Ihpets-mortilto

Lun og spis!

35 indlæg i dette emne

11 minutes ago, louisevibe said:

Jeg koger ris og pakker dem i portioner i fryseren :D Så skal de blot varmes :super 

 

Men (hvem var det der snakkede om at det var giftigt?) er det ok, eller? 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Stephi-moren said:

 

Men (hvem var det der snakkede om at det var giftigt?) er det ok, eller? 

Nå ja, mindre detalje. Det er blomkålsris :lol Vi får virkelig meget, meget sjældent almindelig ris - måske 2-3 gange om året hvis vi har mange gæster  ;) 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

21 minutes ago, louisevibe said:

Nå ja, mindre detalje. Det er blomkålsris :lol Vi får virkelig meget, meget sjældent almindelig ris - måske 2-3 gange om året hvis vi har mange gæster  ;) 

 

Koger du blomkålsris? Verden ændrer sig for hvert indlæg i denne tråd :lol 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

2 minutes ago, Stephi-moren said:

 

Koger du blomkålsris? Verden ændrer sig for hvert indlæg i denne tråd :lol 

Nogle gange - men steger egentlig mest. Synes bare de er bedst, når de lige er tilberedt lidt :D 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

5 minutes ago, louisevibe said:

Nogle gange - men steger egentlig mest. Synes bare de er bedst, når de lige er tilberedt lidt :D 

 

Stegning er jeg med på, selvom rå er godt til mig :) Men kogning og frys forestiller jeg mig mest af alt ender ud i en smasket masse :chin: 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Når det skal gå hurtigt hos os ender vi ofte med laks i ovnen med pastella grøntsagspasta til og noget andet grønt fra fryseren. Det er så nemt og tager kun 15 min 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

3 minutes ago, Stephi-moren said:

 

Stegning er jeg med på, selvom rå er godt til mig :) Men kogning og frys forestiller jeg mig mest af alt ender ud i en smasket masse :chin: 

 

Jeg har vidst heller ikke kogt nogle, der er blevet fossen. Det gik lige lidt hurtigt med tasterne. Min hjerne kører stadig langsom :gravid 

men et let kog/damp er nu meget lækkert ;) 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

On 14/2/2017 at 10:10 PM, Ihpets-mortilto said:

 

Stegning er jeg med på, selvom rå er godt til mig :) Men kogning og frys forestiller jeg mig mest af alt ender ud i en smasket masse :chin: 

Vi hælder kogende vand over og lader det stå i 2-5 min og så skal de i en si og vandet presset ud af dem med en ske og så er de perfekte og også lune, så de ikke køler sovset unødigt :P

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

jeg har lige fundet "spis og spar" på dr.dk, og der er en masse gode opskrifter :) 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER