Sign in to follow this  
Followers 0
RikkeC

Efterskole

2 posts in this topic

Hej allesammen

Først vil jeg sige jeg synes det lyder hårdt at skulle undvære min søn i så lang tid! Jeg ved godt han kommer hjem i nogle weekender osv. men det bliver sgu hårdt..

Jeg skriver fordi han gerne vil gå på en fitnessefterskole Er det overhovedet sundt for en dreng i 15års alderen at skulle styrketræne så meget?? De skoler han snakker om er https://laegaarden.dk/ og https://www.vejstrup.dk/ Vi bor i Vejle så det er ikke fordi afstanden er et problem. Er der nogle af jer som kender til en af skolerne som i vil forslå eller sige noget om? Det vil hjælpe os meget :)

Mvh Rikke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej RikkeC

 

Jeg har ikke selv et barn på efterskole, men har lige haft en lillebror afsted - det er hårdt siger mor! Men det er også dejligt, fordi man får et barn hjem som er glad, og et barn man kan se udvikle sig enormt meget ;)

 

Jeg ved ikke hvor sundt/usundt det er, men mit bud er at efterskolerne ikke måtte udbyde det, hvis det var usundt/farligt i 15-16 års alderen. Jeg syntes også at have hørt at de tilrettelægger fitness'en til mere generel træning, så det ikke er mega tung vægtløftning (da dette vidst nok er noget man skal passe på med i den alder). 

 

Lægaarden kender jeg ikke, desværre. Men Vejstrup kender jeg! Jeg har ikke hørt udpræget meget om deres fitnesslinje, så den er vidst ikke så stor, er den? Men i hvert fald, så skal du gøre det MEGET klart over for din søn at ca. halvdelen af et ophold på Vejstrup handler om gymnastik - fællesgymnastik, massere af gymnastiktræninger og gymnastikopvisninger. Det er ikke alle drenge der er lige vilde med det :D Men hvis han ønsker at gå på en fitnesslinje på en efterskole, hvor der ikke er fællesgymnastik, men til gengæld mange muligheder for at koble spændende sports-valgfag til en hovedlinje i fitness, så vil jeg anbefale https://www.glamsdalen.dk/fitness/ - der har både jeg gået, og min lillesøster :biglove (så måske jeg er lidt farvet, hæhæh)

 

Håber det kan hjælpe! Jeg vil for alt i verden ønske ham at tage på efterskole - det var et fantastisk år for mig!

Held og lykke med jagten på den rigtige i hvert fald.

Knus fra TrinePP - mededitør på en genfunden side ->  https://www.agffan.dk/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0