Posted November 14, 2016 Jeg skal bage kage til et bryllup, og jeg har svært ved at beregne hvor meget der skal laves. De vil gerne have cupcakes, marengskys, macaroons og popcakes. Der kommer 80-100 gæster, men der skal nok ikk være 80-100 af hver ting, da det først er til om aftenen efter maden. Men hvor meget skal der mon være af hver ting? Og hvad skal jeg tage for det? Det er jo et ok stort arbejde når det er til så mange mennesker, men jeg vil heller ikk tage for meget for det Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 14, 2016 Hold da op en "bestilling"! Men jeg ved du vil nyde det Cupcakes er nok det næsten alle vil have. Marengskys og macaroons vil jeg nok lave 50-60 af hver, og så tænker jeg at hver 2.-3. vil have en popcake også, så måske 40-50. Hvor meget ville du selv tage fra sådan et kagebord? En af hver? En cupcake og 2 macaroons? Det man selv kan spise er typisk en god guideline Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 14, 2016 Uh jeg vil så gerne have macaroons og popcakes til mit bryllup. Følger lige lidt med her Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2016 Dengang jeg lavede festkager tog jeg 35 kr pr person. Du ligger et kæmpe arbejde i det og den pris er i hvert fald 50-70% billigere end hos en bager. Derudover skal du regne med 2-2,5 dl kage pr person Share this post Link to post Share on other sites