

Den 25. december har vi julefrokost hos min faster og onkel. En tradition der startede hos min farmor og farfar. Men da de blev så gamle at de ikke orkede at lave mad til 20+ mennesker, tog min faster over, men således at alle tager noget med. En rigtig hyggelig dag, hvor vi alle er samlet, hygger og spiller pakkespil :)

Da jeg boede hjemme, og vi holdte jul hjemme, var traditionen at vi fik ris a la mande til morgenmad denne dag. Det gør jeg desværre ikke mere :(

2. juledag skal vi intet. Blot slappe af og nyde roen, før vi får kærestes datter den 28. december, hvor vi sammen med hende, skal fejre nytår hos et hold venner :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal holde jul hjemme i år. Det er første gang vi skal holde jul, i vores nye hus. :jul5: Mine forældre, mine 2 lille brødre, og min mfarmor kommer. Så skal vi ha gås, medister og ris a'lamande. Nam nam. :jul12:

Vi skal se Disney julesjov kl 16, og vi plejer at gå en tur. Det er faste traditioner.

D 25 skal vi bare hygge med vores unger, og se på alt deres legetøj, og gaver de har fået. D 26 skal vi til familiejulefrokost ved svigerfamilien. D 27 bliver min lillebror 20 år, så der skal festet. :jul3:

Resten af dagene skal vi bare hygge max!! :jul2:

Nytårsaften holder vi også hjemme, bare os 4. Min mand skal kunne tage til brand, hvis det sker. Vi laver lækker mad, og skal for første gang prøve at skyde lidt fyrværkeri af, med vores børn. Det har den ældste spurgt om vi ikke skulle, og det skal vi da så. :jul1:

Åh det bliver en herlig uge. :glad

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg skal holde jul sammen med min mand for første gang (han har tidligere været udsendt i julen)så det glæder jeg mig MEGET til :loveshower

Vi skal hjem til min mor og hendes mand og så kommer hans forældre, min mands mor + kæreste, min mands storebror og så min svigerindes mor og lillebror (dem har vi før holdt jul med og kendt dem i mange år, så det er ikke mærkeligt ;P )

Det bliver den dejligste jul :jul11:

For næste jul er manden igen udsendt så vil nyde det for fuldt drøn!! :)

God jul til alle!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:jul11:

23. December: Spise Risengrød med Kæresten

24. December: Jeg holder jul hos min mor og kæresten tager til hans far

25. December: Julefrokost hos min morfar, kæresten ser Ivanhoe på DVD

26. December sove længe, og måske :seng

Jeg glæder mig til julen!

Vh Lene

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hyggeligt med sådan en konkurrence og at kunne læse hvordan folk gør med julen :)

Vi skal holde den med min familie, vi bliver min mand, min søn, min søster + mand og to børn og mine forældre. Bliver så hyggeligt at fejre Leos første jul med dem. Vi tager allerede til fyn d. 21. og bliver der til den 28. Så skal der laves konfekt og drikkes glögg :jul5:

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal holde jul hjemme for første gang og mine forældre, mn bror og min mormor kommer. Vi plejer at være rigtig mange, så det bliver lidt underligt ikke at være flere, men også hyggeligt.

Det er Smillas første jul og hun får nok ikke super meget ud af det, da hun plejer at komme i seng kl. 19. Jeg glæder mig dog stadigvæk til at bruge dagen sammen med hende.

2. Juledag skal vi ud til svigerforældrene, som ikke ønsker at lave om på deres tradition og derfor ikke holder jul med os.

3. Juledag er det den store familiejulefrokost med min familie, hvor vi fylder hele min mosters hus - så hyggeligt

4. Juledag er det hos min faster med hele min fars familie

Min mand kommer hjem på barsel fra i morgen, så vi får hele julen og frem til 16. januar hvor jeg skal på arbejde igen, sammen alle 3 - Det bliver såååå fedt!!

God jul til alle :-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hyggelig konkurrence!

23. dec. - Der holder vi før-jul med mine forældre :) Om det bliver hos dem eller os i vores nye hus har vi ikke helt besluttet endnu, men det skal nok blive hyggeligt. Denne aften får mine forældre nemlig at vide, at de skal være bedsteforældre igen :loveshower Tænker umiddelbart at det bliver i noget i stil med, at de får et kort fra vores søn, hvor der så står, at han skal være storebror :biglove

24. dec. - Juleaften bliver holdt hos min mands søster, hendes mand og deres 2 børn. Derudover kommer mine svigerforældre og to andre. Denne aften bliver der sygt meget mad at vælge imellem, for ikke blot bliver der serveret det sædvanlige and og flæskesteg, der kommer også kalkun og medisterpølse på bordet! :o Hold kæft vi bliver fede! :D Igen skal vi fortælle nyheden om familieforøgelsen, men denne gang bliver det i form af en gave til vores dreng. Vi har købt en bluse, hvorpå der står: "Jeg skal være storebror", som han skal åbne :) Så må vi se, hvor lang tid der går, før folk fatter det ;) Haha! Vi regner med at overnatte hos dem og stå op til julerester til morgenmad ;)

25. dec. - Fejrer vi hjemme hos svigerforældrene, hvor også resten af mandens pukkelryggede familie kommer :P Det bliver super hygsomt, og der mangler ALDRIG mad her! :lol Denne dag tænker vi, at vores dreng har sin nye bluse på fra dagen før :)

26. dec. - Denne dag skal vi hjem til min søster og fejre 2. juledag med resten af min familie. Det bliver sådan noget sammenskudsgilde, hvor alle tager en ret med hver :) Vi ved endnu ikke helt, hvordan de skal have nyheden at vide, men kan vi ikke finde på noget, så må vores dreng i blusen igen :rolleyes

31. dec. - Nytår skal tilbringes hos mandens søster sammen med vores børn og fælles venner :) Vi skal lige finde ud af, hvordan vi fortæller dem, at jeg er gravid. Men vi havde tænkt noget i stil med (da jeg bliver 30 næste år, er den nemlig nok ikke så gennemskuelig): "Nu vi alle er samlet, kan vi ligeså godt smide en invitation til en fest i det nye år af sted... Der bliver afholdt barnedåb i slutningen af året..." :biglove

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal holde jul hos mine forældre, og det bliver allersidste gang vi ikke holder jul hjemme..... Og det er det samme med min bror og hans familie. Det betyder jo så at det også er allersidste gang jeg kommer til at holde jul med min bror :boo

Så det skal VIRKELIG nydes!! :biglove

Ellers skal vi til et par julefrokoster, og vi skal også selv holde én :)

Nytåret har vi ikke planer for endnu..... Jeg tror bare vi skal være hjemme, eller hos mine svigerforældre.....

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal holde jul hos mine forældre, og det bliver allersidste gang vi ikke holder jul hjemme..... Og det er det samme med min bror og hans familie. Det betyder jo så at det også er allersidste gang jeg kommer til at holde jul med min bror :boo

Så det skal VIRKELIG nydes!! :biglove

Ellers skal vi til et par julefrokoster, og vi skal også selv holde én :)

Nytåret har vi ikke planer for endnu..... Jeg tror bare vi skal være hjemme, eller hos mine svigerforældre.....

Hvorfor skal i aldrig holde jul hjemme og med din bror igen ?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Julen starter altid for mig den 22 december hvor min familie samles hos mine forældre til juletræs pyntning - i år kommer der dog den Bonus i hyggen at det er der vi skal fortælle at BÅDE min søster og jeg er i "lykkelige omstændigheder.

Det glæder jeg mig RIGTIG meget til.

Juleaften skal vi holde herhjemme hvor en veninde og mine svigerforældre kommer - de får selvfølgelig også den lille ekstra "julegave" i form af 2 "bedsteforældre-kopper" de bliver ældevilde :jul12:

Den 25 er det julefrokost hos en god vens forældre.

Den 27 er det fætter kusine hygge hos mormor og morfar.

Den 29 er det pakkeleg hos farmor

- jeg håber jeg kommer igennem julen med minimal gener fra især kvalmen.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER