Sign in to follow this  
Followers 0
ChristofferSteensen

At finde et hjem under min graviditet

1 post in this topic

Da jeg opdagede, at jeg ventede et barn, indså jeg hurtigt, at jeg havde brug for et større sted at bo. Min lille studielejlighed i centrum af København ville ikke være stor nok til både mig, babyen og alt det babyudstyr, som snart ville indtage mit liv.

Jeg besluttede mig for at starte min boligsøgning online, og en af mine venner anbefalede her. Sitet blev hurtigt min daglige go-to. Det var nemt at navigere, og jeg kunne filtrere resultaterne efter mine behov og budget. Jeg var især på udkig efter noget i stueetagen eller med elevator, da jeg vidste, det ville være en udfordring at bære en barnevogn op ad trapper.

Efter flere ugers søgning stødte jeg på en skøn lejlighed i et roligt område, tæt på parker og med gode transportmuligheder. Udlejeren var forstående over for min situation og fleksibel med hensyn til indflytningsdato.

Nu, da jeg sidder her i min nye lejlighed, venter på mit barns ankomst, kan jeg ikke være taknemmelig nok for den hjælp, jeg fik fra findboliger.

Hvis nogen af jer har stået i en lignende situation eller overvejer at flytte under graviditet, vil jeg gerne høre jeres erfaringer og råd. Hvordan fandt I det perfekte hjem til jeres voksende familie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0