Sign in to follow this  
Followers 0
millanielsen155

Storms barnedåb

3 posts in this topic

Den 4. juli blev min kæreste og jeg forældre til lille Storm. Navnet har han fået fordi han tog os med storm. Vi opdagede først min graviditet i 5. måned, så vi har ikke haft den store tid til at forberede os på at blive forældre. Vi er dog rigtig glade for vores nye tilværelse, selvom det har været en stor ændring.
Nu har vi også haft 5 uger til at vænne os til at være forældre i. Jeg er 20 år og min kæreste er 21 år, så det er vel heller ingen overraskelse, at vi er de første i vennegruppen til at få en baby. Vi er begyndt at tale om dåb og vil gerne planlægge det den 14. oktober. Begge vores familier skal med, og så vil vi selvfølgelig gerne have vores venner med. Vi vil gerne gøre vores for, at det ikke bliver en kedelig barnedåb – vi er som sagt ret unge, og det er vores omgangskreds også. Derfor vil vi have meget fokus på underholdningen, så alle har det sjovt. Har I nogle gode ideer til sjove lege eller indslag, så vi kan sørge for en god underholdning? Ingen af os har før været til barnedåb, så derfor er vi helt på bar bund. Vi har talt om at hyre en komiker som ham her
https://festkomikeren.dk/kontakt-mig/ da vi så kan få ’personlige’ indslag, hvilket vi vil synes er rigtig sjovt.
Hvad tænker I af underholdning, som kunne være en god idé til en barnedåb?
Ønskefulde tanker Camilla og Emil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det lyder til, at kunne gå hen og blive en rigtig sjov barnedåb:)

 

Vi har holdt 3 selv og været til mange efterhånden.

Vi har også inviteret familie og venner, men har inviteret til noget frokost. Og det er i samme stil, som vores venner har gjort det.

 

Jeres lyder til, at gå hen og blive en rigtig fest og der tænker jeg, at det er en barnedåb. Så jeg synes godt, at det må være sådan noget helt stille og roligt noget.

Men hver sin smag og tænker I får en rigtigt hyggelig dag.

Kan desværre ikke hjælpe med sjove underholdnings idéer, da jeg ikke lige kender nogle til barnedåb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Stort tillykke med jeres lille Storm <3

 

Jeg kender ikke ham, I linker til, så ham kan jeg ikke lige udtale mig om.

 

Men jeg ville ikke hyre en komiker til en barnedåb. Jeg elsker barnedåb, vi har selv holdt 3 og gæstet flere, og jeg synes der plejer at være sådan en god, afslappet og rolig stemning - ligesom man kunne ønske sig med en lille baby <3 Og der synes jeg måske at en komiker rammer lidt skævt og godt kunne gøre det hele lidt anstrengt.

 

Jeg tænker også, at det må være en meget svær komisk opgave, at få det til at handle om babyen. Til et bryllup eller en konfirmation vil komikeren jo kunne tage udgangspunkt i sjove ting, de har oplevet eller gør, men en baby er jo så ny og uskyldig, så enten ville han kunne komme med helt klassiske kliché baby jokes, eller også ville hans jokes istedet handle om jer og de andre og “overskygge” baby. Det ville blive mindre dåbs-agtigt i mine øjne. Og hvad nu hvis han i øvrigt gik over stregen? Jeg ville sagtens kunne grine af mig selv til en fødselsdag og nok også til et bryllup, men jeg er nok noget mere sensitiv overfor mine børn, så han skulle måske ikke lige joke med at de lignede noget grimt eller sådan noget.

 

Hvis I rigtig gerne vil holde en FEST og måske har venner, der kommer langt fra, så kunne I måske lave en slags dobbelt-fest og holde barnedåb til frokost og så “fest for de unge” om aftenen. Det har jeg været til før (dåb+fødselsdag) og det var rigtig fint, synes jeg. Så er der plads til baby og moster Olga til DÅBEN men stadig lejlighed til komiker og sjov for vennerne :) 

 

Jeg var forresten 26, da jeg holdt barnedåb første gang, så selvom jeg var ældre end jer, så var jeg altså ikke en dinosaur :D Og vi havde tilsvarende unge venner med, og jeg tror, de synes det var en fin dag :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0