Heidi0601

Bryllupskage til K & A

14 indlæg i dette emne

Her er kagen jeg har arbejdet med de sidste mange uger:

262566_10150299591374513_529944512_7654458_7485932_n.jpg

Det er tre lyse sukkerbrødsbunde, et lag jordbær/asti mousse og et lag mørk chokoladeganache. Smurt op med palmin smørcreme og overtrukket med Bakels grønne og Satin Ice fondant. (Tak Lone!!)

Den drillede, og uanset hvad jeg prøvede, så ville den bare ikke blive uden buler. Det var som om smørcremen var for "hård"!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nøj hvor er den bare fin! :respekt

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Wow den er flot :respekt

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Holy molybdæn den er fin!!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:respekt hvor er den flot. Er vild med farverne, synes den ser rigtig sommerlig ud :glad

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Super flot og sikke et arbejde.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nej hvor ser den da vildt lækker ud.. Lige til at spise... :sandie

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Flot kage! :) :

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak for roserne... Har fået en besked fra en MEGET glad brud, og så kan det jo næsten ikke blive bedre! :glad

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Hvor er den bare super flot :glad

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Super flot kage :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

F**K hvor er den flot :sandie

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Den ser dælme flot ud :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER