Posted January 27, 2017 Hvad putter du i dine pandekager når de er færdige? Manden og børn spiser med smør og sukker. Jeg spiser med jordbærmarmelade. Hvad spiser du dem med? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2017 Jordbær eller hindbærmarmelade sammen med sukker eller sirup. Nogle af dem kun med sukker Uh, nu har jeg lyst til pandekager Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2017 Banan og Nutella! Lemon curd Dulce de Leche Udover dem der er nævnt Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2017 marmelade, sukker eller is Hvis jeg er sammen med min ene veninde står den gerne på pandekager med nutella og banan Hvis der er rester dagen efter bliver de spist med smør og sukker.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2017 Sukker, syltetøj, flødeskum, Nutella Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2017 Flødeskum! Enten sammen med syltetøj eller nutella. Men de er dælme også gode med smør og sukker Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2017 Is, sukker og syltetøj, eller banan chokolade. Det er vildt så mange af jer der putter smør i - det har jeg aldrig hørt om før Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2017 41 minutes ago, SDB said: Is, sukker og syltetøj, eller banan chokolade. Det er vildt så mange af jer der putter smør i - det har jeg aldrig hørt om før Det fik vi altid når der var rester til madpakken: En halv pandekage med smør og sukker Nu spiser vi dem med sukker og evt. citron, syltetøj eller uden noget. Men flødeskum må være det næste. Mums! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2017 3 hours ago, SDB said: Is, sukker og syltetøj, eller banan chokolade. Det er vildt så mange af jer der putter smør i - det har jeg aldrig hørt om før Det har jeg godt nok heller aldrig hørt om Synes måske ærlig talt det lyder en lille smule halv-klamt (Sorry!!) Er det så meningen det er sådan en "klat" der skal smelte eller?? Eller er det på en kold pandekage, som man ville smøre et stykke brød? Hvor er det sjovt at der sådan en forskel Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2017 Sukker og jordbørmarmelade eller is og evt frugt Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2017 Sukker, syltetøj, sirup eller is.... Hvert år på Vorbasse får jeg dog en crepe med banan og chokolade sauce....Mums Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2017 Smør og sukker Sukker Is Nutella og banan Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2017 7 hours ago, TroldeMor said: Det har jeg godt nok heller aldrig hørt om Synes måske ærlig talt det lyder en lille smule halv-klamt (Sorry!!) Er det så meningen det er sådan en "klat" der skal smelte eller?? Eller er det på en kold pandekage, som man ville smøre et stykke brød? Hvor er det sjovt at der sådan en forskel Jeg er vokset op med der skulle smør og sukker på, men nu som voksen dropper jeg tit smørret hvis pandekagerne stadig er varme, for så hænger sukker fint fast af sig selv. Men hvis de er kolde og man kun har sukker på, så falder det jo ud. Så for mig er det for at holde sukker på plads! Og lidt for smagen Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2017 Brun farin nutella og flødeskum Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2017 Vi bagte i øvrigt bananpangekager i går - perfekt til min kvalme/halsbrand og godt med gode kalorier Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 2, 2017 syltetøj og sukker, nutella eller is Share this post Link to post Share on other sites