Den_forvirrede_21aarige

Forvirring efter p-pillestop

1 post in this topic

Hej. 

Min kæreste og jeg besluttede os for en måned siden for, at det ville være en god idé at jeg holdte en pause med p-piller, da jeg oplever bivirkninger ved dem. 

Jeg har nu været uden p-piller i en måned, og vil høre om andre har oplevet lignende ting som mig lige efter at være stoppet: 

Fra dag 14-17 i min cyklus havde jeg smerter i underlivet og pletblødninger. Jeg tænkte at jeg måske allerede havde ægløsning, da blødningerne ikke umiddelbart var voldsomme nok til at være menstruationsblod. Jeg burde i går at have fået min menstruation, men den er endnu ikke kommet (er ikke gravid, har taget tre tests). Op til i går havde jeg mange menstruationslignende symptomer (ekstra følsom og smerter i underlivet). Disse symptomer har jeg stadig lidt, men slet ikke slemt længere. 

 

Jeg har været på p-piller i omkring 5 år, og har læst, at der godt kan gå nogle måneder, før kroppen er "tilbage ved normalen" igen, men jeg vil alligevel lige høre, om der er andre hvis kroppe også har opført sig mærkeligt og har haft forsinket menstruation efter p-pillestop? Jeg er nemlig lidt i tvivl om hvorvidt jeg burde snakke om dette med min læge, eller bare vente og se om min krop ikke vil "rette sig ind" efter lidt tid. 

 

Håber der er nogle venlige sjæle som kan hjælpe. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥