Miss-Mette

Hvem er "Vi" der gerne vil være gravide?!

292 indlæg i dette emne

Hej folkens :)

Mit navn er Camilla, jeg er KÆRESTE med Kenneth (vi er ikke forlovet eller gift *piiv*), på 3. år (3 år til Juni).

Sammen har vi datteren Monique, fra d. 2/3-11 som vi nyder og elsker hende højere end noget andet :loveshower

Vi vil gerne have en lillebrøster, vi er bare ikke helt fastsat på "datoen"..

Vi bor desuden i det sydlige sj.

:goodluck til de der prøver nu eller i fremtiden

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hov, her kan jeg da også lige skrive mig ind :whistling

Jeg er en quinne på 21, nygift med en vidunderlig mand på (slightly older) nogen år!

Vi flyttede sidste vinter til sverige, retter sjöbo og bor her sammen med vores 9 heste, 2 hunde og 1 kat.

Vi har forsøgt nu siden januar 2010, og gik direkte ind i behandlings verdnen, da jeg fra starten af blev konstateres PCO, og fik en meget stor cyste opereret fra livmoder halsen, som de mente var grunden til "ufrugtbarheden" :unsure

Så vi hoppede direkte ud i det. Vi ønsker os brændene vores ønske barn og kæmper bravt videre! :seng

Glæder mig til at følge alle jer andre her inde :yay

Knus og kram, Michelle

PS. Jeg har desværre iPad, og den er smart men kan ikke ret meget. Inkl. At lægge billede op! Øv! Hihi :numse

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej hov her skal jeg lige være med! :balloons

Mit navn er B.C 22 år, jaja lidt hemmelig må man vel have lov at være. :whistling Jeg er fra Sjælland og arbejder ikke for øjeblikket.

PB er lige skudt i gang og jeg tager det meget stille og rolig. Det sker når det sker... :D

kæresten er så meget med på det så det er jo rart.

Der er ikke så meget at sige andet end at jeg håber, at jeg kan få gode råd og hjælp herindefra :gp

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej.

Nu har jeg fulgt med her i et stykke tid, men vil nu melde mig på banen.

Jeg er 29 og min kæreste er 34, og vi har været sammen i næsten to år og er ved at kigge efter hus.

Jeg smed p-pillerne for et par måneder siden og håber selvfølgelig at der er gevinst inden alt for længe. Men vi glæder os helt vildt til at det forhåbentlig lykkes. :-)

Og jeg arbejder som kontorassistent og min kæreste som it-supporter.

Men jeg håber at jeg må få lov til at bruge en masse dejlige timer herinde, sammen med alle jer.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

jeg er 27 år og min mand er 33. jeg er snart færdig som sosuhjælper, efter karriereskift. min mand arbejder som smed. vi har været sammen i snart 8 år og har til maj været gift i 3. vi har Laura på 2 ½. og er nu i gang med forhåbenlig inden længe at få lavet os en lillebror søster til hende.

Vi er i 6 cyklus fra jeg smed p-pillerne. Og da jeg blev gravid med den lille skønne i andet forsøg er min tålmodoghed efterhånden ved at slippe op.

jeg bruger stedet her som et fristed til at komme ud med mine frustrationer, og følge lidt med i andre. rart at kunne snakke lidt med nogle om det. da det hele er lidt tys tys.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa..

Efter flere overvejelser har jeg oprettet mig her inde.. Jeg har været her inde for flere år tilbage, men meget er sket siden den gang.

Jeg er mor til 2 fantastiske drenge, som jeg elsker meget højt. Jeg har altid drømt at få 3 børn, og nu har jeg fået muligheden for at få den drøm opfyldt (håber vi da).

Jeg bor sammen med min dejlige kæreste som også gerne vil have en lille ny i familien... Og selvom det stadig er meget nyt imellem os, har vi valgt at tage springet, da vi ikke bliver yngre med tiden... Jeg er 31 og han er 35, så er vi godt på vej der op ad.

Jeg skulle have startet på p-piller i dag, men vi valgte at lade dem ligge, så nu må vi se hvornår heldet er med os. Vi glæder os meget og er meget spændte på hvor hurtigt det går.

Det var lidt om mig.

Pips

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej

Så melder jeg mig igen herinde efter mange års fravær. Var meget aktiv på BK da jeg var gravid med mine første to og de efterfølgende barsler. Mine børn er nu 7 og snart 9. Vildt som tiden flyver.

Vi er gået i gang med at lave nr tre, en efternøler. Denne måned har været den første hvor vi har sat alle sejl ind, mens kom desværre i dag. Men nu har jeg bestilt ÆL test i vildskab og vil teste uhæmmet denne måned, så det kan lykkedes. Har ingen tålmodighed, men jeg ved godt jeg ikke er 25 mere, så det kan være det ikke bliver så nemt som de første to gange.

Er glad for at være tilbage.

Mvh Sineas

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa

Så er du vist i samme båd som mig :-) Jeg har to drenge på 8 og 10 år, og nu er vi igang med efternølerprojekt :-)

Jeg fik så også min mens i dag, men endelig er den regelmæssig, tænker at det alligevel lige tager lidt tid, at få alt det p-pille halløj ud af kroppen....

Vi har ikke forsøgt med ÆL tests endnu....

Krydser fingre for jer :-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor godt. Forhåbenligt kan vi følges ad. :-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej :)

Har været herinde og kigge nogle gange, og nu blev jeg enig med mig selv om at melde mig ind.. Min kæreste og jeg er begge 22 år, og har været sammen i 6 år :wub Jeg er pt. studerende, mens han har et par jobs, mens han venter på praktikplads til drømmeuddannelsen..

Vi har snakket om børn i omkring et år nu, men var begge enige om, at det som minimum måtte vente til min uddannelse var færdig. Det er den så i januar '13, så nu er vi ved at nå det punkt, hvor vi kan begynde at planlægge p-pille stop. Vi er stadig ikke helt sikre på om vores nuværende situation kan gå hånd i hånd med en lille familieforøgelse, så snakken går lystigt.

Glæder mig til at følge jer lidt tættere herinde, og ,forhåbentligt i en nær fremtid, selv at lave opdateringer om PB ^_^

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har indtil nu været en lurer herinde, for mangler lige 9 piller til vi starter PB. Det er mit tredje og min kærestes første, så håber på at det vil gå lige så nemt som med mine to første, som blev til i første omgang begge to :)

Vi er begge 30 :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så er det vist også tid til at jeg melder mig her ..

Jeg er 23 og gift med den dejligste mand - siden marts 2011 ..

Planen var egentligt st PB først skulle starte til efteråret pga. uddannelse, men stoppede, og så vil vi gerne ha' barn nr. 1 inden jeg begynder på uni..

Har været SÅ skruk det sidste år, så er superklar .. manden er heldigvis også helt klar til det !!

håber på at have arvet min mors gode gener, som hun siger så "skulle min far bare kigge på hende", så var hun gravid :yiepie

vi holder det hemmeligt, så det forhåbentlig bliver en stor overraskelse, så derfor ingen navn eller billede ...

.. :goodluck til alle jer andre skjønne quinder ..

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej alle sammen :)

Vil også lige melde mig på banen, troede faktisk ikke jeg skulle prøve det her igen igen igen... men nu er jeg her og glæder mig meget, til at se hvad der kommer til at ske.

Jeg er 32 år og har to skønne SKØNNE dreng på 7 og 4 år sammen med mine kæreste igennem 8 år. Ja vi var lidt hurtige ude ;) en svipser, men en dejlig en af slagsen.

Vi bor i Nordsjælland i en lille by, i et lille hus. Så det er nok min største bekymring ang 3 børn... men hvor der er hjerterum er der husrum :loveshower

Det var lidt om mig, håber alt det bedste for alle herinde :wee

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg må vel også hellere præsentere os og vores situation.

Jeg er 25 år gammel, min mand er lige fyldt 30, og vi blev gift i marts i år :loveshower Kæmpe stort og fantastisk bryllup, der opfyldt prinsessedrømmen til fulde. Men nu har støvet lagt sig efter det, og hverdagen har meldt sig - stadig med kærlighed og tid til hinanden, for det synes vi selv at vi er rigtig gode til.

Min mand er skolelærer og arbejder med børn og unge med ADHD og blandingsdiagnoser på et døgnbehandlingstilbud med internskole. Jeg selv bliver færdig som skolelærer om en lille måned (UUUUH) og håber at finde job i folkeskolen...

Vi har kendt hinanden i 2½ år og har det sidste år forsøgt at blive gravide efter at jeg fik konstateret PCO og vi dermed fik at vide at det problematiserede chancerne for graviditet. Og det må man sige...

I maj 2011 havde jeg en BIO, hvor jeg pludselig fik menstruation og underlivssmerter kun 1½ uge efter sidste mens.

I februar i år havde vi en tur mere, hvor jeg aborterede i 6.-7. uge... Derefter brugte vi tiden på det kommende bryllup og forsøgte på den måde at bearbejde tabet...

Nu er vi så ved at være ovenpå til endnu et forsøg. Jeg vil ikke i fertilitetsbehandling, hvorfor min mand viljefast holder på at "det bliver heller ikke nødvendigt". Men vi undersøger samtidig mulighederne for at blive kommunale plejeforældre eller andet, såfremt der ikke er held med forsøgene...

Det var vist lidt om os... Held og lykke til alle jer andre :goodluck :bd

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej allesammen

Indtil videre har jeg mest været inde på søsterforummet bryllupsklar, da mig og manden skal giftes her d. 30 :) Men vi har i lang tid haft besluttet at vi starter PB på bryllupsnatten, så nu vil jeg også gerne melde min ankomst herinde, da der jo ikke er længe til :) Vi har været sammen i 4 år og er hhv. 23 og 26 :) Vi er begge super skruk og kan ikke vente til at gå i gang, og så er det jo skønt at vi har hele bryllupsrejsen (skal være væk i 3 uger) til at nyde det i :)

mvh. Påskesen

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej med jer...

Jeg er helt ny herinde så i må lige bære over med mig <_<

Jeg er en frisk tøs på 25 år, som bor sammen med min dejlige mand, vi blev gift her d. 12 maj 2012, så er lykkelig nygift :loveshower vi har været sammen i lige knap 8 år, og har et helt fantastisk godt liv sammen, vi bor i Gørding i et lille hus på landet, sammen med vores dejlige søn Lukas fra november 08, vores 2 hunde og 2 katte...

Foruden Lukas har vi en søn mere, som desværre aldrig nåede at se dagens lys, han døde i maven på mig, da jeg var 19 uger henne :boo

Jeg går lige pt ledig, men starter på social og sundhedshjælper uddannelsen til september, det glæder jeg mig til, synes jeg kan mærker jeg trænger til at komme ud blandt folk.

Vi er i gang med projekt baby nr. 2 og har været det i laaaaaaaaaaang tid (ca. 1 1/2 år) de 2 streger vil bare ikke dukke op :boo Håber og satser på vi stadigvæk selv kan, uden at få hjælp, nu har jeg da været gravid 2 gange, på naturlig vis, og der er begge gange gået ca. 6 mdr. til jeg stod med de 2 streger i hånden...

post-5109-087152200 1338883099_thumb.jpg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej jeg hedder chalotte og blev i december 2011 gift med kennet:-)

Vi købt hus i december 11 også

Jeg er 21 år og er uddannet ernæringsassistent, arbejder i en integreret institution hvor jeg laver mad til ca 70 børn fra 0- 6 år

Vi har været sammen i 5 år

Min mand er 25 år og arbejder som entrepenør

Vi startede pb i maj i år og håber der snart sker noget men tager det som det kommer:-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nu har jeg læst herinde et stykke tid - så nu synes jeg lige jeg vil ''være med'' :D

Jeg hedder Amalie og er 21 år. Bor sammen med min dejlige kæreste, og vi har været forlovet i 2 år nu.

Han er 25, og er meget babyklar - og det er jeg også, faktisk rigtig meget ;)

- så jeg har lige smidt pillerne, efter at have tabt mig 11,6 kg, og nu venter jeg bare.

Ingen af os har børn - så vi er i gang med vores første :loveyou

Venter utålmodigt på to streger!!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej!

Jeg hedder Sandra, og er kæreste med min dejlige Andreas (26) på 3 år. jeg er udd. materialist. og er 25. år, vi bor i lejlighed på Amager/bryggen. Har nu kigget lidt herinde i et stykke tid, og er kommet til den konklusion at nu vil jeg da også være med, vi har prøvet at få børn nu i 1. år og 6 mdr. ca. og har fundet ud af at And`s sædvæske er ringe, så vi er gået igang med IUI-H behandling. desværre uden held, :( første gang så nu prøver vi da bare igen.... ;)

post-5253-038802300 1341002499_thumb.jpg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej

så er det hvis på tide jeg melder mig her :whistling

Jeg hedder Pia er 31 og gift med Kim på 31, vi blev gift i maj i år og nu er det hvis påtide at vores datter Regitze skal ha en bror eller søster :gravid vi har indtil vidre prøvet i 2 måneder, prøver at lade være med at tænke så meget over det er sikker på at det nok skal komme inden alt for længe.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ja, så hopper vi med også :) Jeg er 32 og min mand på 34. Jeg har 2 børn i forvejen på 3 og 11 fra tidligere forhold. Min nye mand og jeg blev gift her den 21 juli - og så hed det baby klar der efter så vi kunne få vores fælles barn, selvom han er godt som far for de andre 2. Vi håber vi kan blive gravide. Jeg døjer med mit hjerte og blod problemer så det skal vi have på plads, og det har vi klart svar på om 5 uger og så frisk igang og imens vente tiden skal der tages Gravitamin.

Vi håber bare på god vind frem og hjælp og håb på min krop bliver frisk igen så vi kan klare 3. bebs <3 :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

jeg er her også :)

Jeg hedder Trine og er 33 år, det samme er min mand.

Vi har to piger på 5 og 3 år, og arbejder på vores tredje og sidste :)

Vi gik i gang i maj. Første cyklus endte med en bio, anden cyklus blev jeg gravid igen, denne gang havde jeg så "fornøjelsen" af en SA <_<

Men vi prøver ufortrødent videre, det må jo lykkes på et tidspunkt. Jeg håber at det bliver snart, for jeg vil gerne have at aldersforskellen op til de store ikke bliver alt for stor. Skulle jeg blive gravid i denne cyklus, vil der blive knap 4 år mellem nr. 2 og nr. 3. Der behøver bestemt ikke blive ret meget mere end det. :)

Men skulle der gå hen og blive fx 5 år imellem dem, ja så tager vi da det med. Jeg håber dog ikke at det bliver tilfældet, og jeg tror det heller ikke. Nr. 1 er lavet i tredje cyklus, og nr. 2 er lavet i første forsøg. Og så har vi prøvet to gange i denne omgang, og jeg er blevet gravid begge gange. ( At de to graviditeter så ikke er blevet til noget er en anden sag <_< )

Men jeg glæder mig helt vildt til at skulle være gravid igen, føde, få en lille baby, og ikke mindst til at se mine to fantastiske piger som storesøstre. :loveshower

Deres højeste ønske er en lillesøster. (Den yngste har oven i købet bildt pædagogerne i børnehaven ind, at hendes mor har en lillsøster i maven :P ) Det er meget vigtigt at det er en lillesøster, synes især den store, for "Drenge er søde når de er små, men når de bliver store, bliver de bare SÅ irriterende :lolhit "

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej med Jer.

Her må jeg vist hellere melde os på banen!

Jeg er 28, min mand er 27 år. Vi bor i det sydlige Aarhus i vores lille hus. Min mand er håndværker og jeg arbejder på kontor.

Efter knap 9 år sammen som kærester blev vi sidste sommer gift, og havde en fantastisk dag fyldt med kærlighed og lige som vi altid havde drømt om! :loveyou

Nu arbejder vi på drømmen om at blive "familien W"

Indtil videre har vi prøvet i 8 måneder, desværre uden held.

Efter næsten 10 år på p-piller, tog det også lid tid at få en noenlunde normal cycklus.

Så nu arbejdes der intensivt på sagen, og så håber vi at det snart lykkes! :seng

Knus

FruW

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej :-)

Jeg kan nu melde mig på banen(dog jeg ikke er SINDSSYGT aktiv i PB... (Hver fald hvad jeg forsøger at bilde mig selv ind, så jeg ikke presser mig selv for meget!)

Jeg skal begynde på jordemoderuddannelsen til sep, og fylder 22 til oktober.

Min kæreste fylder 30 i denne måned og er værktøjsmager.

Har haft mens 2 gange siden jeg smed min p-ring, og indtil videre er vi meget rolige omkring PB :-) jeg er glad for at læse så mange indlæg om kvinder, som desværre(for dem), ikke bliver gravide i første forsøg. Det fjerner presset hos en selv :-)

Held og lykke alle sammen og sikke et godt forum!

Knus herfra

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER