Lotte

Stress hos 1½ årig

2 indlæg i dette emne

Hej Piger.. ved det er længe siden jeg har været på banen her, men har ret meget brug for jeres hjælp.....

Josefine opfører sig mærkeligt for tiden, siden vi har været på ferie for lidt tid siden, har hun ikke villet sove, vågnet om natten og skrget vildt osv... alt sammen problemer omkring hendes seng.

Her i påsken har der, som de fleste, været mange planer... idag er det eskaleret vildt, da vi har været til familiefest... vi var inviteret til kl 13.00 så vi gav trunten mad hjemmefra og ville putte hende i BV derude, hun nåede ikke at se nogle mennesker eller noget, men skrev helt vanvittigt og efter 45 minutters kamp, gav vi op. Josefine har klaret dagen rigtig fint, hun har været træt men hygget sig.

Hun faldt i søvn på vej hjem i bilen kl 19.00 men vågnede da jeg skulle bære hende ind i seng, her skreg hun igen.. helt panik angst agtig, det hjælper ikke at synge, nusse putte, ae eller noget som helst, hun fægter med arme og ben og er meget gal imens hun skriger og græder.. jeg må heller ikke sidde/ligge og putte med hende...

Kan hun være stresset? er det alvorligt? skal vi til at tage den med ro, jeg tænker, vi er en familie med gang i, tit venner på besøg og steder henne... skal vi geare ned og tage den helt med ro, ikke fare rundt??

hvordan skal vi evt håndtere vorrs prinsesse.. jeg vil jo ikke have at hun føler sig "glemt" eller ikke elsket.. jeg giver hende meget kærlighed i hverdagen, men er det nok??

håber i vil komme med input..

kærlig hilsen, en fortvivlet mor, der nu sidder og tuder fordi prinsessen er så hysterisk... hjælp :(

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER