annatrosko

De gode graviditetshistorier efterlyses til research på dansk spillefilm.

1 indlæg i dette emne

Hej med jer!

 

I forbindelse med udviklingen af en ny dansk komedie, vil vi rigtig gerne høre fra dig, som har lyst til at dele de skæve erindringer, underlige vaner eller skøre oplevelser i forbindelse din graviditet. Det kan være alt fra de sjove eller pinlige øjeblikke, til der hvor alting virker til at være ude af kontrol. Det vigtigste er, at du har lyst at dele din historie med os og gerne retrospektivt kan se din graviditet i en positiv - og måske endda humoristisk vinkel. Vi behandler alle henvendelse med stor fortrolighed.

 

Hvis du har lyst til at inspirere os, så vil vi invitere en mindre gruppe kvinder ind til en hyggelig eftermiddag torsdag den 11. juni på Christianshavn, København. Vi følger selvfølgelig alle retningslinjer i forhold til covid-19, så vi trygt kan mødes.

 

Send en mail til anna.trosko@sfstudios.dk, hvor du skriver lidt om dig selv og hvordan du oplevede at være gravid, samt hvilket tidsrum d. 11. juni hvor du vil kunne deltage. Du skal endelig også være velkommen til at skrive, hvis du blot har spørgsmål eller gerne vil høre nærmere om projektet.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Rigtig god dag derude.

 

Bedste hilsner,

Anna Trosko

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER