Sign in to follow this  
Followers 0
Jms

Manglende ægløsning??!

3 posts in this topic

Hej allesammen. 

Jeg står i den situation at jeg og min forlovede nu har forsøgt at blive gravid igennem længere tid. Min cyklus er ikke helt regelmæssig efter stop med p pillen. 

Jeg har downloadet en app som skal fortælle mig hvornår jeg kan blive gravid. Nu har det så desværre ikke været muligt for min forlovede og jeg at være sammen præcis på ægløsningsdagen/e h er måned, da han rejser en del grundet sit arbejde. Men har de sidste par måneder forsøgt med at tage en ægløsningstest på tiden for hvornår min app fortæller mig, at jeg burde have ægløsning. Men alle test kommer tilbage FULDSTÆNDIG negative! Jeg forstår det ikke!?! 

Jeg har en tid hos lægen på næste fredag, hvor jeg skal have foredraget en ægløsnings blodprøve. Jeg tror denne skal kunne afgøre om jeg får ægløsninger generelt...?!

Det er ret frustrerende synes jeg. Er der andre der har oplevet noget tilsvarende? Nogle erfaringer/råd? 

Jeg har købt test strimler over websiden billig-teste.dk. Selvom de var relativt billige ifht. andre ægl. tests og i fysiske butikker, så tænker jeg at de da vel alligevel burde kunne være brugbare og nøjagtige-billige eller ej. 

Kgen, nogle erfaringer på dette område? 

Tak!!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har altid brugt ÆL test strimmel fra billige-teste, og de virker perfekt for mig. Så her tror jeg, at du har fat de rigtige test.

Hvor lang er din cyklus, og hvornår tester du? ÆL-testen er som regel kun positiv i ca et døgn, så det er jo ikke sikkert at du når at fange dette, hvis ikke du tester de rigtige dage. Husk at ÆL sker 14 dage (12-16 dage) FØR du får mens. Sådan er det for alle uanset cyklus længden. Det er så periode mellem mens og ÆL, der varierer, hvilket kan gøre det svært at vide, hvornår du skal teste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Stakkel! Følger lige med her!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0