Miss-Mette

Hvem er "Vi" der gerne vil være gravide?!

292 indlæg i dette emne

Jamen jeg er her os :)

Jeg er 27½ :P og bor sammen med min kæreste på 29. Jeg smed pillerne i september 2009 og i et år kæmpede jeg med at få min læge til at gi mig en henvisning til gyn, da min mens var/er en by i Rusland. Fik endelig en henvisning og fik lynhurtigt konstateret PCO, så der var en grund til galskaben. Lige nu prøver vi selv, og er der ik sket noget sidst i januar, skal vi kontakte gyn igen. Han mener så vi skal i gang med inseminering, hvilket jeg ik helt føler vi er klar til. Både mentalt og økonomisk. Jeg vil gerne prøve med hormoner + hjemmerul først før vi går det skridt videre..

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

ja så blev det tiden for mig at skrive også...

Jeg er 25 år og bor sammen med min kæreste som jeg har været sammen med i 2 år til februar... han har en søn, som fylder 4 til februar, fra et tidligere forhold som er ved os hver anden uge... vi synes det er tiden han bliver storebror, for at de skal få noget ud af hinanden...

glæder mig utrolig meget til at miraklet det sker at jeg bliver gravid, for har været klar til det i flere år... og nu skal vi så prøve...

Jeg smed mine p-piller for 14 dage siden og dem har jeg spist i ca. 7 år,så er meget spændt på hvordan min krop reagere...

Glæder mig meget til at følge jer alle sammen herinde...

Hilsen Majsen1985

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så må jeg jo nok heller også melde mig på banen.

Nå men jeg er utrolig meget snart på vej mod de 31 år jeg er gift med min mand vi har været sammen meget meget lang tid siden jeg var 17 så må i selv plusse og minus.

Vi har været gift siden 2007, vi har August fra 2008 8 mdr dagen efter vi blev gift, så jeg brugte det halve af mit bryllup på at kaste op super.

Jeg er til daglig sådan en tal nørd og det passer mig fint.

Vi har lidt svært ved at blive gravide, men klarede August uden hjælp, skulle faktisk starte i behandling mandag men testede positiv fredag.

Nu vil vi meget gerne se om det kan lade sig gøre at lave nummer 2 og jeg er ligeglad med, om det er en pige eller dreng vinter eller sommerbarn bare jeg er så heldig at blive gravid med endnu et barn.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nå ja hos os er det ikke hemmeligt alle ved at vi er gået igang arbejde som fammilie

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej jeg er 26 og planlægningen afhænger af meget :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg hedder Line og jeg er 26 år gammel. Jeg bor i Bjerringbro med min dejlige forlovede Michal. Vi skal giftes den 14 maj, det glæder vi os rigtig meget til. :loveshower Jeg er uddannet økologisk landmand, det blev jeg færdig med i juni 2007. Lige nu læser jeg videre til jordbrugsteknolog på miljø og natur linje i Århus, og det bliver jeg færdig med til juni. Min forlovede er ingeniør og arbejder som systemarkitekt i et stort vindmølle firma, hvor han arbejder med at designe og udvikle IT systemer til vindmølle parker flere steder i verden.

Jeg har netop i denne uge taget min sidste p-pille. Så, nu er det bare spændende at se hvornår der sker noget. Vi er begge to SÅ spændte og glade. :seng

post-1828-045612400 1294586757_thumb.jpg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej, så vil jeg osse lige melde mig på banen.

Jeg hedder Kathrine, er 23 år gammel. Er sammen med Bo, 26 år. Sammen har vi Stephanie på 8½ mdr. OG hende vil vi gerne gøre til storesøster inden længe.

Vi regner med at gå igang i feb.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Her vil jeg også melde mig :)

Jeg hedder Nina og min mand hedder Peter. Vi blev gift sidste år d. 15. maj og havde en meget regnfuld bryllupsdag, men den var alligevel helt fantastisk :)

Jeg er i gang med at læse til lærer på 2. år og min mand arbejder som programør og webudvikler. Eller det er ihvertfald det han kalder sig selv...

Jeg kom ved et uheld til at hive min egen spiral ud. Det så vi som et tegn, og nu er vi gået i gang med projekt baby. Vi glæder os begge to MEGET til det sker, men er også en smule skrækslagne! Men det er vist en meget normal følelse...

Glæder mig til at følge jer andre bd.gifbd.gifbd.gif

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej Piger,

Må nok også hellere melde mig på banen i dette forum :)

Mit navn er Maria og jeg er 25 år. Skal giftes i maj med min skønne kæreste. Vi håber meget at jeg kan blive gravid inden. Det vil sige at lige nu hedder den ingen p-piller og har gjort det længe - derudover gravitamin og masser af træning... så om et par måneder skulle vi gerne igang :)

Vi glæder os virkelig meget, og vil prøve at tjekke æl næste gang jeg burde få den, så jeg ligesom kan få en fornemmelse af om det hele er som det skal :)

:lovebk

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

vil meget gerne være gravid meget gerne ;) jeg er 31 år har en skøn datter på 3 år og min kæreste dreng hver anden weekend vi er lige startet så nu må vi se hvornår det sker for os vil rigtig gerne have et fælles barn ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Her kan jeg vidst også være med :)

Jeg hedder Louise og bor sammen med min kæreste gennem snart 5 år, vi er ikke gift (endnu :rolleyes )

Vi har ingen børn i forvejen, så jeg synes det er ret spændende vi endelig er gået i gang.

:goodluck til jer alle.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej Tøser, er ny på forumet, ja er oprettet idag såmen :)

Vi er et ungt par på snart 20 og 22. Vi har to dejlige piger, og jeg var 17 og 19 da jeg fødte, vi har en på 2 år og en på 1 måned. Men vi er allerede klar til at gøre pigerne til storesøstre inden for det næste stykke tid. Vi har de andre gange været længe om at blive gravid (4 og 6+ mdr) ja jeg synes det er længe når man er SKRUK :P Men derfor er vi begyndt lidt tidligere denne gang, startede igår, men havde ubeskyttet sex onsdag, så måske kan man sige vi begyndte allerede der.

Vi har boet og været sammen i over 5 år, men kendt til hinanden længe, og vi bor dejligt ude på landet med marker og havudsigt, så skønt:)

Vi håber der ikke kommer alt for længe imellem børnene, og jeg har da os et lille ønske om Pseudotvillinger, nu må vi se, tror næsten det lykkedes for os, for håber da jeg er gravid inden for 8-9 mdr :) Hvad angår projektet tror jeg vi tager det helt stille og roligt, og ikke knokler som vi har gjort før :) Det kommer når det kommer og når skæbnen vil os det :)

Kan desværre ikke lægge billede ind, da vi helst er annonym lidt endnu :)

Hvis der er nogle meget unge mødre/kommende mødre som jeg selv må i meget gerne skrive :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

hej jeg hedder karina er 39 år og skal i gang med behandling for barnløshed starten går til april

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej... Mit navn er Betina og er 31 år... Jeg bor sammen med min mand Jesper, vi blev gift i september 2009.... Vi har en datter som bliver 2 år til maj som vi gerne vil gøre til storesøster meget snart... Vi har været igang siden april 2010.... Så vi håber at der snart sker noget :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa; jeg er 38 år, og jeg og min mand - som jeg har været gift med i snart 5 år - arbejder intensivt på at få børn :-) P.t. er status at det har resulteret i 2 nylige aborter, og jeg er ret sikker på at jeg faktisk er gravid igen. Har i hvert fald fået en positiv graviditetstest i aften :-). Venter dog lige et par dage, før jeg tør sige det med 100% sikkerhed :-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hey!

NC og jeg har prøvet at lave babyer siden april 2009. Og der er stadig ingen baby i vores hus. Men altså derimod har jeg 4 SA'er i baggagen.

Mit navn er Christina, og min kommende mands navn er Niels-Christian. Vi skal giftes til April - det bliver en helt fantastisk dag! - NC og jeg har været sammen siden sensommeren 2008 - vi mødtes, da han som følge af, at han passede sit job som postbud, skulle levere post til mig. Posten blev leveret - og det samme gjorde hans telefonnummer, for han havde set sig lun på mig, når han havde set mig rundt omkring. :-)

I December 2009 smuttede jeg til lægen, fordi jeg havde haft konstante og meget forfærdelige hovedpiner i flere dage, og jeg ville ha' tjekket blodtrykket. Blodtrykket var fint - og graviditetstesten - som hun lige syntes hun ville få mig til at ta' - viste positiv! Jeg var gravid. Og det blev endda opdaget så tidligt, at jeg faktisk troede min ægløsning skulle komme dagen efter først. Men næ nej. Min krop spillede mig et puds! Überlykkelig bliver jeg smidt op på briksen og skal undersøges. De kan ikke rigtig mærke noget - og sender mig til ambulatoriet. De skanner mig, og kan ikke rigtig se noget. Men efter endnu en positiv test, ja, så er jeg jo påvist gravid. Blodprøven viste så, at mit hcg kun lå på 86, så det var kun undfanget et par dage forinden... så jeg blev skrevet op til flere tests på sygehuset frem mod januar.

Det korte af det efterhånden lange er: jeg pletblødte hele vejen fra før første test... og "endelig" til marts, da jeg fik en spontan abort... den lille celledeling var død i starten af januar 10, og kroppen kunne ikke finde ud af at udskille det før slutningen af marts 10.

Derudover har jeg prøvet 3 biokemiske graviditeter - 1 i oktober, 1 i november og 1 i december - alle 3 sidste år.

Jeg tager 100mg Eltroxin hver dag mod for lavt stofskifte - og er i oktober 10 startet på Metformin.

Jeg skal heldigvis snart til møde med min gynækolog omkring undersøgelsen af min fertilitet og hvornår jeg rent faktisk har Ægløsning.

Så kender I da også lige hvad der er sket i vores PB-

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:bd Hej :loveshower

Mit navn er BEttina, jeg er 23 år, har været sammen med min DEJLIGE kæreste i gennem 7 år :) Og skal giftes den 3/9-11.

:loveshower

Vi har nu i 1½ år ønsket os et besøg af storken :lol

JEg har sygdommen myastenia, og har fået en masse medicin i løbet af min sygdom, som gør det meget svær for at at blive gravide, selvom det er det største ønske vi begge har.

Vi bor i det sønderjysk ( skærbæk ) sammen med vores 2 dejlige hunde og 2 katte :)

( er ny herinde, så har ikke lige fundet ud af hvordan man hæfter et billede til, men det kommer forhåbentlig

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er da vidst egentlig på tide, jeg også skriver her :)

Jeg hedder Henriette og er 34.. Jeg er gift med Brian på snart 38 og til april har vi været gift i 2 år.. Vi har sammen Lauge, som er 16 måneder og Brian har Nikolaj på 15 fra et tidligere forhold..

Sidst vi var i gang med projekt baby, havde jeg en SA efter 3 mdr. og blev gravid med Lauge i 3. cyklus efter den.. Så vi ville gerne i gang tidligt, for der er jo ingen der ved hvor lang tid det tager.. Det er jeg så super glad for i dag, for jeg havde igen en SA efter 4 mdr. og er ikke blevet gravid igen og vi har været i gang siden juni 2010.. Så det var godt vi kom ordentlig tid i gang :)

Jeg vil gerne have en henvisning til en gynækolog, for vil gerne udredes for PCO, da jeg har mistanke om at jeg har det.. Har mange symptomer på det..

Håber snart at stå med 2 streger igen og at spiren bliver der!!!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg tror efterhånden at en lille præsentation fra min side vil være på sin plads. Jeg har mere eller mindre været "smuglæser" igennem et par år, men nu skal det være slut :blush

Indtil videre vil jeg dog gerne forblive lidt anonym, så derfor kommer I til at kende mig under mit alias, "Lilleskid". Jeg bor i det midtjyske sammen med min mand og min søn på 2 år. Til daglig arbejder jeg som sygeplejerske, hvilket jeg er helt godt tilfreds med. Egentlig er jeg generalt glad for mit liv, som det er nu, men før eller siden må vi nok hellere hoppe ud i PB igen. Det er jo aldrig til at vide, hvor længe det tager. Min mand og jeg er begge afklaret med, at dette bliver vores sidste barn, så håber meget at vi får en godt og rimelig uproblematisk graviditet denne gang. I min sidste graviditet døjede jeg meget med bækkensmerter, og blev sygemeldt fra uge 18. Blev så indlagt i uge 28 pga. styrtblødninger og fik akut kejsersnit i uge 33 da moderkagen løsnede sig. I dag har vi meget taknemmelige over at have en sund og rask dreng, men er også bekymrede over hvordan det kommer til at gå næste gang, men det kan tiden jo kun vise.

- Lilleskid.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

jeg hedder denise er 18 år og bor med min forlovede i randers jeg er ved min uddannelse som social og sundhedshjælper mig og kæresten prøver at få et barn sammen selv om vi kun har været sammen i et år men hvad betyder det når man elsker hinanden og gerne vil være en familie :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej:D

Så er jeg også klar til Babyklar!

Jeg hedder Anne Mette og er 35 år. Min kæreste og jeg har været sammen i 4 år og skal giftes til oktober - det bliver fantastisk :glad

Vi har lille Silke-nus fra marts 2010 og fra april forsøger vi at gøre hende til storesøster :biglove

Jeg glæder mig til at følge jer herinde.

Mange hilsener fra Anne Mette

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så er det vist også på tide jeg melder mig under fanerne.

Jeg er i øjeblikket uden billede, da jeg har oplevet på tidligere forums, at venner og bekendte bevidst snager <_<

Jeg er 23 år, og kommer fra Aalborg. Her bor jeg sammen med min dejlige mand på 28 og vores 2 børn (pige fra 2008 og dreng fra 2010). Jeg er til dagligt studerende, men går i øjeblikket hjemme på barsel.

Vi gik i gang med hele dette "baby-projekt" for en lille måneds tid siden, og jeg forventer min mens i morgen. Dog har jeg i dag testet negativ, så håber min mens dukker op til tiden, så min cyklus er stabil.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa.

jeg hedder Kathrine og jeg er 24 år. Jeg bor sammen med min forlevede. Jeg har været sammen med ham i 4 år og han har en datter på 6 år fra et tidligere forhold. Hun er hos os hver anden weekend. Jeg går på pædagogseminarium på 6 semester så jeg er færdig til februar 2012. det glæder jeg mig meget til.

Jeg har i mange år haft lyst til at få et barn men manden har ikke været af samme mening. men nu er han vendt 180 grader og vi starter projekt baby i slutningen af juli. Jeg kan slet ikke vente og ser meget frem til at skulle blive mor og ikke kun bonusmor.

jeg håber meget at der ikke går lang tid før vi står med 2 streger. :loveshower

Mange hilsner fra en meget glad og lykkelig Kathrine

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej :)

Jeg hedder Lene, er 25 år og bor sammen med min kæreste, Kevin på 28 år, i Viborg. Vi skal giftes til januar 2012, og det er deromkring vi overvejer at starte på projektbaby, alt efter hvordan det hele ser ud til den tid.

IMG_2387-1.jpg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hmmm... jeg syntes I glemmer et lille :toot af jer selv tøzer :blush :balloon :whistling

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER