MetteBMus

Bøf og Blowjob

1 post in this topic

Så er det jo idag det er Bøf og Blowjob

 

Her er så reglerne 

REGLER FOR BØF OG BLOWJOB DAG-

1. Bøffer under 400 gram denne dag vil medføre et hånligt fnys og risiko for latterkramper. Konsekvensen af at servere en bøf på under 400 gram bør være at dagen gentages umiddelbart dagen efter.

2. Spørgsmål og samtale under indtagelse af Bøf eller nydelse af blowjob vil medføre et “Hold kæft kvinde”. Denne dag er mandens og han kan på intet tidspunkt senere hen holdes til regnskab for udtalelser eller handlinger på denne dag. Hverken i et senere skænderi eller som grundlag for at han skal gøre noget godt igen.

3. Der skal serveres sovs til bøffen.

4. Når der senere hen er noget manden vil se i tv må der her til kun serveres mad og drikke med en stavelse. Eks: Chips, øl, (mere) bøf.

5. Oprydningen efter denne dag tilfalder under ingen omstændigheder manden. Kvinden kan på ingen måde påtvinge manden fysisk udfoldelse som han ikke selv har lyst til. Af samme årsag er kvinden påtvunget til at hente nye kolde øl, nye chips og lign. hvis manden ønsker det.

6. Gaver der gives denne dag må også kun indeholde en stavelse. Eks. Chips, øl og (Mere) Bøf.

7. For at imødekomme kvindernes krav om ligestilling skal der inden Blowjobbet påbegyndes være klare linier om hun sluger, bare tager imod eller om hun vil have det et helt 3 sted.

8. Skulle manden ved et uheld komme til og lave en smutter med hensyn til Blowjobbet kan det på ingen måde bruges som argument i et senere skænderi eller udløse et møgfald senere på aftenen.

10. Manden har denne dag ret tii og tolke regler opsat af kvinden som han vil. Skulle han tolke dem kreativt i en sådan grad at kvinden føler sig trådt på. Så er det denne dag tilladt og kan på intet senere tidspunkt bruges som argument i et skænderi.

Nyd dagen drenge. Det sker kun én gang om året 1f642.png

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥