micro

Privat- eller folkeskole?

28 indlæg i dette emne

er det Grønlykke skolen eller Tranbjerg skole. Begge har fået fantastiske ry for at være godt. Min fætter og kusine har gået på Grønlykke skolen, og var virkelig glad for det.

Det er Tranbjerg skole :loveshower

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi skrev Anna op til privatskole kort efter hun blev født...

Jeg er pædagog, og kunne godt se at SFO området dengang led meget hårdt, og man var faktisk i tvivl om, der i længden ville være noget der hed SFO, Annas far arbejdede dengang fra 6-20 så vi vidste vi var død afhængige af SFOen til at få vores liv til at fungere, så vi skrev hende op der...

Hun er skrevet op til 3 Privatskoler: 2 i en den nærmeste storby (Holbæk) og en i en friskole i en lille by tæt på, som kun går til og med 7 klasse, derefter køre de samarbejde med lilleskolen i Holbæk, som hun også er opskrevet til... af de 2 i Holbæk er den ene en realskole (hvor hun 1 mrd efter sin fødsel var nr 67 på ventelisten!), den anden er en lilleskole som køre med lodtrækning om ventelisten så længe du har skrevet barnet op i dets fødselsår, det er for at sikre at hvis barnet er fra december har det stadig en chance! (fair nok) der er hun nummer 7. (dvs hun burde komme ind)

Vi har siden lært at folkeskolen i byen ikke er særlig god

At lilleskolen i Holbæk som kører med lodtrækning er meget god (og en del akademisk) og den har musik som fokus

Fundet ud af at Anna har svært ved at sidde stille, hun er et motorisk og matematisk/logisk tænkende barn

(hun overrasker de fleste- også lærer med hendes matematiske færdigheder)

At folkeskolen her i byen mister overbygningen (kun undervisning til 6 kl)

At hun er en meget lille bitte smule bagud med det sproglige...

Så det blir Privatskole, de små klasser, at der er mulighed for at sætte større fokus på hendes sprogelig så hun hurtigere kommer med (for det skal nok komme nu hun har fået interessen) og hun kan blive udfordret matematisk og logisk (hendes far er matematiker og hun har vidst arvet det) Og at hun ikke skal til at skifte skole lige pludselig... ;)

En af dem hun gik i vuggestue med er også skrevet op i Privatskolen, og regner med at prøve at holde kontakt med hende...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER