Miss-Mette

Hvem er "Vi" der gerne vil være gravide?!

292 indlæg i dette emne

Nåå- så må jeg også hellere komme frem af skjulet, og præsentere mig selv (og min mand), jeg har siden april, hvor jeg stoppede med p-piller, fulgt med på sidelinjen.

Vi er et par på 27år(mig) og 33år(ham), der er mere end parate til at udvide vores tosomhed med en lille ny.

Vi blev gift i juni, efter at have kendt hinanden i 2 år. Vi bor i eget hus med vores hund Mouse. Han arbejder son teknisk montør, og jeg er ved at starte op som selvstændig. Vi har ingen idé om hvordan der rent praktisk skal fungere med at være selvstændig og gravid/mor, og havde egentlig besluttet at udsætte projekt baby et års tid. Men efter at have brugt sommerferien på at veje for og imod, er vi kommet frem til at ønsket om et barn er større end noget andet, så nu kaster vi os ud idet, og ser hvad tiden bringer. :unsure

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Så melder jeg mig ind i klubben igen ;-)

Som mor til to vilde smådrenge, syntes jeg lige at der er plads til endnu en tornado i hjemmet ;-) Derfor har jeg netop taget min sidste pakke p-piller for en uge siden.

Jeg er 29 år og pædagog, min mand er fra Island, hvor vi boede indtil for et år siden. Nu er vi rykket hjem til flade Danmark,(i nærheden af Slagelse) og drengene taler nu perfekt dansk og kan alle de ord man ikke må sige!!!

Jeg håber på at blive gravid inden jul, men det er gået meget hurtigt de første to gange, så nu må vi se om det sker lidt før. Glæder mig til at høre hvordan det går jer allesammen!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

post-3469-059770200 1313084315_thumb.jpg

Hejsa, jeg hedder Anna & er 18 år gammel, det er jeg lige blevet i Juni.

Jeg har været sammen med min fantastiske kæreste i 19 mdr. :)<3

Jeg fik denne hjemmeside af en veninde, som også er medlem herinde, & her virker meget hyggeligt, indtil videre.

Min kæreste & jeg har prøvet at blive gravide, siden jeg smed Kobber spiralen i Oktober 10'

Men der ikke sket noget endnu, men vi har stadig gejsten, så vi fortsætter da, selvom det kan være meget svært til tider.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Måske jeg også lige skulle skrive her :D

Jeg hedder Henriette jeg er 21 år, bor sammen med min skønne mand og vores dejlige datter Gabriella på knap 2 år ;)

Er i gang med at læse til social og sundhedsassistent, med henblik på bagefter at læse til Jordemoder..

Min mand er netop startet på HF for bagefter at læse til diætist :yay

Vi har været sammen i snart 6 år i 2008 besluttede vi os for at ville være forældre.. Jeg blev gravid i første forsøg men endte desværre med en SA, vi holdte en lille pause, dog uden beskyttelse og i december 2008 fandt jeg ud af jeg var gravid igen.. I september 2009 fødte jeg vores skønne Gabriella :loveshower

Vi gik i gang med projekt baby nr. 2 Marts måned 2010 fordi vi så gerne ville have to børn tæt på hinanden :loveshower

blev gravid i April men endte i SA, ventede så på mesns i laaaang tid men den kom ikke før jeg stod med to streger igen sidst i juni 2010, begyndte at bløde i starten af juli, men en scanning sagde alt var fint :biglove en scanning nogle uger efter viste så at jeg havde haft en SA :boo

Vi blev enige om at ligge projektet på hylden, for vi orkede ikke mere.. Jeg gik på slankekur, så jeg kunne få ønsket om en slank graviditet opfyldt :7himmel men men men i august stod jeg atter uden mens og en test havde igen 2 streger, desværre var det stadig ikke vores tur og jeg oplevede endnu en SA.. Kort efter fik jeg spiral for nu VILLE vi ikke mere.. En pause var nødvendig..

I maj fik jeg så spiralen ud, første forsøg var uden held, startede derfor op på den såkaldte mirakelkur og sikke den virkede første 2 cyklus og 1 cyklus på mirakelkur og jeg kiggede på en positiv :loveshower jeg var til scanninger og da jeg havde set hjerteblink var jeg sikker på den var hjemme, nogle dage efter var jeg til scanning igen hvor vi også hørte hjertelyd :7himmel jeg kunne ikke forstå det, vi skulle virkelig være forældre.. 6 timer efter endte lykken, jeg begyndte at bløde :boo og atter en gang har jeg oplevet en SA

Jeg går nu og venter på ÆL og håber vi bliver gravide igen med det samme... Drømmen om et barn mere er større end nogensinde, og håbet for det skal lykkes næste gang bliver større og større, men frygten sidder i os og vi tager nok ikke en graviditet for gode vare før vi mærker liv og nærmest har født..

Et lille billede af mig ;)

nmchmw.jpg

Og det vidunder jeg er blevet beriget med :biglove

b4azi9.jpg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej. Er 36 år og arbejder som dyrlæge.

Rent aldersmæssigt har jeg nok ventet for længe med at finde manden i mit liv, men han var værd at vente på :loveshower Vi har været sammen i 4½ år og været gift i 1½. Vi har forsøgt at blive gravide i 3 år, men endnu uden anden succes end en SA efter første IUI. Vi er "uforklarligt" barnløse, har prøvet adskillelige IUI, og står nok overfor IVF, men har nok ikke råd her og nu :(

Har 2 skønne bonuspiger, som min mand bragte med ind i mit liv. De gør ikke ønsket om selv at blive mor mindre, slet ikke når de spørger, om ikke de kan få en lillebror eller lillesøster...deres mor er frarådet at blive gravid igen efter 2 akutte kejsersnit, så den "hænger" på mig..

Bor på Nordfyn, dejligt langt ude på landet, hvor vi hygger med heste, hund og katte :)

post-2850-048598500 1313612253_thumb.jpg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Burde vel også skrive herinde efterhånden...

Jeg hedder Line og er 25 år. På mandag starter jeg på uddannelse som multimediedesigner og det glæder jeg mig rigtig meget til at komme igang med. D. 8. oktober i år skal jeg giftes med jordens dejligste mand :loveshower Han er 36 år og arbejder som maskinsnedker hos Skibbild Møbelfabrik. Vi bor i en lille lejlighed i Herning sammen til vores lille mis Gaia :7himmel

Vi har siden juli 2008 haft et ønske om at blive forældre, men det er endnu ikke lykkes. Siden september sidste år har vi dog holdt pause i PB bla. pga. bryllup men også fordi jeg pt. er i medicinsk behandling for psoreasisgigt, som jeg ikke må blive gravid mens jeg er på. Vi regner med at starte op igen til november/december, og så skal den have alt hvad den kan trække :hump så vi kan få vores ønske opfyldt :kuller

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Navn og billede fårIi desværre ikke - da vi gerne vil holde presset på os så lavt som muligt er der ingen i den "virkelige verden" der skal vide vi så småt gået igang :)

Men min mand og jeg er begge 22 år, begge under uddannelse og vi har lige just besluttet os for at lade naturen gå sin gang og har smidt p-pillerne her i starten af august, og så kommer baby ellers når baby kommer :) så indtil da hygger jeg bare lidt rundt i forum og venter i spænding :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så er det vist min tur til at bekende kulør.

Jeg hedder Karina og er 27 år, jeg er gift med Brian på 29 år. Vi har sammen Johanne på 2½ år.

Vi har besluttet, at starte projekt baby her i august. Vi vil gerne have det til at passe med, at jeg er færdig i lære til maj 2012, desværre er det ikke noget man selv bestemmer.

Så nu venter vi bare på, at vores lille familie på tre bliver til fire.

Held og lykke alle herinde.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

post-2500-061990400 1315292899_thumb.jpg

Jeg hedder Line. Jeg er 24 år, og min kæreste er 32. Vi skal giftes den 15 oktober, :loveshower Wuhuu.

Vi bor i et rækkehus i Frederikshavn. Jeg arbejder som SSH, og min kæreste som salgsleder. Vi har nu forsøgt at blive gravid i et halvt år, men der er desværre intet sket endnu. :boo . Øvøv. Vi krydser fingre for at det snart sker.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lidt hemmeligheds kan man vel også give jer en idé om hvem vi er.

Jeg er 27 år, arbejder inden for sundhedsvæsnet. jeg er nygift med min kæreste gennem 10 år. Han arbejder indenfor byggebranchen.

Vi bor i eget hus, som vi selv har totalrenoveret, sammen med vores pseudo-barn (labrador) :)

Det er ikke mere end et halvt år siden, at jeg var meget i tvivl om hvornår vi skulle have børn. Nok mest fordi kæresten var så begejstret for projektet, at jeg var bange for at han ikke forstod hvor meget vores liv ville ændre sig.

Men nu er jeg fuldt indstillet på at det er det vi bare skal! Og helst lidt hurtigt. Vil gerne have to børn inden jeg bliver 30. Farligt at skrive, når man ikke engang ved om man kan blive gravid!

Vi arbejder begge for at optimere vores chancer for at blive gravide, mht motion, kost, kosttilskud. Allermest kæmper jeg med min rygning. Det er (forhåbentlig) det eneste der kommer til at stå i vejen for at vi kan blive gravide HURTIGT :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så vil jeg da også melde mig her inde.

Jeg hedder Katrine og er 26 år, har været kærester med Thomas siden 2004, og vi blev gift i 8/8-09.

Sammen har vi været i behandling for at få vores skønne søn Luca, det tog os 3 år inden han kom til verdenen.

Vi har valgt at starte på Projekt lillebror/søster i midt Oktober, da det så kommer til at passe med at jeg kan blive færdig med min uddannelse som Pædagog assistent.

Vi vælger selv at prøve denne gang og vil prøve selv til tålmodigheden slipper op, også må vi ellers i behandling igen.

Katrine

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa. :balloons

Jeg er også ny herinde. Jeg er en pige på 30 år fra midtsjælland. Jeg har forgæves forsøgt at blive gravid i godt 10 år. Min eks-mand og jeg endte i fertillitetsbehandling for ca. 2 år siden. Jeg har af to omgange fået fjernet cyster i underlivet, og har kun en æggeleder og en æggestok tilbage. Vores forhold kunne dog ikke klare belastningen (Læs: Han kunne ikke). :gal Så vi blev skilt og jeg fandt sammen med min nuværende dejlige kæreste. :kuller I februar måned holdt jeg op med at tage p-piller. Jeg arbejder hårdt på at tabe mig. Også håber jeg på, at vi får en ny regering, som fjerner brugerbetaling på behandling for barnløshed. For så er det nok den vej, vi skal gå, hvis jeg ikke snart bliver gravid af mig selv. ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa :balloons

Jeg er også ny herinde. Jeg hedder Helle og er 34 år, jeg arbejder som pædagog til hverdag med sent hjerneskadet. Min mand Jørgen er 40 år og arbejder med isolering. Vi blev gift her d. 27/8-2011.

Vi har forsøgt at blive gravid siden januar 2010. Vi har siden januar 2011 været tilknyttet fertelitetskliniken i Randers.

Vi har været igennem 3 gange iui, (lægen ville gerne at vi fik 4forsøg, men grundet at jeg helt havde mistet modet, grundet at jeg synes at det er så hårdt for psyken og begyndte at græde da han nævnte 4 forsøg) så sagde han at nu var det vidst tid til at komme videre i forløbet.

Så vi er i gang med IVF, vi fik sat 2 æg op sidste mandag d. 12 sep. Så nu tæller vi for alvor ned til blodprøve på mandag d. 26sep.

Så vi krydser det hele.

Helle H

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så vi er i gang med IVF, vi fik sat 2 æg op sidste mandag d. 12 sep. Så nu tæller vi for alvor ned til blodprøve på mandag d. 26sep.

Held og lykke på mandag!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Held og lykke på mandag!

Tak, er også meget spændt

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej allesammen.

Jeg er også ny herinde, men vil dog gerne være anonym lidt endnu. Da det ikke er noget jeg har fortalt til familie/venner endnu. Så vil helst ikke lige genkendes af nogle endnu :whistling

Men jeg kan da fortælle at jeg er snart 25 år og bor sammen med min kæreste gennem lidt over 6 år.

Jeg er her den sidste tid simpelthen blevet så skruk at det er helt forfærdeligt.. :rolleyes

Jeg har for ca 3 uger siden smidt pillerne, så nu må vi se hvad tiden viser. Har den sidste uge haft symptomer, men om det bare er pga pille-stoppet, eller om det er ønsketænking ved jeg ikke... Må have tålmodighed en uge endnu, inden mens (ikke) skal komme, og jeg kan teste.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

hej ja så vil jeg også lige melde min ankomst herinde

da vi lige er gået i gang med pb så må vi jo bare se hvad der sker,

jeg er 30 år og min kæreste er 29 vi har sammen en dejlig dreng på 6 år,

min kæreste og jeg har været sammen i snart 9 år.... :loveshower

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så kom jeg herind............ hej til jer !

Jeg glæder mig til at se hvad dette er for et forum.

Jeg er netop oprettet, fordi jeg gerne vil være gravid, og derfor tænker at et baby forum lige måtte være sagen.

Jeg er midt i 30´erne, og har min kæreste som er tæt på de 40. Vi har prøvet i et års tid nu, at lave dette mirakel - der fik jeg fjernet min hormon spiral - vi har ikke talt, målt eller tisset på ægløsnings tests.... det skulle bare ske når det skete.

Men indrømmet, nu er der gået lang tid, og jeg har troet den havde været der nogle gange, og je bliver så ked af det nu, hvor gang mens dukker op.

Så nu intensiverer vi processen, og begynder så småt at undersøhe andre muligheder til foråret, hvis vi stadig ikke har haft heldet med os.

Vi bor i København.

Glæder mig til at være med herinde.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

HEj alle sammen, melder mig også lige på banen..

Jeg hedder Sabrina, er 21 år, og skal giftes inden 2012's udgang med min super dejlige kæreste på 24, igennem 3 år :loveshower

Vi bor sammen i hus i slagelse, og går begge på seminariet...

Min kærester afslutter februar 2013 og jeg september 2014 :yay

Jeg belev garvid sidste år, var dog ikke planlagt, men da vi fandt ud af, gik det op for os, hvor meget vi egentlig ønskede os det :yay , desværre døde fosteret lige efter NF, og vi har prøvet siden da, hvilket vil sige siden januar, dette er dog ikke lykkedes :huh , men mon ikke snart det bliver vores tur:D

Det er spændende at læse alle jeres opslag, og håber der kommer mange flere:D

Hilsen Sabrina (Super forelsket)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jamen jeg vil da også lige melde mig på banen :)

Jeg er 26 år og bor i en lille flække i nordjylland med min dejlige kæreste, der også er 26 år :kuller

Er efter års pause fra PB, begyndt igen, og er nu igen med min 3 cyklus, og håber da på mirakler hver mån. ;)

Men det kommer nok.. jeg er MEGET mere optimist denne gang, da jeg under sidste PB, gik helt helt ned i kulkælderen, og fik det rigtig dårligt med mig selv, var ligeglad med alt og alle, og det var en meget svær tid, så har lovet mig selv, at jeg aldrig nogensinde skal derned igen... Aldrig gi op, det bliver verden slet ikke, et bedre sted af... ;)

Men er nu klar til PB, igen efter et års pause efter en GB.. så håber jeg det lykkes :bd

:balloons

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ja jeg kan jo lige så godt springe med på vognen

Jeg hedder Anne og er 38 år. Jeg flyttede sammen med min mand i dec. 2000 og vi blev gift i august '04. Vi bor i det vestjyske - nærmere betegnet Struer.

Min drøm har altid været at få 2 børn, men det har ikke været det nemmeste, har jeg så konstateret. Jeg fik en søn for 18 år siden, som viste sig at have svær ADHD, og siden har jeg haft den følelse af, at jeg bare måtte have et barn, der er normalt. Det resulterede i 2 aborter (1 spontan og 1 på æggelederen) og en skilsmisse. Beklager men er ikke inde i alle forkortelserne endnu, så i må vænne jer til jeg ikke bruger dem endnu :oops

I mange år var jeg direkte panisk for at blive gravid, for tænk hvis det skete igen at jeg tabte barnet, så ville jeg da være helt til rotterne. Desværre nagede det mig, at jeg ikke havde fået barn nr. 2, og efter en lang snak med min nuværende mand, blev vi enige om at vi gerne ville have en efternøler.

Nu er vi så i behandling, og jeg har (i dag) fået lagt et befrugtet æg op, så nu håber jeg det bærer frugt.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa

Jeg troede faktisk at jeg havde skrevet i denne her tråd.. Men må forveksle det med noget andet ;)

Nå men lidt om mig;

D. 15 Oktober 2011 blev jeg gift med min yndlingsmand. Vi havde den bedste dag, en dag fyldt med fantastiske oplevelser, en dag der forløb lige som vi havde ønsket os det og mere til! :loveyou

Vi bor i København, nærmere betegnet Amager i en lille lejlighed.

Jeg er pædagog og arbejder i byen bedste vuggestue! ;)

Vi har i et stykke tid snakket om barn/børn, men da jeg fik foretaget en Gastric Bypass i November sidste år (2010) har vi skulle vente et år, så jeg kan finde den rigtige rytme med mad osv. Det har dog ikke gjort lysten til at blive mor mindre!!!! ;)

Der har og er mange tanker indvolveret - da vi jo heller ikke bliver yngre. Jeg er 31 og min kæreste bliver 35 til august.

Jeg har også en ret stor bekymring for om at jeg overhovedet kan blive gravid. Det har de fleste nok - min bekymring ligger dog i at jeg for nogle år siden fik konstateret klamydia og jeg ved ikke hvor længe jeg har haft det, dog havde jeg ikke tegn på klamydia det var ved et tilfælde jeg opdagede det. Ydermere er jeg 100% overbevidst om at det max handler om 2 mdr. Men stadigvæk, jeg aner jo ikke hvor meget skade det har forvoldet!!

Min mand har også en slags psykisk blokering, forstået på den måde at han har svært at få en orgasme. Derfor er PB ret planlagt og derved er det noget der fylder en del i mit hoved. Ydermere bliver jeg heller ikke bare lige gravid, når vi mindst venter det.... :)

Vi har nu været i gang i tre måneder..

Jeg glæder mig meget til at blive mor - når den tid kommer :loveshower

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg melder mig også under fanerne, efter at have huseret her et stykke tid. :P

Jeg heddder Mette, er 31 år og gift med Thomas. Vi har sammen 2 sønner. Dem vil vi gerne gøre til storebrødre. :loveshower Vi har haft mange tanker omkring det, men er blevet enige om, at det er det vi skal. Vi lever kun 1 gang. :glad

Så nu håber vi bare, at vi kan lave en lille lækker baby. :kuller

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så må jeg jo nok heller også melde mig på banen.

Nå men jeg er utrolig meget snart på vej mod de 31 år jeg er gift med min mand vi har været sammen meget meget lang tid siden jeg var 17 så må i selv plusse og minus.

Vi har været gift siden 2007, vi har August fra 2008 8 mdr

dagen efter vi blev gift, så jeg brugte det halve af mit bryllup på at kaste op super.

Jeg er til daglig sådan en tal nørd og det passer mig fint.

Vi har lidt svært ved at blive gravide, men klarede August uden hjælp, skulle faktisk starte i behandling mandag men testede positiv fredag.

Nu vil vi meget gerne se om det kan lade sig gøre at lave nummer 2 og jeg er ligeglad med, om det er en pige eller dreng vinter eller sommerbarn bare jeg er så heldig at blive gravid med endnu et barn.

Det er så et år siden pyha og der er sket meget på det år Astrid er kommet til verden.

Hvis vi udskifter nummer 2 med nummer 3 og mine 31 år med 32 ja så er det det samme

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej.

Jeg er også ny herinde, og vil da lige skrive også :)

Jeg er en ung pige/kvinde på 23, 24 her til sommer. Jeg bor i Kolding med min dejlige kæreste som fylder 27 snart. Jeg er lager/logistik elev, og min kæreste er chauffør. Vi har været sammen knap 2 1/2 år og vi føler nu vi er ved at være klar til at lave en familie. Så vi krydser fingre for 2012 :)

Vi har desværre problemer med sex (kan i læse om i mit emne "Vil gerne være gravid". Men vi håber på at kunne løse dem så vi kan komme igang med projekt baby om 3 måneder efter vores bryllup :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER