Mette Jordemoder

Spørgeskemaundersøgelse om fødsler

1 indlæg i dette emne

Har du født inden for de seneste fem år? Vil du være med til at skabe viden om graviditet, fødsler og fødselsoplevelser verden over? Så vil vi rigtigt gerne høre om dine oplevelser og holdninger!

 

Vi er to jordemødre fra jordemoderuddannelsen i København, som har fået lov til at oprette en profil her og ”reklamere” for en stor spørgeskemaundersøgelse om fødsler, som vi er med i. Sammen med en række jordemoderuddannelser og universiteter verden over indsamler vi viden om graviditet, fødsler og fødselsoplevelser verden over.

 

Babies Born Better-spørgeskemaet administreres af universiteter og jordemoderuddannelser rundt i verden. Den danske del udsendes fra Jordemoderuddannelsen, Københavns Professionshøjskole. Du kan få mere information - og beslutte, om du har lyst til at deltage - ved at klikke på linket nedenfor.

 

Spørgeskemaet er åbent til og med d. 31. august.

 

PS jeg beklager på forhånd, hvis nogle af jer får opslaget flere gange. Jeg slår det op i flere af undergrupperne for en sikkerheds skyld - hvis man nu kun er med i enkelte af grupperne.  

 

https://www.surveymonkey.co.uk/r/BBBDanish

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥