Miss-Mette

Hvem er "Vi" der gerne vil være gravide?!

292 indlæg i dette emne

Jeg melder mig da også lige her på banen... :)

Mit navn er Cindy, jeg er 29 år, gift med Martin 11. september 2010. Blev gravid kort efter en fyring i december, men den forsvandt helt af sig selv igen.

Nu har jeg nyt job, tager tingene stille og roligt, og lader det hele gå sin naturlige gang. Jeg har jo været gravid, så tror på det nok skal lykkes igen. :)

Hvis nogen kender mig, så hold lige tæt omkring min gang herinde :)

Glæder mig til at hyggesludre med mine medsøstre fra Bryllupsklar og andre skruk piger herinde :loveshower

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Så tror jeg også, at jeg melder mig. Jeg var ret aktiv på det gamle BK, men har ikke være så 'god' på det sidste. Jeg er 30 år, er gift på 3. år med min dejlige mand. Sammen har vi Tilde, som bliver 2 til sommer. Vi er så småt begyndt at snakke om, at hun gerne skulle blive storesøster. Jeg har fået taget min spiral ud, men jeg er lidt tilbageholdende. Det er ikke LYSTEN der mangler (Jeg er vældig SKRUK), men jeg har 2 jobansøgninger ude, og jeg vil lige vente og se, om jeg bliver kaldt til samtale. Jeg er egentlig i et nyt job (siden januar 2011), men jeg kan mærke, at jobbet alligevel ikke helt er mig. Jeg håber på noget nyt, men under alle omstændigheder, så varer det ikke LÆNGE, og spiralen er jo ude, så man ved aldrig.... Bliver jeg ikke kaldt til samtale, jamen så kan det kun gå for langsomt:-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så melder jeg mig også under fanerne :smilie_oster03: den sidste p pille bliver taget i dag :)

Jeg hedder Christina er 32 år, jeg er gift med Lars og vi har snart været gift i 4 år, vi har sammen Sebasetian som er 3 år. Nu er tiden inde til at gøre ham til storebror og det er noget han taler en del om og han har bestilt en lillesøster :bd så må vi se om vi kan indfri det ønske.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

jeg er en ung pige på 20 år.. er gift med den dejligste mand, og håber snart på at blive gravid :stork

jeg er uddannet social og sundhedsassistent..

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

hej piger... ja her kan jeg jo så oz være med..''

Jeg er på vej til 36 og kæresten som jeg kendt i snart 8 år på vej til 34.. jeg har to drenge på 12 og 15 og en pige på snart 10 fra et tidligere forhold.. de er alle øko-børn men da jeg har fået konstateret en svulst på min hypofyse som laver pænt ged i den for mig skal vi have hjælp til vores egen lille my.. vi har været igennem et aflyst kort forsøg og et langt med et negativt resultat.. skal starte op med kort igen efter sommerferien på holbæk fertilitetsklinik...

jeg kæmper desværre med en del ekstra kilo grundet min medicin som jeg håber at kunne få noget hjælp til at tabe inden vi går igang til august.. har fulgt mange af jer fra sidelinjen så håber snart vi kan stå med de to fine streger

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg hopper også med på vognen.

Jeg er 23 år, og er sammen med min kæreste M som er 25 år. Vi begyndte PB i februar, så det er ikke så længe indtil videre. Det er vores første baby <3. Jeg bor i Søborg i storkøbenhavn, i en lejebolig. Til dagligt er jeg sygeplejestuderende, og M arbejder for en større virksomhed. Ja, et billede må lige vente da det er kun os og min bedste veninde der ved at vi forsøger.

[/font]

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så er jeg også babyklar :P

jeg er 27 år, og skal giftes om 5 uger :loveshower

Vi har været kærester i 9 år, og så snart brylluppet er overstået går vi i gang.

Det er kæmpe stort at have taget beslutningen, og indtil videre er det kun nogle få veninder der ved vi snart vil prøve. Vi vil gerne holde det hemmeligt hvis vi kan.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så vil jeg da også stikke hovedet ud af busken :balloons

Jeg er 24 år og min kommende mand det samme. Vi skal giftes til juli :loveshower , og har bestemt os for at droppe præventionen derefter, og se hvad der sker - forhåbentligt er vi heldige, at det sker af sig selv relativt hurtigt - er vanvittig skruk :gravid

Vi er begge studerende og har efter grundig vejen af fordele og ulemper bevidst valgt, at vi gerne ville have vores første barn, mens vi stadig er dette. Jeg har 3 år tilbage (har lige skiftet fag, og dermed blevet et år forsinket) og min kommende mand har 1 ½ år tilbage.

Har altid ønsket mig at få en stor familie, så er lykkelig over at PB nu er lige om hjørnet :glad

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er 25 og gift med M på 30, vi har en søn på snart 2.

Jeg arbejder som salgsassistent og studerer til sexolog

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej...

Jeg er 33 år, og bor i Næstved på Sydsjælland.

Min kæreste og jeg har været sammen siden dec. 2004, og vi har sammen en skøn datter fra 2008.

Vi har nu i ca. 1 1/2 år forsøgt at forøge familien med endnu et vidunder. 2 gange er det lykkes mig at blive gravid, og 2 gange har vi måtte sige farvel, og give vores børn vinger...

Jeg arbejder som intern salgsmedarbejder...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så må jeg også hellere præsentere mig :balloons

Jeg er 33 år, og bor i Herlev lidt uden for København.

Min H2B og jeg har været sammen i lidt over 4 år. Vi købte hus sammen sidste år i september og skal giftes d. 20/8 i år :loveshower

Vi har været igang med projekt baby siden januar 2010. Allerede efter ½ år talte vi med vores læge om mulighed for hjælp. Min H2B var sikker på at hans "kanon" ikke virkede som den skulle - og han havde ret. Vi kom hurtigt igang med undersøgelser men valgte pga. lidt knas i forholdet at holde pause omkring nytår 2010. Den planlagte sex blev simpelthen for meget for min kære mand.

Den hjælp vi har fået indtil videre har været diverse undersøgelser af både mig og ham. Min gyn troede jeg havde det der hedder et "sejl" hvor livmoderen er delt i 2. Men heldigvis viste det sig at alt var normalt. Vi har så forsøgt med "planlægning" af æglæsning/nærmere undersøgelser om hvornår det præcist er men først nu er manden klar til at gå videre.

Pga. af bryllupet om 2 mdr. har vi valgt ikke at begynde med inseminering før i sept men håber det er nok til at vi får en lille prut i maven

Til dagligt arbejder jeg sammen med min far i vores families firma med udlejning/projektering omkring erhvervsejendomme.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg vil også være med :balloons

Jeg er oprindeligt uddannet radiograf, men er nu gået i gang med at læse sundhedsvidenskab. Studiejobbet er ved MR scanneren på Horsens sygehus og på aftenskolen hvor jeg underviser hvalpehold. Min dejlige mand er kiropraktor.

Jeg er lige pludseligt blevet skruk. Det er kommet inden for det sidste år tror jeg og vi er lige startet projekt baby.

Hunde er min store passion og vi forventer hvalpe næste år på vores amerikanske cocker. Jeg går til udstilling, lydighed og agility og overvejer at prøve rally lydighed næste år.

post-2417-085104100 1308581592_thumb.jpg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej. Nå tænker jeg hellere må melde mig lidt på banen også.

Jeg hedder line, er 29 år gammel, og bor sammen min forlovede og min søn på 4 år.

Vi har lige købt hus, lidt uden for slagelse.

Jeg er uddannet sygeplejerske og læser nu til fodterapeut.

Vi har lige smidt pillerne, og tager det stille og roligt lige nu og ser hvad der sker.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ja, så er turen kommet til mig :loveshower

Jeg er 28 år og min mand er 27. Vi har været sammen i over 7 år og blev gift i august 2010. Vi bor i nærheden af Slagelse sammen med vores dejlige Golden Retriever, hvor der hele tiden er gang i fornyelse/renovering af hus og have.

Jeg arbejder pt. i København som IT-konsulent og min mand arbejder i Odense. Vi håber dog, at vi kan finde et arbejde i nærheden af vores bopæl. Men den søgning har nu varet i nogle år, så nu har vi sagt, at vi bare må få det til at passe med børn på den ene eller anden måde, fx ved at gå ned tid og/eller arbejde mere hjemmefra.

Dette er forresten forsøget på at undfange vores første barn :biglove

post-2802-041731700 1309434677_thumb.jpg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så blev det vist min tur :rolleyes

Jeg er 25 år, og er uddannet salgsassistent m. speciale, men efter at have arbejdet som salgsleder valgte jeg at springe fra den privatesektor til den offentlige. Så arbejder på et sygehusvaskeri hvor arbejdstiden og kollegaerne spænder godt over ens. :loveshower

Min kæreste (Ole) og jeg købte hus sidste år, så nu bor vi i lille Ølsted lidt uden for Hedensted. Hvor er det bare dejligt at have en stor have, når man kun har været vant til en mindre lejlighed :rolleyes

Mn Ole og jeg vil gerne være gravide, lige så snart Ole får fast job igen, efter et længere sygdomsperiode..

:balloons

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Velkommen til de nye :balloons

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så må jeg vidst også hellere få mig meldt på banen!

Jeg er 23 år og bor sammen med min kæreste gennem snart 6 år.. Vi føler nu, at vi er klar til at forøge vores tosomhed og blive til en lille familie.. Men idet jeg er færdig med uddannelse Januar 2012 og gerne vil have et arbejde først (bliver kommunalt ansat som pædagog - forhåbentligt) ved jeg endnu ikke hvornår vi går igang... Vi ønsker os brændende et barn, men vil også gerne have styr på økonomien først.. Men satser da på vi går i gang i starten af det næste år..

Det var kort om mig..

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nu vil jeg odså være med!

Jeg er 25 år og min kæreste er 28 og vi er netop gået i gang med at lave ønskebarn nr 2. Vi har sammen vores dejlige søn på 2 år og nu synes vi det er på tide at han skal være storebror.

P-pillerne har været lagt på hylden i godt 3 mdr. Så vi håber på at det ikke varer for længe for vi står med en positiv test!

:kram Sanne

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er ny her på babyklar og melder mig på banen her.

Jeg er 28 år og har kendt min kæreste på 34 i 2½ år. Han ville i starten ikke

have børn men vænnede sig til tanken og sagde sidste år at

når jeg lagde p-pillerne skulle jeg bare lige sige det. Nu har de været lagt på hylden en

måned og igår fik han at vide at jeg ikke tager dem mere. Først snakkede han lidt uden om mens han tænkte

men nu er han med på det.

Min tvivl var dog stor på projektet da jeg har en kronisk lidelse i min lænd der svarer til

at have bækkenløsning. Så på sygehuset har jeg fået at vide at det kan koste 9 mdr i sengen

og jeg måske ikke kan føde selv så det var store overvejelser jeg skulle gøre mig.

Men nu er der sat gang i projekt baby.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er ny her på babyklar og melder mig på banen her.

Jeg er 28 år og har kendt min kæreste på 34 i 2½ år. Han ville i starten ikke

have børn men vænnede sig til tanken og sagde sidste år at

når jeg lagde p-pillerne skulle jeg bare lige sige det. Nu har de været lagt på hylden en

måned og igår fik han at vide at jeg ikke tager dem mere. Først snakkede han lidt uden om mens han tænkte

men nu er han med på det.

Min tvivl var dog stor på projektet da jeg har en kronisk lidelse i min lænd der svarer til

at have bækkenløsning. Så på sygehuset har jeg fået at vide at det kan koste 9 mdr i sengen

og jeg måske ikke kan føde selv så det var store overvejelser jeg skulle gøre mig.

Men nu er der sat gang i projekt baby.

Velkommen til og held og lykke med projekt baby

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er ny her på babyklar og melder mig på banen her.

Jeg er 28 år og har kendt min kæreste på 34 i 2½ år. Han ville i starten ikke

have børn men vænnede sig til tanken og sagde sidste år at

når jeg lagde p-pillerne skulle jeg bare lige sige det. Nu har de været lagt på hylden en

måned og igår fik han at vide at jeg ikke tager dem mere. Først snakkede han lidt uden om mens han tænkte

men nu er han med på det.

Min tvivl var dog stor på projektet da jeg har en kronisk lidelse i min lænd der svarer til

at have bækkenløsning. Så på sygehuset har jeg fået at vide at det kan koste 9 mdr i sengen

og jeg måske ikke kan føde selv så det var store overvejelser jeg skulle gøre mig.

Men nu er der sat gang i projekt baby.

Velkommen til :balloons

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er ny her på babyklar og melder mig på banen her.

Jeg er 28 år og har kendt min kæreste på 34 i 2½ år. Han ville i starten ikke

have børn men vænnede sig til tanken og sagde sidste år at

når jeg lagde p-pillerne skulle jeg bare lige sige det. Nu har de været lagt på hylden en

måned og igår fik han at vide at jeg ikke tager dem mere. Først snakkede han lidt uden om mens han tænkte

men nu er han med på det.

Min tvivl var dog stor på projektet da jeg har en kronisk lidelse i min lænd der svarer til

at have bækkenløsning. Så på sygehuset har jeg fået at vide at det kan koste 9 mdr i sengen

og jeg måske ikke kan føde selv så det var store overvejelser jeg skulle gøre mig.

Men nu er der sat gang i projekt baby.

Velkommen til og :goodluck

Som ordsproget siger: Man må det søde med det sure.. Eller noget i den stil.. :rolleyes

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har tidligere været i terminsgruppen for februar, men da jeg fik en spontan abort her den 17. juli, er jeg nu rykket over til dette forum.

Jeg vil lige fortælle lidt om vores liv og situation.

Min mand og jeg har været sammen i snart 8 år og har været gift i 4 år. Jeg er 28 år og uddannet pædagog og min mand er 30 år og er udlært mekaniker + tømrer.

Hele mit liv har drejet sig om børn og for 3 år siden var jeg klar til en familieforøgelse, men manden skulle også lige være klar. For præcis 2 år siden gik vi i gang med projekt baby.

Efter et år gik vi i gang med fertilitetsbehandling - Januar 2011. Vi blev erklæret uforklarlige barnløse, da der ikke var noget i vejen med nogen af os og i løbet af foråret var jeg igennem 3 inseminationsbehandlinger. Der kom ingen graviditet ud af det og vi besluttede os at gå i gang med reagensglas behandling. Maj måned ville være uden medicin osv. Så den skulle bare gå - så vi ku komme i gang i juni.

Skæbnen ville så at jeg blev gravid uden hjælp fra fertilitetsklinikken i skive og vi var jublende lykkelige.

Men lykken varede kun en måneds tid, da jeg fik en meget voldsom spontan abort i uge 8 + 6. (17. juli 2011)Den værste dag i vores liv. Det er en historie i sig selv.

:huug :huug :huug :boo :boo :boo

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Velkommen til og :goodluck

Og sikke da en trist historie.. :kram :kram :kram

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Velkommen til og :goodluck

Og sikke da en trist historie.. :kram :kram :kram

Tak for det Tweedie... :balloons

Ja, det er ikke den historie jeg havde regnet med at skulle ende med for 2 år siden...men jeg/vi er kommet igennem det indtil videre - og det er så skønt at få lov at skrive lidt om det på BK og så få nogle dejlige tilbagemeldinger, som er med til at hive en op...

...så tak for krammerne...du får lige nogle igen

:kram :kram :kram :kram

og :goodluck til jer, når I når så langt...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER