Sign in to follow this  
Followers 0
Frk.Butterfly

Vigga børnetøj

3 posts in this topic

Jeg er faldet over vigga.us og med termin med første barn til januar går vi lidt og overvejer om det ikke er os. Vil høre om der er nogle af jer der har erfaring med det?

Så vidt jeg kan gennemskue skal man så selv anskaffe uldundertøj til om vinteren, strømper, sko og overtøj (to sidstnævnte, først når det bliver aktuelt selvfølgelig).

Har I haft for lidt eller for meget tøj og har I stadig ønsket jer tøj i gaver? Kan familien evt. finde ud af, at man ikke vil have noget tøj i gave? - det er nok min største bekymring :blink

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg tror egentlig det er et meget godt koncept, jeg har dog blot købt brugt tøj ;) jeg tænker også at der er noget affektionsværdi i fx første sæt tøj baby får på, så på den måde ville jeg nok ikke tøve med at købe et par sæt, hvis man er sentimental omkring den slags :) tinyrebels er et koncept magen til, blot lidt billigere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så vidt jeg ved er det kun basis garderobe det dækker, og sammenligner jeg hvad der er i pakkerne med hvor meget jeg har selv, så kan man sagtens få brug for at få lidt ekstra tøj i gave :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0