mommywish

ÆL en uge efter endt menstruration er det muligt?

2 posts in this topic

Hej, jeg håber virkelig en af jer søde damer kan hjælpe 

 

mig og min forlovede besluttede i februar at begynde projekt baby, men begyndte først aktivt at prøve og have sex på de rette tidspunkter sidste måned. Jeg bruger en app men valgte sidste måned at tage en ÆL test den dag appen sagde jeg havde ægløsning, for lisom at bekræfte, og testen var positiv. Dog fik jeg min mens d.5 som appen havde forudset (den varede dog kun 4 dage hvor den normalt vare 6)

min mor fik sin menstruation mens hun var gravid med mig og fandt derfor meget sent ud af at hun var gravid så jeg valgte at tage en test idag, testen var negativ, hvis jeg tæller efter ÆL ville jeg være 2+4 idag, men hvis jeg tæller fra sidste menstruation sidste dag ville jeg være 4+6 så ved ikke om jeg bør teste igen om en uge eller 2 ? 

 

Min sidste menstruation varede fra d.5 til d.8 det er altså nu 6 dage siden min menstruation stoppede og mit næste spørgsmål kommer så idet jeg tog en ÆL test igår (altså 5 dag efter mens stop og 23-26 dage inden næste menstruation forventes) min cyklus er ikke 100% stabil og variere fra 28 til 32 dage men regelmæssig i den forstand at jeg altid får den og at den altid vare 6 dage. Jeg valgte at tage ÆL testen igår for at starte med en negativ som så blev mere og mere positiv for at jeg på den måde kunne 100 beregne ÆL tidspunktet. Der skete så det at testen var positiv.... what hvordan kan det lade sig gøre? jeg tog en igen om aftenen som så præcis ligesådan ud og en igen her til morgen som igen ligner de andre 2 til forveksling. Nu har jeg så brug for jeres hjælp, er det mig der læser testen forkert? efter jeg indtastede i min app har den rykket min kommende menstruation op til d.25, jeg vil den 25 kun have haft en 15 dages cyklus, det ser helt mærkeligt ud for mig, er det overhovedet muligt at have så kort en cyklus ? 

 

Puha.... jeg er totalt forvirret, håber at i kan hjælpe <3

16026659120751883436969992944510.jpg

16026646583861758195738377984579.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Er du blevet screnet for PCO eller lignende? Kan godt lyde som om at din ÆL hopper og danser efter forgodtbefindende :blink

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥