KatinkaMut

Hvor finder I rabatkoder, når I handler online?

7 indlæg i dette emne

Hejsa,

 

Forsøger lige at sparke lidt liv i denne del af vores kære forum igen :-D

Som de fleste af jer nok også er, så sidder jeg derhjemme og keder mig en smule, og derfor bliver der handlet lidt ekstra på nettet (ups) :whistling

Jeg forsøger dog aaaaltid at finde en rabatkode, før jeg handler - er dog træt af alle de steder, hvor rabatkoderne bare ikke virker :-( 

Har I nogle "go-to" sider, I altid går til? 

 

Har LIGE købt noget hos Nicehair, og her var der den her fra SeogHør, som virkede: https://saver.seoghoer.dk/rabatkoder/nicehair-rabatkode-tilbud/

Synes dog ofte der er rabatkoder, der ikke virker... 

 

Lad mig høre hvad I bruger :-D 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hej Katinka,

Jeg bruger altid https://rabatkongen.dk eller https://rabatkoder.com

Ja det kan give en grå hår når rabatkoderne ikke fungerer ;-(

Jeg er dog begyndt at handle det meste brugt og jeg kan varmt anbefale https://blocket.se hvor priserne i er svenske pesetas. Købte for en måned siden tøj i Helsinborg til mine 2 børn. Det var mærketøj og sko som knap var brugt og som fungerer det næste par år. Ville nok have kostet 40.000 kr hvis jeg havde købt det nyt. Betalte kun 2500 svenske kroner for alle poserne.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg ved at hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet hos MamaMilla.dk så får du 10% :-) Det er da også værd at tage med!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Kan selv dele at jeg har brug en side der hedder cupoconcept til at få 15% rabat på wanapix . De havde bare de fineste bodyer som man selv kunne tilføje navn og billede på. 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Du er velkommen! Jeg er glad for, at mine tips var nyttige for dig. At finde og bruge rabatkoder er en fantastisk måde at spare penge på, mens du handler online. Sørg for at tjekke de kuponwebsites regelmæssigt for at få de nyeste tilbud, da de ofte opdateres med nye rabatkoder.

Nyd dine besparelser, når du shopper online! Og hvis du vil tilføje lidt ekstra spænding til din fritid, kan du udforske den spændende verden af online spillemaskiner på "listen over online spillemaskiner". Der er noget for enhver smag, så du vil helt sikkert finde noget, der passer til dig. Held og lykke med både shopping og spil!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Normalt fandt jeg gode tilbud på hjemmesiden https://www.kuponrabatter.com/, og det hjalp mig med at spare lidt penge. Se også efter personlige tilbud fra dine foretrukne mærker; de tilbyder ofte rabatter ved registrering eller kører bare kampagner. For eksempel fulgte jeg med i ørering med flad lås for at få rabat på dem, og det fungerede.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER