ki schou

En lille julekonkurrence

119 indlæg i dette emne

Vi skal holde Jule aften med familien.

Og i juledagene har vi ud over 1 julefrokost, 3 i familien der har fødselsdag:-) yep, altid godt at have en del at se til mellem jul og nytår, og når alle har fri, er det ofte ekstra anledninger til at samle hele familien...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jamen hos os er julen = hektiske juledage

Juleaften skal vi holde med svigerfar og hans kone

1. juledag holder svigermor og hendes mand julefrokost, som min mand skal til, jeg skal ikke af flere årsager, som kan læses i en ældre tråd i fortrolig forum

2. juledag var før i tiden min farfars fødselsdag, så der var vi altid hos mine bedsteforældre til julefrokost, men efter han er død og min farmor er blevet så markant dårlig, så har min far og hans brødre overtaget traditionen, så vi skal til julefrokost hos min onkel og tante.

Min mand er så heldig, at have fri mellem jul og nytår, og det har jeg egentlig også, fordi jeg er elev. Meeen jeg har valgt at arbejde som afløser og tjene penge. Derfor skal jeg d. 27. 28. 29 og 31. have dagvagter på det plejehjem, hvor jeg arbejder. Så jeg får en god løn d. 1/2 :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Den 23 dec. pakker vi bilen og kører til Aalborg hvor svigerfamilien bor.

Vi skal bo hos mine svigerforældre julen over. Hvad der skal ske i juledagene ved jeg ikke, men vi ve3nder snuden hjemad igen den 27 dec.

Ungerne har fri, men vi skal arb. på skift.

Nytåret skal vi fejre med min søster og hendes børn.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal som de sidste par år holde jul hos os :) Vi bliver kun min far, bror og morfar, da mandens mor og bror holder med hendes del af familien. Glæder mig utrolig meget til al den barnlige glæde som Sandra bringer ind i dagene der kommer :) Samtidigt er det lidt vemodigt, for det er den sidste jul hvor vi er et trekløver - næste år er vi en mere.

I juledagene skal vi til julefrokost hos både min far og svigermor og så skal vi ellers slappe af, hygge os og gøre lidt klar til lillesøster ankomst i februar :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Fantastisk ide med sådan en hyggeligt konkurrence :)

Vi skal om dagen hjem til mine forældre hvor mine søskende og deres børn kommer. Der spiser vi lidt frokost og hygger. Når det sovetid for børnene tager vi hjem så hun kan få sig en god lur (og med mig nok også ;) ) Om aften tager vi så hjem til mandens forældre og hans lillebror og fejre jul.

Glæder mig godt nok også til at opleve julen i år fordi Nadja er så stor og selv åbner gaver og glæder mig til at danse om juletræet med hende og synge og hygge :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal være her hos os. Det vil sige kæresten, min bror, min mor og mig. Vi skal have en rigtig hyggelig jul.

2. juledag skal vi ned til min onkel og hans kone og rigtig jule hygge sammen med mine fætre og kusiner og deres børn og så selvfølgelig min mors søskene og deres koner. Vi bliver tæt på 30 mennesker. Og vi skal selvfølgelig spille pakkespil

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Skal for første gang holde jul sammen med min kærestes dejlige familie, de er simpelhed så dejlige at jeg glæder mig utrolig meget, og tror på det bliver en fantastisk hyggelig aften :loveshower

Havde håbet på vi kunne ha fortalt familien juleaften, at skulle til barnedåb næste år, men det må vi desværre vente med, men så må vi jo bare (forhåbeligt) fortælle dem det på et andet tidspunkt i det nye år :rolleyes

Juleaften kommer til at bestå at min svigermor og svigerfar, (sviger) bedste og bedstefar, og (sviger) Farfar, og selvfølgelige min helt igennem fantastiske kæreste og jeg :loveshower

Den 25 dec. skal begge sider af familien samles til en julefrokost ved min mor og far, sammen med min søster og hendes (til den tid) 6 lækker børn, min bettebror, og hele svigerfamilien (desværre uden (sviger) Farfar..

Har desværre ingen bedsteforældre selv, mistede den sidste da jeg var 11, så det er så dejligt at ha nogen på kærestens side af familien :rolleyes

Den 26 dec. skal min kæreste og jeg holde vores egen lille romantisk julefrokost :loveyou han ved det bare ikke endnu :whistling

mellem jul og nytår, har både kæreste og jeg fri, så de dage skal bare bruges på hyggelig sammenvær med familien, må indrømme at efter opstart på PB igen, så hver gang min mens kommer, så priser jeg mig mere og mere lykkelig for jeg er velsindet men så mange dejlige børn fra min søsters side, findes der noget bedre end at bliver løbet i møde af nogen helt igennem dejlig børn der har savnet dig, (selv om du var der dagen før) og smider sig om halsen på dig og kysser dig :7himmel

Ja det er min "jeg-kan-heller-ingenting,-jeg-kan-ikke-engang-lave-et-barn,-jeg-er-ubrugelig" medicin, den bedste medicin af dem alle :kiss

Nytårsaften består af (for første gang igen) hyggeligt sammenvær, med min kærestes venner (ja nu vel forhåbeligt osse mine ) det skal nok blive super hyggeligt og glæder mig utrolig meget :glad :toot

Jeg ønsker jer alle og jeres familie en Glædelig jul, og håber i får en fantastisk dejligt nytår, hvor alle jeres drømme går i opfyldelse

mange juleknus og koldbøtter fra Lone :jul13: :jul5: :jul8: :balloon

Og tusind tak til alle jer dejlige kvinder for jeres støtte, når man har brug for det :biglove

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Den 23. december har vi tradition for at vi tager til mine forældre og pynter juletræ og julehygger.

Vi skal for første gang holde julen hjemme hos os. Mandens familie kommer og så står det på den helt store menu med flæskesteg, and og medisterpølse + diverse saucer og tilbehør og selvfølgelig risalamande til dessert :)

I juledagene skal vi til et par julefrokoster på begge sider af familien.

Jeg er sikker på det bliver en dejlig jul og Sebastian ser meget frem til det og kan rigtig forstå hvad det hele går ud på i år.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Uha - jeg skal for første gang helt selv stå for julemiddagen *bide negle*. Vi skal være hjemme, min mand, Sebastian og jeg, og så kommer min bror med hans kæreste og deres 1 mdr gamle datter og så min mor.

Så det er et tilgivende publikum, jeg har, hvis det hele nu brænder på og mislykkes ;)

1. juledag skal vi bare hygge hjemme, rydde op og gøre klar til at køre til Aalborg i løbet af 2. juledag, hvor vi så skal hygge med min familie indtil den 30. hvor vi kører til mandens familie i Silkeborg for at fejre nytår.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal holde jul hos min mor, med hele vores familie.... Sofia er stor nu så hun kan være med til at danse om juletræet sammen med os så det glæder vi os til.

1 jule dag skal vi holde sammen med min far og nogle af mine søskende...

2 julde dag skal vi holde sammen med min kærestes familie, HELE familien, bliver hyggeligt....

D. 27 december for vi min kærestes datter hjem til os så skal vi rigtig hygge til d. 29 december.

D. 28 december skal vi ned til hygge/wii tunrering hos min mor sammen med hele familien...

Nytårs aften skal vi holde hos min mor og der skal vi rafle om pakker og lege forskellige lege, bliver hyggeligt.....

Det var min jul.... hehe.....

Ved godt det er kort beskrevet men jeg gider ikk sidde og skrive en hel roman....

Men GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR TIL ALLE JER...........!!!!!! :jul7: :jul3:

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Juleaften holder vi i år hjemme hvor vi har inviteret Jans søster og børn over. Vi plejer at tage i kirke juleaften, få and til aftensmad og risalamande (hjemmelavet) til dessert, og derefter går vi ind og pakker gaver op. Vi danser ikke om træet da vi ikke har plads i vores lille lejlighed.

D. 25. skal vi til julefrokost i Jans familie i Silkeborg. Det er første år vi skal være med den del af familien så det bliver spændende.

D. 26. skal vi til julefrokost hos mine forældre og have en hyggelig dag hvor vi også skal ses med min kusine fra København.

D. 28-29. er vi frivillige medhjælpere til Bording Julecup hvor vi sidder i Holing hallen i Herning og tager imod resultater og render rundt med mad til tidtagere.

Nytårsaften (min fødselsdag :balloon ) skal vi holde hjemme hos mine forældre i år. Glæder jeg mig super meget til, da vi de sidste 2 år har holdt nytår med Jans venner og det har været tosset kedeligt :badgirl Så det skal blive rart at komme hjem og få noget skide godt (og gratis) mad, nyde det gode selskab.

Glædelig jul og godt nytår til jer alle :jul13:

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg ser også frem til julen i år...

Vi skal nemlig hjem til mine forældrer hvor min søster og svoger også kommer - det er den rigtige jul :)

I juledagene har vi valgt i år ikke at fare rundt til en hel masse - men svigerfamilien kigger hjem til julehygge.

Ellers står den på afslapning og diverse kreative projekter.

Glædelig Jul :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

D. 23 skal der pyntes juletræ og vi skal Spisefrokost hos mandens forældre og ned til min søster og spise risengrød til aften.

Juleaften holder vi hjemme hos os sammen med mine forældre.

D. 25. december skal vi som sædvanlig til julefrokost sammen med svigermors familie.

D. 26. december skal vi til julefrokost hos mine forældre.

Og så har vi heldigvis ikke flere planer :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

24 december skal vi ud til mine svigerforældre sammen med min mand brødre og bedstefar. Det bliver rigtig hyggeligt.

25 december tager vi altid i biografen og ser en god fil min mand og jeg.

26 edcember skal vi ud til min mands onkel og tante til julefrokost men en masse familie.

Stort set hele min familie er på job i julen i år, så dem besøger vi dagene på til den 24 og efter.

Glædelig Jul og godt nytår :balloon

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hos os holdes julen hvert år på skift med min familie og Peters familie.

I år er det hos min familie og i år gør vi det lidt anderledes. Vi plejer at julehygge hele dagen, så det store julebord, risealamanden er et kæmpe hit som vi voksen gå alt for meget op i. Har et år taget en skefuld fra min mors tallerken, for at drille, og deri lå mandlen:-) Derefter juletræs dans og gaver. Dog syntes vi bare hyggen går lidt af det med utådmodige små børn som bare ikke kan vente og er ved at være trætte. Så i år laver vi en børnejul.

Jeg vil gerne have mine små med i kirke kl 1130 børne gudtjenste i den kirke vi blev gift i i sommers. Ikke at vi er kristen men for hyggens skyld og fordi de små kan huske kirken fra vores store dag. Herefter køre vi ud til mine forældre med alle gaverne og så står den på julehygge. kl 16 er der disneys juleshow, når det er slut danser vi om juletræet mens min far laver maden i køkkenet. Så kan de 4 børn (alder fra 3-7 år)få deres gaver. Tanken bag dette er at så er de små ikke trætte, det samme med de voksen og der er tid til at kigge på alle gaver og lege med dem. Så skal vi spise det lækre julemad og risenalamande. Så er det de voksenstur til at få gaver. Vedikke om de små skal være med til det eller om de skal puttes i mormors seng med hygge og en god tegnefilm. Pakkeleg er også på programmet i år.

Men glæder mig rigtig meget til at prøve at holde jule på denne måde, så de små kan være med hele vejen uden de bliver pyllert og men bliver sure på dem.

Desværre er det jo arbejderjul i år men tror den kommende weekend skal stå på endnu lidt julebag så vi kan tage lidt med til juleaften:-)

Kram Janni

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej alle, det lyder sørme hyggeligt og sjovt med en konkurrence.

Vores jul i år, skal jeg for første gang holde jul med min mand siden vi blev gift. Vi har ikke holdt jul før sammen da mine forældre bor i jylland og hans forældre er døde så han holdte jul ved sin bror og hans familie.

Vi tager til jylland den 22 december og bliver til den 26 december. Vi skal holde jul med mine forældre begge 2 da min mor desværre er meget syg. Så hele familien kommer og hygger om hende, vi bliver 6 styk. Vi får helt sikkert en god jul alle sammen men det bedste er at gøre det for hende og så hun kan følge med i hendes lille ny barnebarn som er på vej.

I ønskes alle en rigtig god jul alle sammen og et godt nytår :jul13:

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg plejer at undgå jul så meget som muligt, da jeg ikke synes det plejer at være hyggeligt at holde jul med min familie (der bliver drukket for meget alkohol, folk bliver dumme at høre på, og det er bestemt ikke mig den er gal med)

I år var jeg så heldig at blive gift med min dejlige mand, så jeg slipper ikke fremover, og skal i år holde jul med svigermor, min mands bror og 2 af hans børn.

Eftersigende holder hun en traditionel jul med juletræ (har aldrig oplevet et "rigtigt" træ), synge julesange og danse om juletræet (har jeg heller aldrig prøvet).

Så det bliver noget af en oplevelse...

Forhåbentligt bliver det hyggeligt, men da jeg har et rigtigt godt forhold til min svigerfamilie tror jeg ikke jeg skal bekymre mig.

Næste år, gruer jeg dog allerede for, da vi der skal holde jul med min side af familien (for første gang i 10 år), og det vil blive Linas første jul.

Heldigvis lader det til at det vil blive min søster der holder det, og hun køber ikke alkohol, da hun heller ikke gider en jul der bliver ødelagt af fulde mennesker der skændes.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg plejer at undgå jul så meget som muligt, da jeg ikke synes det plejer at være hyggeligt at holde jul med min familie (der bliver drukket for meget alkohol, folk bliver dumme at høre på, og det er bestemt ikke mig den er gal med)

I år var jeg så heldig at blive gift med min dejlige mand, så jeg slipper ikke fremover, og skal i år holde jul med svigermor, min mands bror og 2 af hans børn.

Eftersigende holder hun en traditionel jul med juletræ (har aldrig oplevet et "rigtigt" træ), synge julesange og danse om juletræet (har jeg heller aldrig prøvet).

Så det bliver noget af en oplevelse...

Forhåbentligt bliver det hyggeligt, men da jeg har et rigtigt godt forhold til min svigerfamilie tror jeg ikke jeg skal bekymre mig.

Næste år, gruer jeg dog allerede for, da vi der skal holde jul med min side af familien (for første gang i 10 år), og det vil blive Linas første jul.

Heldigvis lader det til at det vil blive min søster der holder det, og hun køber ikke alkohol, da hun heller ikke gider en jul der bliver ødelagt af fulde mennesker der skændes.

Hold da op for nogle dårlige juleoplevelser du har haft. Bliver helt sur på dine vegne over hvor tarvelig din familie har været. :angry

Er sikker på du får en helt fantastisk oplevelse i år af hvor dejlig julen kan være :jul3:

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Min mand og jeg skal holde jul hos mine forældre i år med hele min familie.

Det bliver første gang vi skal holde jul i mine forældres nye hus så det bliver fantastisk. Vi bliver 14 mennesker i år fordi min svogers far og hans 2 lillebrødre også kommer. De skulle ellers have siddet alene de 3 i julen. :jul3:

Normalt elsker jeg julen men i år har jeg bare ikke overskuddet til noget som helst. Har ca. 10-12 timers arbejde hver dag + studielæsning om aftenen. Skal til eksamen d. 4. januar så tiden går med eksamenslæsning. Ikke nemt når man er så mega monster meget træt og bare har lyst til at kaste sig på sofaen når man kommer hjem. :wacko Jeg går ellers normalt under navnet Fru Sand fra The Julekalender, da jeg går lige så meget amok som hende. Huset er normalt et helt fyldt med jul. Men i år er det meget dæmpet. Jeg har ikke engang fået lavet konfekt endnu.... :huh

Men sådan er det. Glæder mig til juleaften og til 2. juledag som vi altid tilbringer sammen med mandens familie.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jubii, lover konkurrencer :glad

Og elsker jul :loveshower

Vi skal holde juleaften hjemme ved os i vores forholdsvis nye hus (flyttede ind i august)så første jul, bare mine forældre, min bror og os 3 :jul8:

Så det bliver stille og roligt, dejligt og hyggeligt - Sophie er 2. november blevet 1 år, så hun skal prøve at være lidt med og se om hun kan finde ud af alle de nye ting der sker på sådan en aften, så det bliver spændende :jul6:

2. juledag står den på hygge hos min mor, med pakkespil og dejlig mad :mam

Mellem jul og nytår, står den så desværre på arbejde til mor og far, men hygge til Sophie, hos momse og moffe :tak

Med ønsket om en skøn og fantastisk jul til jer alle :jul4: og må julemanden begave jer med en masse skønne ting :jul5:

Kæmpe knus fra Sandra

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal holde jul med min mor og far, min bror, min nevø, min svigerinde og hendes datter.

Så vi bliver ikke mange, men det skal nok blive hyggeligt. Lillemanden, der lige er blevet 3 år glæder sig til jul.

Lillemanden og min nevø (der bliver 2 år til april) hygger sig meget sammen. Så det bliver deres jul i år.

Lillepigen vil være 3 mdr. og er ret ligeglad med jul. Men elsker at ligge i favn hos morfar, så sådan bliver det nok en god jul for hende.

Vi skal have and og flæskesteg kl. 17 så børnene kan nå at få julehyggen med. Vi skal synge og danse om træet og dele gaver ud.

Når børnene enten er lagt i seng eller leger med deres gaver, eller hygger i favn - så skal de voksne spille pakkeleg.

Så skal vi dagen efter om morgenen have slikmad. Det er juleslikket på en ristet krydderbolle. Det har min bror og jeg altid fået den 25. dec om morgenen.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Super god ide med en konkurrence - det giver lige lidt mere julestemning at læse om alle jeres dejlige jule :)

Jeg hører jo til den kategori som endnu ikke har et barn eller er gravid, derfor glæder jeg mig helt vildt til at fejre jul sammen med min kærestes familie i år!

Han har en niece på 5 og en nevø på 3, samt to lillesøskende på henholdsvis 12 og 8!

Og efter min mening, er det altså bare mest jul når der er børn til stede! At se deres forventningsfulde ansigter, ængstelige efter juletræ og gaver! Det er bare rigtig mange år siden, jeg har oplevet den stemning!

Derudover skal jeg tilbringe noget tid med en af mine rigtig gode veninder, som for blot en uge siden har fundet ud af hun venter barn! Det er en glæde jeg virkelig under hende, da de har prøvet i over et år efterhånden!

Derudover skal mine forældre flytte, så mange af juledagene går med at jeg og deres "yndlingssvigersøn" skal hjælpe dem med møbler,kasser osv. :)

Så endnu en spændende jul for mit vedkommende!

Rigtig glædelig jul til jer alle sammen,

og nyd den!!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jamen Julen skal nok blive sjov i år.

Min kæreste og jeg skal ned til hans bror, hvor vi bliver 10 mennesker, Mathias (min kæreste) fik den ide at han ville lege Julemand i år for hans nevøer (vi har desværre ingen børn selv endnu) så vi ringede og hørte om der var andre der ville spille Julemand (det var der heldigvis ikke :rolleyes ) Så vi sagde at Mathias gerne ville komme som Julemand. Da vi så gik og skulle finde nogle små gaver fra Julemanden bestemte vi os for at ALLE skulle da have en gave fra Julemanden (de tror kun der kommer til børnene) ellers ville sækken jo blive lidt tom. Så vi glæder os meget til at se alles ansigter når de hver får en gave :rolleyes .

2. Jule dag står den så på Julefrokost, igen med Kærestens Familie bare nogle flere. Den 28. Står den så på Min Bonusfars 60 års fødselsdag (min gad ikke at holde både julefrokost samt 60 års)

Nytår er stadig lidt uvis, men som det ser ud lige nu bliver det mig og Mathias alene derhjemme sammen med vores lille kat og noget helt fantastisk mad. :balloon

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg holder juleferie fra d. 21., men det gør manden ikke - han arbejder dog hjemme d. 23. Så jeg kan rigtig julehygge for mig selv, evt. få købt de sidste julegaver, hvis jeg ikke når det her i weekenden og så ellers få gjort hytten ren.

Jeg ville gerne have holdt jul hjemme hos os selv i år (det har vi endnu ikke gjort), men manden havde ikke overskud til det, bl.a. fordi vi lige har fundet skimmelsvamp i en ellers afsluttet forsikringssag fra 2008 <_< - vi har en mistanke om, at det de s.... murere, som ikke har lavet vådrumssikringen ordentligt, så jeg er holdt op med at presse ham, da jeg godt kan forstå ham. Vi skal derfor holde jul hjemme hos svigerforældrene sammen med mandens søster og hendes 2 børn, så vi bliver 6 voksne, 2 børn og vores hund.

Én af grundene til, at jeg gerne ville holde julen var, at svigerfamilien har et eller andet med, at vores hund altså kun må være i køkken og bryggers på trods af, at de unger godt kan rende rundt og svine :prik

Nå, men 2. juledag skal vi igen ud til svigerforældrene, denne gang til julefrokost og så bliver vi lidt flere. D. 29. skal vi ud til mandens mormor og morfar til julefrokost, hvor en del af deres familie samles - meget hyggeligt.

Nytårsaften holdes hjemme, da hunden er hunderæd for fyrværkeri og skal dopes.

Glædelig Jul & godt Nytår

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Her skal der arbejdes... og arbejdes.... OGSÅ den 23 - til kl 16 -17 stykker....

Den 24:

Kører manden og jeg afsted til det sdr.jyske - hvor vi vil en tur i kirke og nyde julestemningen - med mine forældre (i den kirke jeg er døbt og konfirmeret i). Bagefter går turen til Tyskland... hvor vi skal fejre jul hos min bror og svigerinde. Det er første gang de skal holde det.

Det bliver mig, manden, mine forældre, min bror og sviger, hendes forældre og hendes moster. og DESVÆRRE ingen børn :(

Den 25:

Skal vi til den årlige julefrokost i mandens familie... i år er det mosteren på Sydfyn der holder det. Og vi plejer og være ca 20..

Og ellers står den på arbejde igen igen....

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER