babymamaN

Mistet eller ikke mistet

1 post in this topic

Hej alle. :-) 
 
Jeg er ny her på babyklar, så kommer med er kæmpe opslag som første opslag. 

 

Jeg står i en lorte situation og jeg har behov for at høre om nogle har oplevet lignende eller måske bare kan komme med nogle positive ord, eller blot vil sige noget. Jeg skal ud med det, og det er lidt svært. 
 

Sagen er den, jeg er gravid. Med vores andet barn og vi er så glade :loveshower 
Min sidste menstruations første dag var 16.10.19, så altså vil jeg være 8+1 i dag. 
D. 2/12 var jeg inde og blive scannet (henvist fra egen læge) da jeg havde haft brunligt udflåd i en 10 dage med meget få pletblødninger ind i mellem. Ingen smerter. Under scanningen ser de en gestationssæk, blommesæk og et lille blink og jeg får beskeden "Du er hvertfald gravid og der er også et lille livligt foster. Men du er nok kun 5+6 - 6+0 uger henne". Helt fint, tænkte jeg. Der var liv:kuller 
Natten mellem fredag og lørdag har min mand og jeg sex og da han trækker sig ud siger han "Skat du bløder?" Jeg skynder mig at tage noget papir og render på toilet. Umiddelbart har jeg blødt hvad svare til en håndflade. Stadig ingen smerter. 
Jeg ringer til lægevagten på sygehuset lørdag morgen og fortæller, hun siger "Der er ikke så meget st gøre lige nu. Jeg kan ikke sige om du er ved st abortere eller om det er helt okay. Men hvis der stadig er blod mandag, så ring til egen læge og få henvisning til scanning". Super ... zZz

Det bliver mandag, der er ikke blod, men måske hver fjerde toiletbesøg er der lyserød udflåd på toiletpapiret og sådan har det været siden lørdag morgen. Jeg ringer til lægen og fortæller og jeg får en tid til undersøgelse på sygehuset i går onsdag d. 11/12. Dén bliver jeg ked af..... Hun kigger og der er fortsat ikke meget at se. Hvertfald ikke 8 uger str foster. Der er gestationssæk, blommesæk og et lille blink. Dog scanner hun rundt for at tjekke om der evt hsr været tvillinger som er overset ved sidste scanning., hun siger intet, men der er to gestationssække. Den ene er bare tom og lidt sammenfaldet.  Jeg blev sendt ned for at få taget blodprøver og fik samtidig ny tid til bp næste uge og lægeundersøgelse igen næste uge. 
 

Sidste uge fik jeg også taget bp, som så fine ud; 

2/12 - hcg = 12492

5/12 - hcg = 24111

11/12 - hcg = 55398

Så den er jo steget den sidste uge, trods blødning. 

Jeg er FULDSTÆNDIGT i vildrede.! Jeg har faktisk helt fra start haft en lille fornemmelse af, at jeg bar på to. Nu hvor jeg har været derinde og vi har snakket om chancen for st abortere osv. så føler jeg stadig der er noget. Mine brystvorter er stadigt ømme, dog ikke lige så meget som i starten men ømme og jeg er stadig bragende træt. 
Lægen derinde sagde også, st hun ville ikke sige at det var en abort endnu, den kunne jo stadig blive der. Men hvis jeg begyndte at bløde indenfor en uges tid, så var det nok en spontan abort. S: Jeg bløder ikke, jeg har pletblødt i går aftes ved toilet besøg, men ellers INTET. Overhovedet. 

Har jeg mistet en tvilling? Og er der så stadig liv i den anden peanut? Eller hsr jeg mistet det der var? Jeg er så fortvivlet og jeg synes det er så ubeskriveligt længe til næste uge. 

Jeg beklager den lange smørre. Men læste du med så langt, så tak<3 Af hjertet tak. <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥