PCagent

Spændende TV-eksperiment om afhængighed af computere, tablets og telefoner

1 indlæg i dette emne

Hej allesammen!

Jeg vil gerne dele en unik og spændende mulighed med jer, som måske kunne være interessant for familier med børn mellem 5 og 15 år. PC Service Center er på udkig efter børne- og teenagefamilier, hvor børnene bruger meget tid foran skærmen, til at deltage i et sjovt og inspirerende TV-eksperiment.

 

Afhængighed af computere, tablets og telefoner er noget, som mange af os oplever i vores moderne livsstil. Det er vigtigt for os at udforske dette emne og finde sunde og bæredygtige måder at håndtere teknologi i vores dagligdag. Derfor har PC Service Center taget initiativ til dette spændende projekt.

 

Hvis I har børn i alderen 5-15 år, som bruger meget tid foran skærmen, vil vi gerne invitere jer til at deltage i dette eksperiment. Gennem dette projekt ønsker vi at skabe en sjov og inspirerende oplevelse for jer og jeres børn samt samtidig lære mere om afhængighed af teknologi og finde løsninger, der kan skabe en sund balance i familiens liv.

 

For at få mere information om dette TV-eksperiment, kan I besøge vores hjemmeside pcservicecenter.dk. Her vil I finde yderligere detaljer om projektet. I er også velkomne til at sende os en e-mail på service@pcservicecenter.dk, hvis I har spørgsmål eller ønsker at tilmelde jer.

 

Vi håber, at I vil tage imod denne mulighed og være med til at skabe et spændende og inspirerende TV-eksperiment om afhængighed af computere, tablets og telefoner. Del endelig denne information med andre familier, som I mener kunne have interesse.

På vegne af PC Service Center takker vi jer for jeres interesse, og vi ser frem til at høre fra jer!

 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER