Miss-Mette

Hvem er "Vi" der gerne vil være gravide?!

292 indlæg i dette emne

Jeg hedder Camilla, er 21 (om en måned :whistling ), har sammen med min kæreste gennem 3 år en pige på 17 mdr ved navn Monique.

Jeg har ingen uddannelse endnu - starter op på Ernæringsassistent på mandag.

Vi vil gerne lave vores datter en lillebror/søster i nærmere fremtid.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

hejsa jeg er 19 år gammel og bor sammen med min forlovede vi har en datter på snart 2 år og vi vil gerne have en mere, vi bor i lejlighed i gjellerup ved herning.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi ønsker også at få en lille søn eller datter.

Vi blev gift i juni i år. Vi har hund og kat.

Vi bor i et stort, dejligt hus lidt ude på landet. Vi har begge fast arbejde og der er styr på økonomien osv. Og vi har min lille skolepige allerede. Så det er ret naturligt for os at få en mere. Vi er 29 år og 35 år.

Glæder mig til at følges med jer på vejen mod familieforøgelsen.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så vil jeg også melde mig på banen, har ellers kigget mest med fra sidelinien mens kæresten blev klar på PB.

Men nu er han klar, og P-pillerne bliver smidt om 11 dage :-)

Vi er hhv 26 & 28, vi har været sammen i lige knap 4 år, og bor i Kbh.

Glæder mig meget til at smide pillerne for alvor, og håber - som alle andre - på hurtige 2 streger.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

hejsa alle på BK

jeg hedder linda og er 19 år gammel, bor sammen med min mand som jeg har været sammen med i 3 år, i forvejen har vi en lille pige som dog så ikke er så lille mere bliver 2 her den 9 decmeber og i øjeblikket går jeg syge meldt på et dårligt knæ og min mand med et brækket kraveben vi bor i gjellerup ved herning et lille hyggeligt sted. det var så lidt om os

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa :balloons

Ja så blev det vist også min tur til at præsentere mig.

Jeg hedder Pia og er 24 år - meget snart 25, bor i Sønderjylland sammen med min dejlige kæreste på 35 år og min søn på 2½ fra et tidligere forhold.

Vi besluttede i Januar at jeg skulle smide p-pillerne og starte PB. Jeg blev gravid allerede i 2. cyklus. Det var vildt dejligt at vide at der lå en lille spire i maven og kæresten glædede sig rigtig meget. Han har i forvejen 2 børn på 6 og 9 år fra et tidligere forhold, som han kun ser hver anden weekend.

Vi blev i maj 2012 indkaldt til NF og den viste desværre at jeg havde en MA og ca. en uge efter aborterede jeg :(

Vi valgte at holde en pause fra PB på ubestemt tid, men vi har nu valgt at genoptage PB, da vi begge ønsker en lille mere.

Så nu går vi og venter spændt på at der sker noget :bd

Pia

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa alle sammen

Jeg er helt ny herinde.. I denne omgang i hvert fald.

Jeg er mor 34 år, mor til Valdemar på 3 og lykkelig gift på fjerde år, med min mand på 33 år.

Vi er nu klar til nr. 2 - Troede faktisk ikke vi ville have flere.. men nu kan vi mærke lysten og overskuddet er overvældende, og vi har bestemt os for at give os i kast med projekt baby.. Da jeg er slidt ned i hele kroppen og jeg lider af fibromyalgi er det ikke en beslutning vi har taget let, men efter 3 år er vi nu alligevel klar til at tage udfordringen op...

Vores er også tys tys.. Da vi faktisk hele tiden har sagt at vi ikke skal have flere.. og vi lige vil have mere tid til selv at vende os til tanken.. Vi glæder os helt vildt og teér os som ny forelskede igen loveshower.gif Det er jo bare helt fantisk...

P-pillerne er lagt på hylden og ja.. nu ser vi bare tiden an....

Vi kommer fra Brejning, 12 km. syd for Vejle..

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej :)

Jeg vil også rigtig gerne til at være gravid sammen med min dejlige kæreste.

Jeg er 29, og han er 31, og vi bor sammen i Valby. Vi er meget forelskede, har kun kendt hinanden i et halvt års tid - og vi glæder os. Ingen af os har børn i forvejen.

Det er ikke som sådan nogen hemmelighed, men jeg har ikke lyst til at tale med venner og familie om det, før der sker noget konkret.

Jeg har smidt p-pillerne for nylig, så vi glæder os til ægløsningen og en masse :seng

Jeg glæer mig til at lære nogle af jer at kende - forhåbentlig snart som gravide!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nå nu melder jeg mig lidt mere på banen - har egentlig forsøgt at holde mig lidt på sidelinien, men nu skete der lidt og jeg har en større tro på at det kan lade sig gøre.

Jeg vil gerne være sådan forholdsvis anonym, så hvis der er nogle der mener at kende mig, så tys tys :)

Jeg er 24 år og er uddannet pædagog. Jeg bor sammen med min mand på 32, som jeg blev gift med i juni i år. Vi har også en hund på 3 år, som vi kalder vores første barn :whistling

Vi smed beskyttelsen i marts i år, men vi har stort set ikke boet sammen før i august (pga arbejde). Vi har lidt haft en indstilling at det nok ikke ville lykkedes for os at få børn uden hjælp eller i hvert fald vægttab pga vores størrelse. Desuden er vi blevet påvirket af 4 hold bekendte som kæmper for at få børn, og så har vi sådan tænkt lidt at "hvis de ikke kan, så kan vi heller ikke".

Den 10, september tog jeg en test (som jeg havde gjort utallige gange før), men der var sku 2 streger på. Det var uforståeligt og vi blev fyldt med glæde. Ifølge min beregning ville jeg være omkring 5-6 uger henne. Jeg sad og læste lidt på nettet og blev så bekymret pga meget mørk udflåd, samt at jeg om torsdagen havde haft ekstreme smerter i underlivet. Jeg frygtede at jeg var gravid udenfor livmoderen, så jeg ringede til lægen tirsdag og fik en tid med det samme. Hun sendte mig direkte til en tidlig scanning om onsdagen. Lægen kunne ikke se noget i min livmoder hvilket kunne betyde 3 ting, enten var jeg ikke så langt henne som jeg regnede med, ellers havde jeg haft en spontan abort eller også var jeg gravid udenfor livmoderen. JEg blev sent ned og fik taget en blodprøve og skulle komme tilbage 2 dage senere for at se hvordan mit hcg tal var. Fredag eftermiddag blev jeg ringet op, at mit hcg var faldet fra omkring 700 til ca 400 på to dage, hvilket betød at jeg højst sandsynligt havde haft en spontan abort. Jeg er dog stadig under observation for at være gravid udenfor livmoderen og skal have taget en ny blodprøve i morgen.

Det var selvfølgelig en meget kort lykke vi fik os, og den slog os da også lidt ud, men vi forsøger at se det positive i, at det faktisk er gået relativt stærkt og at vi nu har fået bekræftet at vi i det mindste kan.

Så nu når man krop er færdig med at tro at den er gravid, så prøver vi bare igen.

Vi har ingen børn nogen af os og har været sammen siden jeg var 16 - altså i 8 år. Vi glæder os rigtig meget og der er begyndt at være en del babyer i omgangskredsen, så for os er tidspunktet helt perfekt :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

hej :)

Jeg hedder Susanne og er fra 1987 og bor sammen med min forlovet Bo som jeg har været sammen med i 9 år og vores fældes søn Emil der er fra den 27 Marts 2008

Jeg har forsøgt mig med en masse forskellige uddannelser men har kun gennemført min HG men uden hovedeforløb lige nu er jeg igang med en HF som jeg er færdig med til sommer:)

Jeg er en kvinde fra 1983, som bor sammen med min mand i Odense.

Vi blev gift i august 2010, vi købte hus i september 2010, jeg blev gravid i november 2010 og fødte vores søn i juli 2011, 3½ uge før termin. Så vi må sige det hele er gået lidt hurtigt, men det er vel også fint når bare man har det godt

Jeg er uddannet kontorassistent, markedsføringsøkonom og har en HD i afsætning, men mangler desværre en stilling hvor jeg kan anvende mine kvalifikationer...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa Jeg vil lige præsentere mig.

Jeg er 33år og har siden April 2008 været gift med min dejlige hustru Ann (mutter ravn) og vi fik i juli 2009 vores dejlige søn Valdemar.

Vi har nu besluttet at vi vil prøve at se om vi kan gøre det hele efter med endnu en dejlig unge i huset.

M.v.h. Thorleif

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så hopper jeg også med på vognen :) Både kæresten og jeg er 30 år, faktisk er der kun fire måneder imellem os. Vi har kendt hinanden i lidt over 3 år, skal giftes til april og omtrendt samtidigt går vi i gang med operation rugekasse. Jeg arbejder som anlægsgartner og manden min er officer i hæren.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Er pænt utålmodig. Blev gravid i første forsøg, men abortede desværre i 6. uge :( - det var i september måned 2012. Nu må de to strege godt snart dukke op igen. Lidt om os: Vi har været sammen i snart seks år. Han har to børn fra et tidligere ægteskab, de er 9 + 12 år. Jeg har ingen børn, men en kat. Jeg er 33 og han er 47 år. Vi bor i hus i Dragør. Jeg har eget firma og arbejder som webredaktør - han er pilot.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej,

Jeg vil også gerne være del af dette forum. Min mand og jeg er begge 29 - bliver 30 i år. Vi blev gift i 2012 og har startet PB i december, så det hele er stadig nyt. Vi glæder os begge meget til at der på et tidspunkt sker noget, da det er første gang for os begge. Vi har kendt hinanden i 10 år og bor i hus med vores hund.

Vi har endnu ikke fortalt om vores planer til venner og familie, så vil gerne være diskret til der er noget mere at fortælle :yay

hvordan får man forresten sat sådan en ticker på ?? Jeg kan lave den men ved ikke hvordan den bliver en del af min profil?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej med jer!

Jeg vil også lige melde mig på banen.

Jeg er 24, studerende og bor sammen med min kæreste. Vi går først i gang med PB omkring maj.

Indtil videre vil jeg gerne være meget anonym, da venner og familie ikke rigtig ved noget :rolleyes

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej alle :-)

Jeg hedder Nette, er 29år og bor sammen med Martin i Kolding. Vi besluttede fornyligt at vi ville blive gravide og er netop gået målrettet igang.

Vi håber derfor, at kunne kalde os forældre i løbet af 2013 :-)

KH. Nette

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jamen jeg hedder Katja og er snart 40 år, jeg har det sidste år forsøgt at blive gravid og det lykkedes også, men gik desværre galt :(

Vi har forsøgt siden, uden held... Jeg har ingen børn selv, min kæreste har en stor datter...

Selv om nogen har sagt, at hvis det ikke lykkedes, så har vi da hende, er det bare ikke det samme... Selv om jeg holder rigtig meget af hende og omvendt, har hun jo allerede en mor..

Jeg regner stadig med at blive gravid, og gør alt hvad jeg selv kan gøre for at chancerne bliver større... Jeg har lagt min kost helt om, i samråd med en diætist og lever som hvis jeg havde PCO, hvilket jeg ikke regner med at have, men det kan jo ikke skade at leve sundt :)

Jeg vil lige sige at jeg er ultra følsom overfor bemærkninger om diverse problemer der kan være forbundet med min alder, jeg ved det og har ikke lyst til at høre det igen og igen, det kan godt være lidt en motivationsdræber, at høre om alle udfordringerne, når folk hører om ens ønske og planer ...

Ville bare lige stikke hovedet indefor og præsenterer mig, nu vi er blevet opfordret til det :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Måske det er på tide med en præsentation nu hvor vi er i gang med 5. Cyklus.

Vi er begge årgang 1983, bor i Silkeborg og har allerede Felix som snart bliver 2! Min mand er montør og jeg er arbejdsløs kontorassistent.

Vi har kendt hinanden i snart 5 år og gift de sidste 1,5 år.

Vi håber snart at få de 2 streger men det tegner sig ikke til at blive let. Blev gravid i 3. Cyklus men lykken var meget kort. Er begyndt at sætte fokus på andet og søger nu uddannelse efter sommerferien.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Slettet

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nu gør jeg det også :bunny

Jeg er 31 år og min mand er 33 år - vi regner med vi smider regnfrakken til maj og jeg kan næsten ikke vente!! Det er også hemmeligt her, for hvis nu det ikke bliver nem.

Sønnemaden blev til i andet forsøg og førsteforsøg endte i abort, så jeg håber vi er lige så heldige med nummer to, men nu ser vi..

Held og lykke til jer alle sammen :loveshower

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej Alle

Har fulgt med på sidelinjen et stykke tid, men nu er vi endelig blevet enige om at vi er klar..

"Vi" er 22 (knap 23) og 25. Vi bor i Aarhus. Jeg er studerende og min kæreste arbejder på fuldtid. Vi har været sammen i 2 år og stadig lige glade og nyforelskede i hinanden.

Vi smider har 11 p-piller tilbage og så tager vi en måned med kondomer, da marts er rimelige proppet med aftaler og planer. Så fra april er det 100% projekt baby.

Vi håber meget at kunne melde os under fanen gravid i løbet af 2013.

Det hele er lidt hemmeligt, da vi helst ikke vil overdynges med spørgsmål fra venner og familie om hvordan det går, vi venter med at fortælle det til der er noget at fortælle :)

Held og lykke til alle jer andre!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er 26 år og min mand er 30 år. Vi bor i Hellerup og vi blev gift i juli 2012.

Vi går i gang med PB til sommer og det vil også være hemmeligt indtil vi er gravide :stork

Held og lykke til jer alle!

Mange hilsener

Myyynte

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

hej :)

Jeg hedder Susanne og er fra 1987 og bor sammen med min forlovet Bo som jeg har været sammen med i 9 år og vores fældes søn Emil der er fra den 27 Marts 2008

Jeg har forsøgt mig med en masse forskellige uddannelser men har kun gennemført min HG men uden hovedeforløb lige nu er jeg igang med en HF som jeg er færdig med til sommer:)

Jeg er en kvinde fra 1983, som bor sammen med min mand i Odense.

Vi blev gift i august 2010, vi købte hus i september 2010, jeg blev gravid i november 2010 og fødte vores søn i juli 2011, 3½ uge før termin. Så vi må sige det hele er gået lidt hurtigt, men det er vel også fint når bare man har det godt

Jeg er uddannet kontorassistent, markedsføringsøkonom og har en HD i afsætning, men mangler desværre en stilling hvor jeg kan anvende mine kvalifikationer...

Hvordan kan man være fra både 1987 og 1983?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er 23 år, min kæreste er 26 år. Vi har været sammen i 3 år. Vi bor sammen i et dejligt rækkehus med 2 katte..

Jeg er social og sundhedsassistent, og arbejder på et plejecenter, elsker mit arbejde. Min kæreste er rejsemontør..

Jeg smed mine p piller d. 2 juli..

Og vi glæder os rigtig meget og specielt jeg synes det er helt vildt spændende.. ;-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej alle...

Jeg vil prøve at være lidt mere aktiv her inde denne gang... mit navn er Lisa og er 25 år. Manden hedder Martin og fylder 30 her om ikke ret lang tid... vi har været gift i snart 2 år, men har været kærester i 10 år... vi bor i Vodskov med vores dejlige datter Sif på knap 15 måneder...

Meningen var oprindeligt at vi skulle begynde PB i oktober, men da Sif lod vente på sig i 3 år besluttede vi at starte her i juni i stedet for... med Sif var jeg mest med på en kigger her på siden, men tænker at det kunne være spændene at være lidt mere aktiv denne gang! Vi håber på at blive beriget med en god stor børneflok, men vil gerne have dem før Martin bliver 40, så kommende børn må gerne komme lidt hurtigere end hver 4 år! :)

Held og lykke til jer alle! :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER