Guest LouiseB

Oksebov what to make?

5 indlæg i dette emne

Jeg tog en oksebovsteg med hjem fra jobbet igår, planen er at den skal være fredagens middagen :)

Jeg plejer at anbefale kunderne at lave gammeldags grydesteg, gullasch eller øl brasserie den :)

Men forandring fryder og jeg trænger til ny inspiration :) håber du har et forslag, det er ligegyldig om den steges hel, i tern, i ovn eller gryde :D

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Tja, hvis det ikke må være ølbraissering, som jeg tror, jeg ville lave, så ville jeg koge en god suppe - evt. borjst - og spise kødet til på rugbrød.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Prøv sorte gryde med kartoffelmos, det smager så godt :mam :mam

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Skær nogle huller i den - i med nogle fed hvidløg og så brun den af i en gryde/ pande. I ovnen i et fad fyldt med rodfrugter i passende størrelse, og så lige et par klatter smør over + lidt boullion til "rødderne".

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nå det endte med øl igen, igen :D

Jeg har lige lagt 3x3 tern i en blanding af chokoladestout, timian, brun farin, enebær og madagaskar peber. I morgen vil jeg lade det simre med oksefond i 4 timer i en stegeso sammen med rodfrugter i små tern, vil derefter blende dem med i saucen og til sidst give den en smule fløde :)

Overvejer at lave kartoffel/jordskokmos og appelsingremolta til :D

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER